Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΤΩΜΑΙΝΗ…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

Και που γράφει ο diaskronos...
Η Ελλάδα και όχι μόνο μυρίζει πτωμαΐνη… επόμενο είναι να την πέσουν τα κοράκια!
Τα πολιτικά κόμματα αλλά και τα πρόσωπα που τα εκπροσωπούν είναι ξεφτιλισμένα και κρεμασμένοι όλοι τους στα μανταλάκια! Ο Ελληνικός λαός με βάση τις εκλογές και δημοσκοπήσεις κατά 70-80% δεν εμπιστεύεται κανέναν από αυτούς. Με αυτά τα κόμματα και πρόσωπα μόνο πίσω θα πηγαίνουμε!
Στην Ελλάδα υπάρχει πολιτικό κενό!!! Δεν υπάρχει φερέγγυος φορέας να συσπειρώσει τον Ελληνικό λαό με στόχους ΚΑΘΑΡΣΗ, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία, Αξιοκρατία… κ.λ.π. Οι απόπειρες της Ντόρας, του Δημαρά, του Μίκη, του Κουβέλη είναι αδιέξοδες χωρίς καμία δυναμική και προοπτική για κάτι καινούργιο. Με εξαίρεση του Μίκη που όμως έπρεπε να προετοιμαστεί πολύ καλύτερα με άνοιγμα σε όλη την Αριστερά και με πολλά αξιόλογα στελέχη μη διαπλεκόμενα.
Όταν λοιπόν μυρίζει πτωμαΐνη τότε είναι αργά. Δεν θα κουραστούμε να το λέμε και να το γράφουμε. Η απάντηση θα ήταν μια Ενωμένη Δημοκρατική Αριστερά.
Δεν είναι βέβαια τυχαία ή ευκαιριακή η επίθεση στην Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία…. Και δεν είναι καθόλου τυχαίες οι εξεγέρσεις στην Αίγυπτο, Τυνησία, Υεμένη, Αλγερία…. Είχαμε ξαναγράψει ότι το Παγκόσμιο σύστημα ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ… Γίνονται ανακατατάξεις σε Παγκόσμιο επίπεδο και σε αυτή τη φάση ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Και εξηγώ: Τα Παγκοσμιοποιημένα διαπλεκόμενα κέντρα εξουσίας του πλανήτη (βλέπε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ)
α) Εξαπολύουν γενική επίθεση οικονομική σε τρίτες και αναπτυσσόμενες χώρες με στόχους να πάρουν ότι πιο πολύ μπορούν από τον πλούτο που διαθέτουν, να τις γονατίσουν –χρεώσουν όσο γίνεται πιο πολύ, να τις υποδουλώσουν και να χειραγωγήσουν μετά πολύ πιο εύκολα τις εξελίξεις σε αυτές με απώτερο σκοπό να μη έχουν κανένα πρόβλημα επικυριαρχίας για πολλά χρόνια.
Β)Γονατίζοντας τις μικρές εξαρτώμενες οικονομίες και με τη γενικευμένη αφαίμαξη αυτών των χωρών καμουφλάρουν την τεράστια κρίση της πλασματικής-εικονικής οικονομίας των ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ και δίνουν μια πρόσκαιρη και επίπλαστη παράταση του Παγκόσμιου κραχ που φυσικά δεν νομίζω να το καταφέρνουν για πολύ ακόμα.
Γ) Οι εξεγέρσεις στις Ισλαμικές χώρες γίνονται προληπτικά για να καθορίσουν έγκαιρα τις εξελίξεις που ήταν ζήτημα χρόνου να τους ξεφύγει ο έλεγχος. Βοήθησαν με τις μυστικές υπηρεσίες που διαθέτουν, με τα ΜΜΕ που ελέγχουν, να εκδηλωθούν οι εξεγέρσεις παράκαιρα, χωρίς φορείς μαζικούς με πρόγραμμα εξουσίας, χωρίς προετοιμασία, χωρίς καν ξεκάθαρα αιτήματα. Παντού αλλά στην Αίγυπτο έγινε ολοφάνερα η απάτη. Ο στόχος τους και πάλι είναι ένας. Θέλουν τώρα χωρίς ουσιαστικές αντιδράσεις , με υπόσχεση δήθεν Δημοκρατίας να εγκαθιδρύσουν αντρίκελα τάχα Δημοκράτες πέρα για πέρα ελεγχόμενους από αυτούς ώστε για άλλα 30 χρόνια τουλάχιστον να μη ξανασηκώσουν κεφάλι.
Δ) Τα Δυτικά Παγκοσμιοποιημένα κεφάλαια και οι διαπλεκόμενοι Ηγέτες κατάλαβαν ότι έγινε ένα «λάθος» ( που είναι ιδιότητα του Κεφαλαίου και όχι λάθος. Κ. Μαρξ) με την Κίνα. Η εισροή τεράστιων κεφαλαίων ,επιχειρήσεων και τεχνογνωσίας στην Κίνα για τα μηδενικά μεροκάματα και το πάμφθηνο κόστος παραγωγής γύρισε ως μπούμερανκ στις Δυτικές οικονομίες που τώρα κινδυνεύουν να χάσουν τον έλεγχο πολλών αγορών. Ακριβώς και γιαυτό γίνονται οι ανακατατάξεις …για να μπορέσουν να ελέγξουν ασφυκτικά –αποτελεσματικά τις Κυβερνήσεις άρα και τις αγορές από την Κίνα . Ο πόλεμος είναι και φανερός αλλά και κρυφός –συνκαλημένος με διάφορες δικαιολογίες. Π.χ. Όταν η Κίνα και Ρωσία ζήτησαν να μας δανείσει με 1% και κάποιες διευκολύνσεις σε λιμάνια… σε δυό μέρες άσπρισαν τα μαλλιά του Παπανδρέου…προφανώς είδατε το ντοκιμαντέρ των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ… λέτε να μη του τον εστειλαν;Κανένας σοβαρός αναγνώστης του παρόντος δεν πρέπει να το δει επιπόλαια.
Προς τι λοιπόν οι πανηγυρισμοί και οι ιαχές!!! Εξεγέρσεις –επαναστάσεις χωρις μπούσουλα.!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ.
Το Παγκόσμιο σύστημα διαρκώς μεταλλάσσεται… σε Νεοφεουδαρχικό Μεσαιωνισμό.
Και μεις άμοιροι και άβουλοι κοιτάμε τις εξελίξεις σαν να μη μας αφορούν! Γιατί τίποτε δεν μπορεί να γίνει χωρίς φορέα, πολιτικό, ισχυρό, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ…Και φίλοι μου σας λέω να το κάνουμε γούπατο…. Ποιος; Ποιοι θα αναλάβουν μετά;;;; Να μας πάνε που;;; Θέλω απόψεις, σχόλια… μπορεί εγω να μη το βλέπω.
diaskronos 15/12/2011
Οι καιροί υπαγορεύουν ... Ενιαια Δημοκρατική Αριστερά... για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...