Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

... και έτσι χτίζεται ο φασισμός...


Παράγκες, διαπλεκόμενα, Μαφιόζικα, μαυρα λεφτά, μαυρα σκοτάδια... και ετσι χτίζεται ο φασισμός.

αναδημοσίευση απο τοιχο-τοιχο

Εμετός στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Στη χώρα- πορνείο που ζούμε, που μας έχουν αφαιρεθεί τόσα και τόσα δικαιώματα από χτες μας αφαιρέθηκε οριστικά το δικαίωμα να παρακολουθούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είδαμε ένα ματς-παρωδία του αθλήματος, ένα παιχνίδι όπου έχει ακυρωθεί ένα πεντακάθαρο γκολ του Παναθηναικού που δε θα το ακύρωνε ούτε ο... Μαρινάκης, ένα γκολ του Ολυμπιακού ιδιαίτερα αμφισβητούμενο ως οφσάιντ, ένα χέρι του Τοροσίδη που δε δώθηκε πέναλτι, πέντε παίκτες του Ολυμπιακού που δεν τιμωρήθηκαν με κίτρινη κάρτα όπως προβλέπει ο κανονισμός, ξύλο στους παίκτες του Παναθηναικού στη λήξη του αγώνα από οπαδούς του Ολυμπιακού, "πέσιμο" του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Τζιμπρίλ Σισέ, τραμπουκισμούς του Τοροσίδη και του Τάσου Μητρόπουλου εναντίον των παικτών του Παναθηναικού, ξύλο των σεκιουριτάδων του γηπέδου επί των παικτών του Παναθηναικού, σύμφωνα με καταγγελία του Σωτήρη Νίνη.
Αποτέλεσμα; Ένα παιχνίδι που στην καλύτερη περίπτωση έπρεπε να λήξει με νικητή τον Παναθηναικό με τουλάχιστον 1-2 σκορ, και με τη διαφορά στο -4, κατέληξε να βρει παρανόμως και παρατύπως νικητή το γνωστό σύλλογο του Πειραιά με 2-1 και πρωταθλητή ουσιαστικά με διαφορά 10 βαθμών.
Αποτέλεσμα; Ο τεράστιος Τζιμπρίλ Σισέ δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα ότι θα φύγει σε λίγους μήνες διότι δεν αντέχει άλλο να βιάζεται η επαγγελματική του συνείδηση από τον κάθε παραδόπιστο διαιτητίσκο ή παραγοντίσκο, που εφαρμόζει μεθόδους που αρμόζουν στην Καμόρα.
Αλλά έτσι είναι σ αυτήν τη χώρα: όποιος κάνει τη δουλειά του τίμια και καθαρά νιώθει τελικά μαλάκας αφού βρίσκεται πάντοτε χαμένος από κάποιους που παίζουν άτιμα και βρώμικα. Στην Ελλάδα πρέπει να είσαι μαφιόζος για να επιβιώσεις και στο τέλος να χασκογελάς "χο-χο-χο" θαυμάζοντας τα κατορθώματά σου. Και πάντα βρίσκεις πρόθυμους χειροκροτητές, αφού τα μυαλά έχουν αρρωστήσει επικίνδυνα.
Η λογική της νίκης με κάθε τρόπο και κάθε τίμημα, αδιαφορώντας για την τήρηση των κανόνων του παιχνιδιού και για την ισονομία έχει ποτίσει τα μυαλά πολλών συμπολιτών μας και η λογική αυτή επεκτείνεται και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας.
Η λογική του "αφού μπορεί και τα κάνει, μαγκιά του" έχει περάσει και στον τρόπο που βλέπουμε την πολιτική, τα σκάνδαλα, την καθημερινότητά μας, την παρανομία κλπ.
Έτσι ανατράφηκαν άρρωστα μυαλά από μια άρρωστη κοινωνία, που πάσχει από έλλειψη παιδείας. Και το κράτος μπροστά σε όλα αυτά στην καλύτερη περίπτωση απλώς κωφεύει- στην χειρότερη περίπτωση είναι συνένοχο και συμμέτοχο.
Ένα κράτος που μας παίρνει τους μισθούς, μας παίρνει τις δουλειές, μας αρπάζει τα λεφτά είναι το ίδιο κράτος που μας κλέβει και μία πολύ όμορφη συνήθειά μας, ένα όμορφο πάθος μας, να βλέπουμε την ομάδα μας κάθε Κυριακή. Και μας κλέβει αυτό μας το δικαίωμα αφήνοντας τον κάθε Κόκκαλη, τον κάθε Μαρινάκη, τον κάθε Γκαγκάτση να μετατρέπει σε τσίρκο το ελληνικό ποδόσφαιρο παίζοντας με μαριονέτες διαιτητές και δημοσιογράφους και καταλύουν κάθε έννοια νομιμότητας στη διεξαγωγή του. Έτσι έχουν δημιουργήσει την ποδοσφαιρική Χούντα με 12 στα 14 τελευταία πρωταθλήματα, πράγμα πρωτοφανές στον πολιτισμένο κόσμο, πόσο μάλλον όταν έχουν γίνει αποκαλύψεις σχετικά με το πώς δημιουργήθηκε αυτή η αυτοκρατορία (αποκαλύψεις με κασέτες-ντοκουμέντα που έφεραν στη δημοσιότητα οι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Κυριάκος Θωμαίδης, τα οποία άκουσε όλη η Ελλάδα πλην των αρμοδίων εισαγγελέων- τυχαίο; δε νομίζω!!!)
Το ποδόσφαιρο είναι μικρογραφία της κοινωνίας και μάλιστα μια μικρογραφία που λειτουργεί σε περισσότερο φως σε σχέση με την πολιτική και την οικονομία και φανερώνει τη βρωμιά που υπάρχει στη χώρα μας και τον τρόπο με τον οποίο αυτή γεμίζει τη χώρα μας.
Και πραγματικά λυπάμαι για όλους αυτούς που πανηγυρίζουν αυτήν τη νίκη. Ντροπή που υπάρχουν τέτοια άρρωστα μυαλά, αλλά δυστυχώς διαπίστωσα μέσα σε μερικές ώρες ότι ένα μεγάλο ποσοστό των οπαδών των "νικητών" καμαρώνει για μια νίκη με τέτοιο τρόπο. Φαίνεται πως αποδέχονται την αδικία, αποδέχονται την καφρίλα, αποδέχονται τη λογική του νόμου της ζούγκλας. Να τους χαιρόμαστε συμπολίτες μου!
Και μη νομίζετε, δεν είναι ποδοσφαιρικό το θέμα.
Τα ίδια μυαλά κουβαλούν και στα υπόλοιπα θέματα.
Απόδειξη; Ανατρέξτε στα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων εδώ και πολλά χρόνια...
Θυμηθείτε αυτούς που σας δυσκολέυουν τη ζωή καθημερινά: οι ίδιοι είναι, με την ίδια λογική καφρίλας, με την ίδια αισθητική τρούμπας.
Οι ίδιοι είναι που πανηγυρίζουν με την αδικία...
για την μεταφορά anarxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...