Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Έλεγχους σε 600 ΜΚΟ ζητά η Εισαγγελία Εφετών

Αν... Αν λέμε γίνει ουσιαστικός έλεγχος θα γελάσει ο κάθε πικραμένος।
Ολοι αυτοί που στήσαν τα μαγαζάκια και εισέπραταν...δινοντας τάχα και που;;; Ελέω Θεού... πρέπει να δώσουν λόγο! Το ζήτημα ειναι οτι ...δεν θα βρίσκουν τα χαρτιά!!! Ξαφνικά όλοι θα χάσουν τα παραστατικά και αυτό ειναι βέβαιο... αλλά ο εισαγγελέας θα τους χώσει στη στενή ;;; Αυτό ειναι το ερώτημα!
600 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις... με τίτλους όπως " η μοναξιά των μυρμιγκιών της Ανω Σαχάρας"
anarxos
.

Αναδημοσίευση της είδησης απο - tvxsteam

Έλεγχο σε όλες τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουν συσταθεί από το 1997 έως σήμερα ζητά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Γιάννης Σακελλαρίου.

Ο εισαγγελέας, με παραγγελία του προς το Οικονομικό Τμήμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ζητά να ελεγχθούν οι περίπου 600 μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουν συσταθεί την τελευταία 15ετία.

Στην παραγγελία του ο κ. Σακελλάκος ζητά από το Οικονομικό Τμήμα να εντοπίσει όλα τα χρηματικά ποσά με τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί οι ΜΚΟ, είτε από το Δημόσιο είτε από την ΕΕ, καθώς και να ελέγξει εάν τα χρήματα που τους χορηγήθηκαν διατέθηκαν για τους σκοπούς που προορίζονταν. Ζητά επίσης να ελεγχθούν γενικότερα όλες οι δραστηριότητες των ΜΚΟ.

Αφορμή για την παρέμβαση του εισαγγελέα στάθηκαν δημοσιεύματα στον Τύπο, καθώς και αναφορά ιδιώτη με καταγγελίες για χρηματοδοτήσεις που δεν ελέγχονται
anarxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...