Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


Εγινε η Αθήνα Καμπούλ;;; Εγινε η Βουλή εντελώς Αφγανιστάν;;; Εγιναν οι Αθηναίοι Μουλάδες;;;

Ξέρουμε...ξέρουμε। Θα βγουν κάτι κυράτσες της μπαχαλο-κουλτούρας ή το λιγότερο κάτι βλαμένα και θα «σκούζουνε τάχα»....Η Δημοκρατία!...Οι Θεσμοί!...Ο Ανθρωπισμός!... Ο Ρατσισμός!... και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Ε! Οχι . Εδώ θα βρίσουμε άσχημα ...και σε όποιον αρέσει.... Άντε στον αγύριστο τσογλανο-χαφιεδο- πρακτωρίσκοι του κερατά. Τα ρίχνουμε προκαταβολικά σε αυτούς που λανσάρονται ως υπερασπιστές των λαθρομεταναστών...ότι τάχα αυτοί και η μπουρδελοδημοκρατία που τάχα ονειρεύονται αγαπούν τους έτσι ,τους αλλιώς ενώ οι άλλοι τι; Τι ρόλο βαράνε όλα αυτά τα βλαμένα που λασπώνουν και την έννοια του Αριστερού, του οικολόγου, του πράσινου;...Τι σχέση έχουν με την ουσία της Αριστεράς;;;...Τι παιγνίδι παίζουν;;; Που το πάνε;;; Τι σκοπούς υπηρετούν;;; Κι αν ει ναι μερικά βλαμένα... δεν ει ναι όλοι!... Αρα για ποιόν σκοπό τσιρίζουν;;;

Στο Θέμα λοιπόν...

Ξεπεράστηκε κάθε όριο λογικής και η σχιζοφρένεια έκανε κατάληψη! Κατάληψη λέει της Νομικής από λαθρομετανάστες που απαιτούν λέει τα δικαιώματά τους.!!! Μπράβο ... μπράβο... και από μεθαύριο βάλτε τους στη Βουλή να Νομοθετούν! Δηλαδή μπορεί να ειμαι και Αφγανός διότι κάποτε κατέλαβα κι εγώ τη Νομική;;;

Ρε Παπουτσή ...εισαι Υπουργός;.... Υπάρχει Βουλή ακόμα;.... Υπάρχει Σύνταγμα ακόμα σ`αυτή τη χώρα;... Υπάρχει κυβέρνηση!...Τι γίνεται;;; Πως μεταφράζεται αυτή η κατάσταση;;; Εχουν ριμάξει ανθρώπους, Ελληνες αν αυτό ρωτάτε,... ληστεύονται καθημερινά...εχουν γίνει τα σπίτια τους μπάχαλο... στην Πάτρα, Ηγουμενίτσα, στην Αθήνα... οι πολίτες χάσαν τον ύπνο τους... μπαίνουν τετρακόσιοι λαθρομετανάστες ημερησίως.... και στο Αφγανιστάν-Βουλή βγάζουν πορίσματα- γελοιότητας... χασκογελούν όλες οι καραξεσχισμένες κότες σα λατέρνες στολισμένες... παραγράφουν, κουκουλώνουν,διαγράφουν, καταχονιάζουν, σβήνουν ,κρύβουν και ζήτω τα κορόιδα.

Το Αφγανιστάν έχει κυβέρνηση!!! Εδώ κυβερνήτης ήταν προχθές η Μαρίκα,χθές ο Χριστοφορόκος... μετά ο Τσουκάτος... ο Ρουσόπουλος... ο Εφραίμ... τώρα ο Μωχάμετ, ο Ρασίντ, ο Χαντζησάβας;;; δεν ξέρω μη με ρωτάτε. Δεν ξέρω. Αν ξέρει κάποιος ας με ενημερώσει.

diaskronos 25/01/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...