Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. … ΑΠΕΙΛΟΥΝ


τα λέει ο anarxos χοντρά

Ο Χαντζηνικολάου άφησε το γλείψιμο και άρχισε τις απειλές!... και «θα τα πούμε»… και «δεν θα σιωπήσουμε»… και «κοίτα Υπουργέ να το ρυθμίσεις γιατί δεν αστειευόμαστε»… προκλητικά ,ξετσίπωτα, φόρα παρτίδα που λένε…Δεν φτάνει που σας πληρώνουμε χρόνια έχουμε και απειλές;... Νικολάκη σύνελθε! Παντού και Πάντα να θυμάσαι υπάρχει και ο δάσκαλός σου… και σύντομα καθώς δείχνεις θα τον ανταμώσεις.

Και τι σου χρωστάει ρε Νικολάκη ο Υπουργός;… Τι σου χρωστάει ρε λαμόγιο το Δημόσιο; Αν δεν κάνω λάθος εσύ και οι συνέταιροί σου χρωστάτε της Μιχαλούς και στο Δημόσιο 500 εκατομμύρια; Σωστά; Εσύ δεν τα είπες αυτά; Τι ρύθμιση ζητάς; Γράφτα και σκίστα;… Και τι σόι απαίτηση είναι αυτή; Να χρεώνεται, να χρεώνεται και να τα φορτώνετε στο λαό;

Πόσα δις ευρώ έχουν χαριστεί από το 1990 στα ΜΜΕ δηλαδή απ` όταν άρχισε το μεγάλο φαγοπότι;;; Τι δημοσιογράφος είσαι; Πέστο και σε μας να γελάσουμε! Τώρα αρχίσατε πάλι να εκβιάζετε παραγραφές;;;;; Τι θα κάνεις εσύ και ένα από τα τσοντοκάναλα το ALTER… δικό σου πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς τους μικρούς δημοσιογράφους τους έχετε αμισθί στο πόδι και τους κοροϊδεύετε τάχα με μελλοντικές προσλήψεις , για να κάνουν τη δική σας λαντζα…ενώ κάτι μουρόχαυλα σαν και σένα και τον Τράγκα δεν χορταίνετε!

Άκου λοιπόν τι θα γίνει … Αν βγαίνετε με την τσέπη σας κάντε ότι νομίζετε…γιατί μυαλό δεν μπορούμε να σας φορέσουμε καινούργιο… Αν δεν βγαίνετε ή δεν χορταίνετε να το κλείσετε/ το τσοντοκάναλο και αυτό και όλα τα υπόλοιπα. Γκέκε;!!!

Εάν βρεθεί Υπουργός που θα ξαναχαρίσει στα βρωμοκάναλα μια δεκάρα… τότε δεν θα τις φάει μόνο αυτός… από σας θ`αρχίσουμε μέχρι να τα ξεράσετε όλα και αναδρομικά…. Με σένα Νικολάκη δεν επανέρχομαι …παρά μόνο στα Γουναράδικα… Γκέκε;;;

anarxos/18/2/11

3 σχόλια:

  1. Απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄αυτί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βρεθεί πολιτικός που θα ενδώσει στις απειλές είναι σίγουρο πως κάπου είναι μπόσικος και τον κρατάει ο δημοσιογράφος. Μακάρι να βρεθεί ένας με @@@ να τους αφαιρέσει ολονών τα προνόμια και να τους στείλει στο διάολο. Ο Χίος, δεν ξέρω πότε έγινε νοματέος και αυτός σε μιά εκπομπή του στο Κόντρα, την είδα στο διαδίκτυο, τα είχε βαλει με τον Πεταλωτή και ακόμα και για τη γυναίκα του άφηνε υποννοούμενα.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Γιάννη το να κρατάει ο ενας τον άλλον,ας πάει και στο διάβολο... το θέμα ειναι να μη την πληρώνουμε εμείς.Και ειναι αρκετά δις απο όλα τα κολοκάναλα, σταθμούς, ΠΑΕ...και τελειωμό δεν έχουν.
    Να εισαι καλά.
    galaxiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...