Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Χαίρε Πάγκαλε!... οι bloggers σε παρακολουθούν.


Τάδε έφη anarxos!

Λοιπόν μεγάλε αρχηγέ…δε θα σου τα πει άλλος. Εδώ θα ψάχνεις κάθε φορά που θα κάνεις ή θα λες μαλακία…να ανοίγεις το blog και θα βρίσκεις συμπαράσταση και κατανόηση. Θα σου πούμε δυό κόλπα αλάθητα… δώσε βάση.

Πριν μιλήσεις κάθε φορά… να μετράς μέχρι το δέκα… χωρίς να πηδάς τα νούμερα και αν ο συνομιλητής σου δεν έχει τελειώσει… μέτρα ξανά ανάποδα από το δέκα στο μηδέν. Είναι σίγουρο ότι η μαλακία που θα έλεγες θα έχει πέσει τουλάχιστον στο μισό!

Εάν και μετά από αυτό θέλεις να το πεις… προφασίσου προστάτη …τρέχα στην τουαλέτα…μέχρι να γυρίσεις θα έχουν αλλάξει θέμα και θα γλυτώσεις και την υπόλοιπη μισή μαλακία που θα έλεγες…. Ούτε φάρμακα, ούτε συνταγές, ούτε φίμωτρα σου προτείνουμε…και ασφαλώς ούτε και επώδυνες εξηγήσεις, συγνώμες και παρενέργειες θα έχεις.

Για παράδειγμα ..ας πούμε ότι μιλάτε και σου λέει ο άλλος στο κανάλι ότι …Η Ιταλία έγινε ένα μπορντέλο!!! Πετιέσαι και του λες ότι … και ο Μπερλουσκόνι είναι τσατσά»…είδες; Αν μέτραγες μέχρι το δέκα δεν θα το έλεγες… αλλά θα έλεγες ότι… Και η Ελλάδα μπουρδέλο έγινε»… ειδες πάλι;…αν μέτραγες και ανάποδα ούτε αυτό θα έλεγες…αλλά θα έλεγες αυτό που θα λεγε ο κάθε πολιτικάντης… «ότι με Δημοκρατικές διαδικασίες ο ιταλικός λαός θα βρει άκρη…κ.λ.π.¨» δηλαδή πάλι μαλακία θα έλεγες…γιαυτό …τουαλέτα γρήγορα και γλυτώνεις!

Δοκίμασες την συμβουλή μας, προχθές… έτοιμος ήσουν να στολίσεις τα blog… αλλά την τελευταία στιγμή το`σωσες με το μέτρημα… Όχι τίποτε άλλο αλλά να δεις τι φίλους έχεις. Κι αν δεν γουστάρεις τον Τσίπρα για συνομιλητή… φώναξε μας ..εμείς καθαρίζουμε.

Πρέπει όμως και συ να ξεκαθαρίσεις πρώτα κάποιες απορίες να ξέρουμε και μείς που πατάμε! Πες μας λοιπόν τι πίνεις…αν το κάνεις τακτικά… και σε τι ποσότητες! Για να σε προλάβω ..κρασί δεν είναι ,πίνω κι εγώ άλλα τέτοιες παρενέργειες δεν έχει!... ούτε και τα άλλα ποτούλια!... Το χόρτο είναι άλλο πράμα και δεν είναι αυτό… Τι πίνεις λοιπόν;

Ποιος θα σου τα έλεγε αυτά βρε;;;

anarxos 18/2/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...