Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…και τα πρόστιμα των Χωματερών!

γράφει ο anarxosimoritis

Πληρώνουμε σήμερα την ανεξέλεγκτη επί 37 χρόνια χωματερή της πολιτικής. Όλα τα απόβλητα της μπουρζουαζίας αλλά και τα άνεργα γλοιώδη σαλιγκαροειδή αναρριχόμενα τετράποδα… τα ακόρεστα και άπληστα τσογλάνια έκτισαν την απέραντη χωματερή της Ελληνικής κοινωνίας κατά εικόνα και ομοίωσιν του εαυτού τους….

Καλούμαστε τώρα να πληρώσουμε (δήθεν όλοι) ,τα δικά τους σπασμένα …και να ήταν μόνο αυτά… Η ανικανότητά και η κυνικότητα τους ξεπέρασε κάθε όριο… Μας πληροφορούν ότι θα αρχίσουμε να πληρώνουμε εκτός από του υπέρογκους τόκους των σπαταληθέντων-φαγωθέντων δανείων και πρόστιμα για τις χωματερές που δεν τακτοποίησαν οι κλεφτο συμμορίες των πολιτικών.

Τριάντα χρόνια φτιάχνουν μόνο στα λόγια… Θα γίνει έλεγε η Ντόρα ως Δήμαρχος Αθηναίων στο Γραμματικό… μετά δέκαπέντε χρόνια θα γίνει στην Κερατέα… τρίχες !!! Κανένας δεν θέλει τα απόβλητα… Θέληση, τόλμη, σχέδιο και λογική έχουν μεταναστεύσει !!! κανένας από τους δηλωμένους πολιτικούς δεν τα διαθέτει!!! Είναι όλοι τους κότες! Σαχλόκοτες!... Έχουν όμως περίσσιο θράσος, αναίδεια και διαστροφή να λένε κατάμουτρα στο λαό ότι θα πληρώσει και πάλι την δική τους ανικανότητα, ηλιθιότητα, ατολμία, ευθυνοφοβία… το δικό τους ωχ αδερφέ, το βολεματάκι τους.

Στη μισή και πλέον Ελλάδα δεν έχει γίνει καμία υποδομή για σύγχρονη διαχείριση των σκουπιδιών-αποβλήτων!... Πόσα πρόστιμα θα πληρώσουμε;;; Μεταθέτουν το πρόβλημα όλα τα λαμόγια στους επόμενους και να το κατάντημα! Δεν μας φτάνει ότι βρωμίσαμε τη χώρα μας από άκρη σε άκρη… δεν υπάρχει λαγκαδιά, ποτάμι, ακρογιαλιά, δάσος χωρίς σκουπίδια…Καλούμαστε ως τα κορόιδα να πληρώσουμε και πρόστιμα για τα εγκλήματα των πολιτικών.!!!

Γιατί , τι πάει να πει ότι κανείς δεν θέλει τη χωματερή;;; Αν υπήρχε σχέδιο μελετημένο σύγχρονο, πολιτική σωστή, τόλμη και αντικειμενικότητα… την εφαρμόζεις και τελειώνει το ζήτημα! Αλλά όταν παίζεις με τους ψήφους, τους συσχετισμούς, το πολιτικό κόστος και τη διαπλοκή… επόμενο είναι να ξεσηκώνεται το Γραμματικό ,το Λαύριο, η Κερατέα… σιγά ρε παλικάρια εσείς ,που θέλετε να πάτε τα σκουπίδια σας;;; Έχουμε μια καλύτερη λύση… να τα θάβεται στα οικόπεδά σας!!! Ε! επιτέλους την κολοκυθιά θα παίζουμε;;; Στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη…παντού τα ίδια! Κάπου έπρεπε να έχουν γίνει και να μη πληρώνουμε τα κέρατά μας!!!

Τα πρόστιμα λοιπόν να τα πληρώσει η Ντόρα, ο Κακλαμάνης…και όλα τα λαμόγια πολιτικοί που δεν έκαναν τη δουλειά τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...