Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ (Μπλε και πράσινων ) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ

Σε πείσμα των καιρών εμείς θα λέμε την (κοινή λαϊκή) ΑΛΗΘΕΙΑ

Κάτι οι εξεταστικές, κάτι οι εφημερίδες, κάτι τα αλληλο καρφώματα…δεν έγινε και τίποτε σπουδαίο δηλαδή βγήκαν καμιά εκατοστή ονόματα διαπλεκομενων ληστών, καταχραστών, μιζοαποδεκτών στο κλαρί και τους κουβεντιάζει ο λαός… τίποτε παραπάνω!

Μόλις όμως ο ΣΔΟΕ και κάπου –κάπου εισαγγελείς την πέσανε σε κάτι Νοσοκομεία, μεγαλογιατρούς, Φαρμακαποθήκες, Πολεοδομίες, Δήμους κ.λ.π. Νάσου λοιπόν …εκεί που κρατάγανε μια στάση αναμονής ( γιατί σου λένε κάτσε να δούμε που πάει το πράμα) βγήκαν από τις τρύπες τους γαλάζια και πράσινα διαπλεκόμενα μαζί με τα ρετιρέ που θίγονται (τους κόβεται η αδέσποτη μάσα) και απειλούν να το κάνουν Τυνησία!

Βγήκε λοιπόν στην αντεπίθεση το γαλάζιο φασισταριό και ζητάει εκλογές!!! Βγήκαν τα γαλάζια παλικάρια αφού τη βγάλανε καθαρή από το πλυντήριο των εξεταστικών και κατακεραυνώνουν τους πάντες και τα πάντα!!! Διότι τώρα άντε να πάει κανένας υπαλληλάκος που υπέγραψε κανα εικοσάευρω παραπάνω… τα γνωστά!!! Τι περίμενες Παπανδρέου ;;; να σου πουν ευχαριστώ που τους ξέπλυνες έτσι στα γρήγορα και μας το παίζουν ασπρόρουχα;;; Αυτό είναι το μεγάλο έγκλημα σου. Ξέπλυνες και απάλλαξες όλα τα λαμόγια πράσινα και μπλε στο ίδιο πλυντήριο . Ένα χρόνο μας δουλεύεται ( νομίζεται)όλοι μαζί… Άκου λοιπόν Γιώργο… Ο λαός κρατάει τεφτέρι… θα σου τα πω πιο κάτω…

Αναλυτικά λοιπόν ξεσπάθωσαν οι αδικημένοι Δημαρχογιατροί και η πλειοψηφία των βολεμένων και συντονίζουν καταλήψεις Υπουργείων, (και ποιός εισαι ρε Πατούλη;;;) με αίτημα να γίνει το δικό τους! Δηλαδή να μη αλλάξει τίποτε στο ΕΣΥ και το ΙΚΑ και να βασανίζουν το λαό με τις λίστες του ρουσφετιού, με το δικό τους τρόπο και χωρίς έλεγχο! Να πεθαίνουν οι ασθενείς περιμένοντας στην ουρά του μαρτυρίου… Να εξαναγκάζονται στο καθημερινό φάκελο της μίζας… Η μειοψηφία των εντίμων γιατρών ούτε ακούγεται ούτε μπορεί να παρέμβει. Η πλειοψηφία λοιπόν που χάνει τη μάσα απειλεί την κοινωνία ξετσίπωτα.

Οι βολεμένοι ρετιρετζήδες… Φαρμακοποιοί, φορτηγατζήδες, μηχανικοί ,ταχιτζήδες … μαζί με τους υψηλόμισθους των ΜΜΜ ,προχωρούν σε ενιαίο μπλογκ απεργιών αδιαφορώντας για τον κοινό εργαζόμενο, υπάλληλο, συνταξιούχο, Άνεργο… αρκεί να μη χάσουν αυτοί την τάχα κεκτημένη ανεξέλεγκτη και πολλάκις παράνομη μάσα… Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως δεκαετίες όλοι αυτοί τα οικονομούσαν σε βάρος των Ασφ. Ταμείων, του κρατικού κορβανά και του λαού…

Βλέπουμε ότι κυρίως ο γαλάζιος αχταρμάς ,πολιτικών και διαπλεκόμενων, τα πρασινογάλαζα ρετιρέ των κρατικοδίαιτων και μη, χτίζουν μπλόγκ μετωπικής αντεπίθεσης με το σιγοντάριζμα των πράσινων διαπλεκόμένων και ουρά τα εντελώς αποπροσανατολισμένα θρύψαλα της Αριστερά που άγονται και φέρονται πίσω από τα συνδικαλιστικά τους αρχιλαμόγια.

Εμείς λοιπόν λέμε μπράβο στο Λοβέρδο για την μέχρι τώρα στάση που κρατά και τον αγώνα που κάνει. Να επιμείνει και να αναδιοργανώσει το ΕΣΥ και το ΙΚΑ με κάθε μέσο και χωρίς υποχωρήσεις για το καλό όλων. Να ανοίξει όλα τα κλειστά επαγγέλματα με ανώτατο πλαφόν ώστε να μη κυριαρχήσουν οι μεγαλοεταιρείες και να μπορούν όλοι οι μικροί να βγάζουν το μεροκάματο τους. Και καλούμε κάθε εργαζόμενο, υπάλληλο, υποαπασχολούμενο ,συνταξιούχο, Άνεργο να απομονώσει όλους αυτούς που με απειλές θέλουν να διαπραγματευτούν το βόλεμα τους , τα οφίτσια, τις μίζες, τα μεγάλα επιδόματα, τους μισθούς των 5και 8 χιλ. ευρώ… Καλούμε όλο το λαό να γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς…κόμματα και συνδικαλιστές που μόνιμα λαϊκίζουν ,παραπληροφορούν, διαστρεβλώνουν, ψεύδονται ,εξαπατούν με μοναδικό στόχο την διατήρηση του ελέγχου του λαού και την προσωπική, κομματική ,συνδικαλιστική θέση…. Καλούμε όλο το λαό όπου κι αν εργάζεται να κάνει αυτό που έκανε την πρώτη Κυριακή των εκλογών το 62%…

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ.

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΡΑ

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ

ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Και ας γνωρίζουν όλοι… διαπλεκόμενοι, πολιτικοί, λαμόγια, καταχραστές, μιζοαποδέκτες… ότι κρατάει και ο λαός τεφτέρι! … ότι ο τροχός γυρίζει!... ακόμα που και που βρίσκει κι ο ντέτζερης το καπάκι!. Αν το θέλουν Τυνησία… ας το κάνουν εμείς δεν χάνουμε και πολλά.

«Γαία πυρί μειχθητω»… να δω που θα κρυφτούν μετά!

Diaskronos 02/02/2011

7 σχόλια:

  1. Καλύτερα προτείνω να μη κάνουμε αποχή από τις απεργίες, αλλά όπου πετυχαίνουμε τους εργατοπατέρες... κυνήγι!
    Για να μην ξανατολμήσουν να πλησιασουν οπουδήποτε έχει εργαζομένους, ανέργους κλπ.
    Οι συνδικαλιστές είναι μέρος του προβλήματος.

    Σε όλα τα άλλα ... συμφωνώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβαίνω το δείλημα. Μπορούν όμως οι εργαζόμενοι να αλλάξουν τους στόχους και τις διεκδικήσεις ερήμην των ηγεσιών; Αυτό ειναι το πρόβλημα. Ενώ μιλάνε για το λαό ...διαπραγματεύονται τα δικά τους οφίτσια και προνόμια ξεπουλώντας τους εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΠΛΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΣΘΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίκιο έχεις για τους συνδικαλιστές.
    Αλλά αν πρέπει να σταματήσουμε τις απεργίες και τις διαδηλώσεις, το μόνο δηλαδή δυναμικό μέσο αντίδρασης των λαών, λόγω της αθλιότητας των συνδικαλιστών, τότε παραείναι βαρύ το τίμημα.
    Τόσα χρόνια οι εργατοπατέρες εκμεταλλεύονται τους εργαζομένους.
    Ε ήρθε ο καιρός και οι εργαζόμενοι να εκμεταλλευτούν τους εργατοπατέρες και να κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις που οι τελευταίοι εξαγγέλουν και... μερικά από τα γιαούρτια... να πέφτουν και σ' αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλοι zz και Μαζεστιξ εμεις μιλάμε πάντα για τα ρετιρέ και δεν εννοούμε ολόκληρους κλάδους.Μιλάμε γιαυτούς που παίρνουν αυτά τα λεφτά και οχι τους χαμηλόμισθους.π.χ. υπάρχουν και γιατροί και φαρμακοποιοί καιστα ΜΜΜ μικροί και χαμηλόμισθοι ...ειναι αυτονόητο. Αλλά οι μεγαλοσυνδικαλιστές ξέρουμε τι κάνουν... Θα επανέλθουμε με νεότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ κι ένα χρόνο μόνο τη Βουλή και τον Αρειο Πάγο έπρεπε να πολιορκούν όλοι... μέχρι να μπούν φυλακή οι κλέφτες ,να γίνουν κατασχέσεις...να αλλάξει κάτι...να σταματήσει η κοροιδία. Οχι η Ακρόπολη , το λιμάνι και τα διόδια...τάχα συμβολικά.
    anarxosimoritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...