Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ"… ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ!!!

γράφει ο diaskronos
Τι είναι ο άνεργος λαός και το ΕΚΑΣ μπροστά στα προνόμια-κεκτημένα των ρετιρέ;

Τι είναι οι άστεγοι, άνεργοι, μεροκαματιάρηδες μπροστά στις αρπαχτές των Τραπεζιτών;

Τι είναι το Σύνταγμα μπροστά στο βόλεμα μεγαλοδικηγόρων και Αρεοπαγιτών;

Τι είναι η πατρίδα μπροστά στα οφίτσια και τις ofshore των πολιτικο-συνδικαλιστών;

Τι είναι η Ελλάδα μπροστά στα golden boys, τα λαμόγια, τους μεγαλοκαρχαρίες;

Ανέβηκαν στα κεραμίδια και ουρλιάζουν τάχα έντρομοι καλώντας το λαό να αγωνιστεί «υπερ βωμών και εστιών»!.. Όλοι αυτοί πολιτικοί, δημοσιογράφοι, και κυρίως συνδικαλιστές που ευθύνονται για όλα ξαφνικά το παίζουν παρθένες! Οδύρονται στη Βουλή ,στις συγκεντρώσεις, στα κανάλια και τις φυλλάδες για το κακό που μας βρήκε! Όλοι αυτοί που μέχρι χθες έκτιζαν τη διαπλοκή, τη συναλλαγή ,το ρουσφέτι… μοιράζονταν τις θεσούλες, τις μίζες, τα οφίτσια, τα πακέτα!… που τόσα χρόνια δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν, δεν καταλάβαιναν, καθησύχαζαν, αποπροσανατόλιζαν, κορόιδευαν, τους εργαζόμενους και το λαό…

Βγάλανε τις σάλπιγγες της «Αντίστασης», της «ανυπακοής», της «επανάστασης»!

Καλούν το λαό και τους εργαζόμενους οι : ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, ΠΟΠ-ΟΤΑ, ΑΔΕΔΥ, ΟΣΕ, ΔΕΚΟ, Συγκοινωνίες, Φαρμακοποιοί, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, ταξιτζήδες κ.λ.π…. να βγουν στους δρόμους , σε ανυπακοή (!) σε αντίσταση (!) σε πλήρη διάλυση (!) σε ότι έχει μείνει όρθιο!!! Με πρόσχημα τις περικοπές δήθεν των χαμηλόμισθων να απαιτούν στην πράξη τη διατήρηση των προνομίων τους. Από το πολύ ενδιαφέρον τους φτάσαμε στο μη χειρότερα… έμειναν οι εργαζόμενοι χωρίς Ταμεία, χωρίς εφάπαξ, χωρίς σύνταξη, χωρίς δώρο, χωρίς μέλλον… και όμως κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι κεκτημένα τα 8-16 χιλ ευρώ το μήνα! … π.χ. στη ΔΕΗ που οι καταναλωτές πληρώνουν τα σπασμένα! Στον ΟΠΑΠ…στη Βουλή…κ.λ.π. ...

Καλούν το λαό οχι για να εφαρμοστεί το πόθεν εσχες,οχι κατά των Τραπεζιτών, οχι κατά των ληστών που ειναι δίπλα τους, οχι κατά των κεφαλαιοκρατών,αλλά γενικώς κατά του ΔΝΤ, των αόρατων ξένων αγορών... και ουσιαστικά υπέρ των προνομίων τους!!!..."βόηθαμε φτωχέ να μη σου μοιάσω"...χωρίς προοπτική για τον τόπο.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!

Να πνιγούμε στα σκουπίδια!!! Να μη μπορούμε να μετακινηθούμε!!! Να μη δουλεύει καμιά υπηρεσία!!! Να κλείσουν Δήμοι, Νομαρχίες, Νοσοκομεία, Σχολεία!!! Να χρεοκοπήσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα!!!

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!.

Και όλα αυτά επιμένουμε….χωρίς μια εναλλακτική πρόταση!!! Απλά να γίνει μπάχαλο!!!Μόνο και μόνο για να διατηρήσουν τα ρετιρέ τα προνόμια τους… να διατηρήσουν οι βολεμένοι τα προνόμια των κλειστών επαγγελμάτων… ή και να πέσει ο Παπανδρέου!!! Μόνο και μόνο να σώσουν όπως νομίζουν τα πολιτικά μαγαζάκια… τις θεσούλες τους… τα οφίτσια… το τομάρι τους… έτσι νομίζουν!!!

Ωραία λέμε κι εμείς …μετά τι κάνουμε;;; Που είναι η άλλη πρόταση;;; Για το Χρέος… για το έλλειμμα… για τα Ταμεία… για τη φοροκλοπή…για τη φοροδιαφυγή… για το πόθεν έσχες… για τα σκάνδαλα… για τις ρεμούλες… για το που θα βρεθούν τα χρήματα… για το πώς θα πάρουν τα χρήματα από τους κλέφτες…για τους χιλιάδες συνταξιούχους Στρατηγούς, Δικαστικούς , Βουλευτές, που πέσαν σαν ορνια στα Ταμεία...για το πώς θα δουλέψει η Δικαιοσύνη…για το πώς θα δουλέψει το κράτος… για το πώς θα γίνει ανάπτυξη…Κανένα κόμμα κανένας φορέας δεν έχει πρόταση.

Εμείς κάναμε μια πρόταση…"ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ"

αυτοί γιατί δεν προτείνουν στο λαο ΚΆΤΙ;;; Ποιο είναι ρε Σαμαρά-Ντόρα – Καραντζαφέρη το «μείγμα» της άλλης πολιτικής;;; Τι προτείνουν οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ…κ.λ.π.; Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να κάνει προτάσεις διασπάται!!! Οσο για την Παπαρήγα τι να πούμε …βρίσκεται στον κόσμο της.

Εμπρος διαπλεκόμενοι ποιός θ`αντισταθεί,βάλτε φωτιά ...μη μείνει τίποτε όρθιο!

ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ"… ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ!!!

diaskronos-galaxiako 27/12/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...