Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Κωλο-Βουδαπέστη


Συνέχεια του στείρου αντι-Πασοκ συνδρόμου ΝΔ-ΚΚΕ...
αναδημοσιεύουμε απο κλικ αριστερά

Κωλο-Βουδαπέστη

Ζούμε σε μια τρελή κατάσταση.

Αντί περισυλλογής, καβαλήσαμε στα κάγκελα!

Φερόμαστε λες και ρίξανε ψυχοτρόπα μέσα στον καφέ ή το τσάι μας.

Ό,τι του ‘ρθει και ό,τι του φανεί του λωλο-Στεφανή!

Τις εντυπωσιακότερες αντιδράσεις τις καταγράφουν οι κλασσικοί αριστεροί (ιχθυοκαλλιέργειας Περισσού ή ελευθέρας βοσκής), αλλά κυρίως εκείνοι οι Πασόκοι που αυτοπροσδιορίζονται ως Aριστερή Πτέρυγα (ανδρεϊκοί, τριτοσεπτεμβρικοί, κλπ)...
Όλοι τους καταστόλιστοι με αντιμνημονιακό, αντιπασοκικό και αντιπαπανδρεϊκό μένος.

Πέρα από τα γνωστά τσιτάτα, τους ιδεολογικούς φορμαλισμούς, τις μπαρουφοειδείς οικονομικές αναλύσεις και την αποδοχή και επιβράβευση των αυτοδικιών του πεζοδρομιακού όχλου, φτάσανε μέχρι το σημείο να ενισχύουν τις φαντασιώσεις τους με αντιμνημονιακούς ισχυρισμούς και αντικυβερνητικά όπλα made in Hungary!

Ένας εκ των ακραιοτέρων ύμνων (που λειτουργεί στο θολωμένο μυαλό τους περίπου ως αποστομωτικό παράδειγμα) είναι αυτός της γενναίας Ουγγαρίας, που έγραψε στα παλιά της παπούτσια το ΔΝΤ και τα βγάζει πέρα μόνη της, σε αντίθεση με τον Παπανδρέου.

Δεν τους χαλάει, ούτε η ακροδεξιά ταυτότητα του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν, ούτε τα αντιδημοκρατικά νομοθετήματα της κυβέρνησης του!

Ό,τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου, καλό είναι!

Το άσχημο όμως για την απανταχού της Ελλάδος αριστεροφροσύνη είναι ότι το ουγγρικό παραμύθι χλωμιάζει…

Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι «η Fitch Ratings ανακοίνωσε την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας και της Ουγγαρίας στη χαμηλότερη βαθμίδα της επενδυτικής κατηγορίας. Ειδικότερα, … η Fitch υποβάθμισε κατά μία βαθμίδα - σε BBB- την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας».

Άντε να δούμε τώρα τι θα κάνει μια σειρά εκλεκτών συναδέλφων bloggers χωρίς το φωτεινό «αντιΔουΝουΤου» παράδειγμα της Ουγγαρίας…

Αχ τι τους κάνετε, ρε Μαγυάροι…

Αχ τι τους κάνετε…

για τη μεταφορά anarxosimoritis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...