Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ!!! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!

Κι έλεγα ένα χρόνο τώρα… Συγκρατήσου!... συγκρατήσου!!! πόσο πια ;

Θα τ`ακούσεις εσύ τώρα που δεν φταις όσο άλλοι, αλλά κι εσύ τι ρόλο παίζεις; Τόσα χρόνια τι έκανες; Όταν δάνειζες τον Αντρέα για το κολόσπιτο ( κατά τον Ε. Γιαννόπουλο) δεν του λεγες ότι δεν πουλιέσαι ποτέ σε τοκογλύφους; Τόσα χρόνια δεν έβλεπες, δεν άκουγες, δεν καταλάβαινες; Ένα χρόνο τώρα…που είσαι; Τι παριστάνεις ; ποιόν προεδρεύεις τάχα; Τι προεδρεύεις ; σε ποια χώρα; Στη χώρα που όλοι εσείς υπερχρεώσατε και την παραδώσατε στους Διεθνείς τοκογλύφους; Στη χώρα που σχεδόν έχει χάσει την Εθνική της κυριαρχία με τα δικά σας εγκλήματα;;; Σε μια χώρα άνεργων και πτωχευμένων;;; Θυμηθήκατε τάχα την αδικία;;; Καλείτε δήθεν να πληρώσουν αυτοί που κλέψανε; …που ρημάξανε;… που καταπάτησαν; Που λεηλάτησαν; Που έκαψαν την πατρίδα μας; Ποιόν καλείτε ; το λαό να κάνει υπομονή…και ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος;;; Τι μας λέτε;

Γιατί ένα χρόνο δεν τα λέτε τους δικαστές ότι πρέπει -ας πούμε- να μπούν στη φυλακή 50- 100 αρχικλέφτες;;; Γιατί ένα χρόνο δεν λέτε στο Γιωργάκη να εφαρμόσει το πόθεν εσχες αυστηρά και για όλους;;; Γιατί ένα χρόνο δεν τα λέτε τους Βουλευτές, τους Υπουργούς , τους φαρισαίους να απολογηθούν για την κατάντια;;; Οι άντρες τα λένε …και εν ανάγκη παραιτούνται! Κ. Παπούλια ..δεν κρύβονται σαν τον άλλον το ν χοντρομπαλά τον αχαΐρευτο ποντικαρά της Ραφήνας! Που αυτοφυλακίστηκε για να περάσει η μπόρα!!!

Μας δουλεύεται πολύ χοντρά κ. Πρόεδρε!!! Μας δουλεύεται πολύ άγρια κ. Παπούλια!!!

Δηλαδή τι λέτε σε μένα που δουλεύω από την κούνια ασταμάτητα…που δεν έκλεψα, δεν λήστεψα, δεν καταχράστηκα, δεν έσκυψα, δεν έγλειψα, δεν κορόιδεψα, δεν δανείστηκα, δε βολεύτηκα…;;; Μου λέτε κατάμουτρα ότι τα παιδιά μου κι εγώ πρέπει να είμαστε άνεργοι… ότι χρωστάμε κατά κεφαλήν 38 χιλιάδες ευρώ… ότι δεν έχουμε μέλλον χωρίς να φταίμε σε τίποτε για τούτο το κατάντημα! …και ότι πρέπει να κάνουμε τάχα υπομονή!. .

Αρκετά ως εδώ! Είναι πολύ φτηνή η απόπειρα εξιλέωσης και μάλιστα εκ των υστέρων ! Είναι πάρα πολύ φτηνή η απόπειρα του αμερόληπτου, του ακέραιου ,του πονόψυχου πολιτικού! Αν το έκανες αυτό ένα χρόνο πρίν …θα λέγαμε ότι κάτι προσπαθεί ο κύριος! Αλλά σήμερα είναι πολύ αργά κ. Παπούλια…αποκαλυφθήκατε μέχρι αηδίας!!! Ένα χρόνο τώρα προσπαθείτε όλοι σας να κάνετε απόσβεση της οργής του λαού …και οι κλέφτες να γλυτώσουν με τις παραγραφές! και τα καταφέρνετε μέχρι στιγμής μόνο για ένα λόγο. Διότι δεν υπάρχει σωστός, ζωντανός φορέας που να εμπιστευθεί ο λαός και δεν μπορεί να αντιδράσει…διαφορετικά κακά μαντάτα θα είχατε όλοι σας. Το 60 + % της αποχής στις εκλογές σας το ειπανε… το καταλάβατε … και τώρα σκεφτήκατε ότι και ο Πιλάτος είχε δίκιο! Τι μας λέτε …ως Πιλάτος θα καταγραφείτε κ. Παπούλια …το λιγότερο! Δεν το σώζεις με φτηνά τρικάκια!!!

Σας θυμίζω… « εκαστο των πριν υπαρξάντων…συμφώνως προς το τελευταίο εκβάν κρίνεται»….και ακόμα ένα.. « μηδένα προ του τέλους μακάριζε»….αλλά και τούτο που λένε στα μέρη μας και τα θυμάσαι μόνο για διακοπές!! … «ότι κάνεις πάθεις καρδιά μη σε πονέσει»…. Κατάλαβατε κ. Παπούλια…το μόνο που σέβομαι σε σας …είναι η ηλικία σας και το εννοώ όπως και όλα τα προηγούμενα… και αυτό γιατί μεγάλωσα με αρχές!

Άντε ξεκουμπιστείτε όλοι να μη σας βλέπουμε τουλάχιστον ! Η υπομονή έχει τα όρια της!!!

kiklonas 01/01/2011

1 σχόλιο:

  1. @ 2:17 το σχόλιό σου ως υβριστικό δεν το εμφανίζουμε...ωστόσο ανώνυμε σου απαντάμε....Αν διαβάζεις το blog ως πασοκικο όπως λες...δικό σου πρόβλημα!...προφανώς δεν θα γίνουμε φασίστες επειδή εσύ το απαιτεις!...Σύνελθε...
    kiklonas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...