Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΦΡΑΧΤΗ….ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ… ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

γράφει ο anarxos

Το εύκολο είναι να λέει κάνεις ευχολόγια ,ανθρωπιστικές κορώνες, δημοκρατικές δήθεν σάλτσες, να υπεκφεύγει, να κλείνει τα μάτια και να μη προτείνει τίποτε.!!! Αυτό κάνει η Δεξιά του Σαμαρά!!! Και η μυωπική εμπλουτισμένη με αστιγματισμό και αχρωματοψία Αριστερά του…κουλτούρα να φύγουμε!!Αυτό δεν είναι πολιτική!

Ακούω τους τάχα μου Αριστερούς ( του φραπόγαλου και της υψηλής τάχα κουλτούρας, τύπου Καφεντζόπουλου, Τρεμόπουλου,κ.λ.π.) να μιλάνε για ευαισθησίες αυτοί τάχα ενώ οι άλλοι εμείς είμαστε χοντρόπετσοι… χωρίς απάντηση –πρόταση !!! να λένε με το στόμα γεμάτο αυτό είναι δουλειά της Κυβέρνησης!!! Μόλις είπε επιτέλους κάτι για φράχτη ο Παπουτσής …έλα πάλι να τα` αρμέξουμε!!! Είναι ικανοί να σου σπάσουν το κεφάλι με ανοησίες και τραγελαφικές απόψεις!!! Άκουγα κάποιο Δεξιό ψάλτη στο ΕΤ2 να λέει ότι πρέπει να βοηθήσουμε τις χώρες αυτές ώστε να έχουν ανάπτυξη και να μη μεταναστεύει ο κόσμος!!! Βρε βόδι…βρε αχαΐρευτε… με το χρέος ,το έλλειμμα, την ανεργία που μας δέρνει και που κυρίως η παράταξή σου μας φόρτωσε…πως θα βοηθήσεις εσύ;;; Ναι !..θα μου πεις εννοείς …οι άλλοι οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικάνοι… Μα αφού οι άλλοι δεν σε ακούνε βρε βόδι τότε σε ποιόν τα λες;;; Και μέχρι να αποφασίσουν (αν!) βοηθήσουν οι άλλοι που μπορούν τάχα …εμείς τι κάνουμε βρε βόδι;;; Οι Ιταλοί μας τους γυρίζουν πακέτο…οι Γερμανοί το ίδιο…εμείς τι κάνουμε;

Πολιτική δεν είναι να κρύβεσαι..ή έστω και να κάνεις απλή διαχείριση… είναι να έχεις ρεαλιστικές προτάσεις ,να τις εφαρμόζεις εγκαίρως, να προλαμβάνεις ,να λύνεις, να προβλέπεις, να προπορεύεσαι από τις εξελίξεις και να μη γίνεσαι αιχμάλωτος από αυτές!

Τι απαντούν στο λαό που τους έχουν ρημάξει τα σπίτια; Τι απαντούν για την κατάσταση στην Πάτρα, την Ηγουμενίτσα, στην Άρτα, στην Ομόνοια, στον Παντελεήμονα….;

ΤΙΠΟΤΕ!

Το δύσκολο είναι να λύνεις το πρόβλημα! Το δύσκολο είναι να κάνεις το σωστό στο χρόνο που πρέπει!..και ήδη έχουμε αργήσει πάρα πολύ. Οι ΗΠΑ έχουν τείχος- φράχτη στο Μεξικό εδώ και πολλά χρόνια… Η Ισπανία έχει τείχος –φράχτη στο Γιβραλτάρ ομοίως…

Άρα …οι απελάσεις πρέπει να γίνουν μαζικά και άμεσα με συνοπτικές διαδικασίες εκτός από ένα 5% των λαθρομεταναστών που εμπίπτουν πραγματικά σε χορήγηση πολιτικού ασύλου. Πρέπει να γίνει και ο φράχτης αλλά κυρίως να αντιμετωπισθεί δραστικά η λαθρομετανάστευση εν ανάγκη με βία και κατά την πλήρη εφαρμογή του Συντάγματος! Ο Ελληνικός στρατός …ναι δια των όπλων φρουρεί τα Ελληνικά σύνορα!!! Είτε για αποτροπή εισόδου στον Έβρο...είτε για βύθιση πλοιαρίων στο Αιγαίο! Και μη βάλουν τα κλάματα οι δακρυρροούσες Μαγδαληνές εξ αριστερών… γιατί η αλήθεια είναι πικρή! Όταν πάρουν φωτιά τα δικά τους σπίτια τότε θα ξυπνήσουν …αλλά θα είναι αργά. Όσοι νομίζουν ότι η Ελλάδα αντέχει και άλλους να βγει να μας το πει… και να δηλώσει πόσους θα αναλάβει υπο την προστασία του…

Επί της ουσία κύριοι της Αριστεροδεξιάς αλλά και της πασοκίζουσας μουγκαμάρας και ανευθυνότητας…. Επί της ουσίας!!! Προτάσεις έχετε που να λύνουν άμεσα το πρόβλημα;;

Θα μας πείτε φασίστες, ρατσιστές…τα γνωστά…εφόσον το λέτε εσείς .δεν έχει καμιά σημασία!!! Ξέρουμε ότι το 90% του Ελληνικού λαού συμφωνεί με αυτές τις προτάσεις. Και ο Ελληνικός λαός δεν υπήρξε ποτέ Ρατσιστής η φασίστας με την δική σας λογική. Εμείς δηλώνουμε …Έλληνες, Αριστεροί, ανένταχτοι, ανθρωπιστές, Διεθνιστές… και σε όποιον αρέσουμε. Περιφρουρούμε την πατρίδα μας , το μέλλον των παιδιών μας και τη ζωή μας…αυτό που κάνουν και όλοι οι άλλοι….τόσο απλά.

Περιμένουμε την επίθεσή σας … με προτάσεις όμως και όχι αερολογίες, βρισιές και τσαμπουκάδες.

ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ…

anarxos 04/01/2011

4 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΑΡΧΕ

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΛΕΣ ΝΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    ΠΟΛΥ ΑΚΡΑΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ.

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΗ ΕΙΝΑ ΙΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

    ΝΩΝΤΑΣ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλη χρονιά φίλε μου.
    Για το Αιγαίο και τα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω!
    Οσο για τους λαθρομετανάστες καλά ειναι να μη κλείνουμε τα μάτια. Τι θα μου απαντούσες αν σου ειχαν ανοίξει το σπίτι δέκα φορές; δέκα;;δέκα!!!
    Τι θα έλεγες;
    Επιμένω στην άποψή μου και μάλιστα ισχιρίζομαι οτι σε λίγο διάστημα θα το καταλάβεται όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΦΙΛΕ ΑΝΑΡΧΕ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΡΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΕΞ.
    Η ΕΕ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑΔ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ. ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ.

    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΗΠΩΣ Θ' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ;

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΝΗΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΝΤΟΥ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ;
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΚΑΡΑΥΓΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΛΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΒΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΕΛΛΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΛΑΟ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΦΙΛΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
    Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ.

    ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ

    1) ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΕΞ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
    ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΒΙΖΑ ΣΤΟΥΣΜ ΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

    2) ΕΠΙΣΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΥΗ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΩΝ.

    3) ΑΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

    ΚΑΙ 4 ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ.
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑ Ν ΚΟΤΕΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. Η ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΦΑΛΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΓΑΙ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΤΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΝΩΝΤΑΣ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνίσω σε όσα γράφεις! ποιός άλλος όμως δίνει σημασία; Ποιός ακούει;Κανείς!...Αρα τι κάνουμε; Καθόμαστε παρατηρητές της καταστροφής μας; Γιαυτό λέμε δώσε χαρτιά σε όλους να φύγουν όσοι φύγουν,απελάσεις στους υπόλοιπους και φρούρηση αυστηρή στα σύνορα.
    Το τι θα πούνε οι άλλοι ...αυτό μας μάρανε.και τώρα δεν λένε; καλύτερα λοιπόν να μας φοβούντε παρά να μας οικτίρουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...