Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΥΝΗΣΙΑ! ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ;;; θελουν αιματοκύλισμα!

γράφει ο diaskronos

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΥΝΗΣΙΑ!

Το 60-65% στις εκλογές ψήφισε αποχή –άκυρο- λευκό…που σημαίνει ότι αποστράφηκε όλους τους γνωστούς κομματικούς χώρους και ηγεσίες… που σημαίνει ότι κάτι ψάχνει… κάτι άλλο θέλει… που για μας σημαίνει ότι θα πρέπει να ελπίζουμε όσο κι αν δεν το πιστεύουμε πλέον!

Εδώ γίνεται συστηματική και μεθοδευμένη απόσβεση της λαϊκής οργής… συνειδητής απομάκρυνσης-απεμπλοκής των ενόχων από τα σκάνδαλα… σταδιακής αναδιάταξης των ίδιων διαπλεκόμενων προσώπων και φορέων. Οι εξεταστικές, οι κορώνες, τα θα, οι υποσχέσεις είναι για τους τελείως γκα-γκα. Διαμορφώνουν τους νέους όρους εναγκαλισμού της εξουσίας και της διαπλοκής. Δεν γίνεται να βάλουν τους εαυτούς τους στη φυλακή… δεν γίνεται να επιστέψουν τα κλοπιμαία μιας και τα έχουν ιδιοποιηθεί… δεν έχει γίνει ποτέ ιστορικά… Η υποκρισία περισσεύει και η σχιζοφρένεια κυβερνάει!

Μας φόρτωσαν το τεράστιο χρέος, τα ελλείμματα παντού, το ΔΝΤ, το ξεμπουντούλωμα της Ελληνικής οικονομίας, την Ανεργία, τους Λαθρομετανάστες ώστε να μη μπορούμε ποτέ να ξανασηκώσουμε κεφάλι. Το Βατερλό της Ελληνικής κοινωνίας έρχεται σαν μια Μαύρη τρύπα και ήδη βρισκόμαστε στον ορίζοντα γεγονότων που σημαίνει ότι μετά δεν υπάρχει πίσω… δεν υπάρχει δυνατότητα να ξαναβγούμε… παρά μόνο σαν κάτι άλλο ,όπως ανεγκέφαλοι σκλάβοι ας πούμε!

Η χώρα διαρκώς βυθίζεται όλο και πιο βαθειά… χωρίς οι πολλοί ηγετίσκοι να αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Ο καθένας στον κόσμο και την καρέκλα του. Η Ανεργία πάει για 30% πολύ σύντομα… τα Εθνικά ζητήματα βαλτωμένα με επικίνδυνες τάσεις… και οι ανεγκέφαλοι ΣΥΡΙΖΑ,ΟΙΚΟΛΟΓΟ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ … λωτοφάγοι υπερασπίζονται τάχα τους Λαθρομετανάστες… Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει αυτό το παιγνίδι;;; Ενώ το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ κάθονται απαθείς διότι αλλού το πηγαίνουν και είναι φανερό. Όχι δεν τους ενδιαφέρει το Άσυλο…άλλού το πάνε… Είναι στημένο πέρα για πέρα…

Θέλουν να ξεσηκώσουν εμάς τα κοροΐδα!!!χωρίς φορέα λαικό, χωρίς στόχο, χωρίς έντιμη ηγεσία, χωρίς πρόταση εξουσίας... γιατί ετσι θα μας δέσουν καλύτερα!

Θέλουν να γίνει η Ελλάδα Τυνησία γιατί έτσι θα εδραιώσουν την νέα θητεία της Διαπλοκής τους !!!

Θέλουν αιματοκύλισμα να φρενάρουν το λαό!!! Και μετά να επιβληθούν ως εγγυητές της ομαλότητας τάχα και της ειρήνης!!!

Το φωνάζουμε σε όλους τους τόνους. Πετάξτε έξω από τη Νομική τους λαθρομετανάστες ΤΩΡΑ. Δεν πρέπει να γίνει η Ελλάδα Τυνησία.

Τονίζουμε λοιπόν … αν ακούει πλέον κανείς ότι: Οσοι βρίσκονται πίσω απο τους λαθρομετανάστες ειναι ή ανεγκέφαλοι εντελώς ηλίθιοι ή προβοκάτωρες αισχίστου είδους! Και αν ειναι και ο ΣΥΡΙΖΑ τότε κακά μαντάτα...

Τέλος αν δεν ανατραπεί εκ θεμελίων το πολιτικό κατεστημένο όλων των κομμάτων…αν δεν ανατραπούν κυριολεκτικά όλοι και οι 300 της Βουλής μαζί με τους τσανακογλείφτες τους… αν δεν μπορέσουν οι Έλληνες να οικοδομήσουν κάτι νέο … να γίνει μια νέα Δημοκρατική-πατριωτική αρχή…τότε μοιραία θα βρεθούμε μέσα στην Μαύρη τρύπα της Ιστορίας।

Ομάδα G GALAXIAKO.BLOGSPOT.COM 25/01/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...