Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΛΟΒΕΡΔΟ ...ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Πόθεν εσχες για όλους.

Δεν πρέπει να κάνει ουτε βήμα πίσω ο Λοβέρδος. Αλλά να μειώσει το υπερβολικό κέρδος των φαρμακοποιών απο 30-35% στο 15% περίπου! Και όποιον δεν συμφέρει να κλείσει।

αναδημοσιεύουμε απο τις Λογοπλοκίες

Ο ΟΨΙΜΟΣ "ΑΓΩΝΑΣ" ΤΩΝ ΚΩΛΟΓΙΑΤΡΩΝ !...


Το γιατρολόϊ που απεργεί τις τελευταίες ημέρες κι ορισμένοι του, έχουν καταλάβει το Υπουργείο Υγείας, δεν δικαιούται να το παίζει αντίρρηση κι επανάσταση, για δύο, κυρίως, λόγους : πρώτον επειδή πρόκειται για τους καραμπινατότερους φοροφυγάδες, φοροκλέπτες και τους χαρακτηριστικότερους ενθυλακωτές μαύρου χρήματος, και δεύτερον, επειδή (οι επικεφαλείς τους) είναι δεξιοί του κερατά, υπεύθυνοι και συνεργοί σε τρομερά εγκλήματα στο χώρο της υγείας, που είχαν ως αποτέλεσμα, τη διαχρονική κατασπατάληση δισεκατομμυρίων Ευρώ, σε όφελος μιας δράκας προμηθευτών, εισαγωγέων και μεσαζόντων και σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Το μόνο θετικό στοιχείο της υπόθεσης είναι, πως όσο αυτοί οι «ευυπόληπτοι επιστήμονες» παραμένουν στην κατάληψη, δεν εισπράττουν μαύρα λεφτά από τους φουκαράδες αρρώστους τους, χωρίς απόδειξη και χωρίς, φυσικά, απεικόνισή τους στις φορολογικές τους δηλώσεις. Είναι ζήτημα αν το 99%, των περί ου ο λόγος, πρωταθλητών φοροφυγάδων, δηλώνει ετησίως τα εισοδήματα ενός ανειδίκευτου εργαζόμενου του ιδιωτικού τομέα !...

Όλοι αυτοί οι δημαρχοσυνδικαλισταράδες που έχουν μαζευτεί στο κτίριο της Αριστοτέλους, για να διαμαρτυρηθούν για το Νομοσχέδιο που καθιερώνει την Πρωτοβάθμια Ιατρική περίθαλψη, είναι οι ίδιοι, που τα προηγούμενα χρόνια, όχι μόνο ανέχτηκαν, αλλά σιγοντάρησαν και στήριξαν, τα κουμάσια που το κόμμα τους έβαζε υπουργούς για να φροντίσουν, τάχα, τον χιλιοταλαιπωρημένο χώρο της Υγείας.
Οι όψιμοι, λοιπόν, αντιρρησίες και επαναστάτες του γλυκού (και γαλάζιου) νερού, δεν είχαν βρει το παραμικρό να πουν και να επισημάνουν, την επάρατη πενταετία, για τα όργια, μεταφορικά και πραγματικά, που λάμβαναν χώρα, στο κτίριο, που τώρα κατέλαβαν.
Δεν έβγαλαν τσιμουδιά, ούτε όταν ο αρχιμαλάκας είχε μετατρέψει το υπουργείο σε κέντρο διερχομένων και πλήρους εξυπηρέτησης των μεγαλοκαρχαριών του χώρου της υγείας, ούτε όταν ο αρχιπουστάρας τόχε καταντήσει μπουρδέλο !

Τώρα τους πήρε ο πόνος και τώρα βρήκαν ευκαιρία να την πέσουν στο Λοβέρδο, όχι, βέβαια, για λόγους που αφορούν, τάχα το λαό και την περίθαλψή του, αλλά επειδή, τώρα, σφίγγουν τα λουριά για τα λαμόγια και μπαίνει χαλινάρι στους ξεσάλωτους.

Πέρα από τις όποιες διαφωνίες έχουμε με τον Λοβέρδο, τις πολιτικές του και τις πρακτικές του – κάτι που επανειλημμένα έχουμε γράψει – στη συγκεκριμένη περίπτωση παίρνουμε το μέρος του, καθώς απέναντί του έχει μία από τις ελεεινότερες ομάδες δημαρχοσυνδικαλισταράδων, που βρίσκονται σε διατεταγμένη και πλήρως υπονομευτική αποστολή !...
galaxiako 4/2/11

1 σχόλιο:

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...