Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΧΥΔΑΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ

γράφει ο anarxosimoritis

Έχουμε και λέμε….

Κανείς ,κανένα κόμμα, κανένας φορέας δεν απαιτεί, δεν ζητάει, δεν φωνάζει να εφαρμοστεί το «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» για όλους και να ακολουθήσουν κατασχέσεις….

Κανείς δεν λέει πια τα βαρύγδουπα ονόματα των λαμογιών - μιζοαποδεκτών – καταχραστών - νεόπλουτων νταβατζήδων - καναλαρχών – εισαγωγέων - κατασκευαστών- πολιτικών- υπουργών –δημοσιογράφων - Μητροπολιτάδων - γιατρών - δικηγόρων..κ.λ.π….

Κανένα κόμμα δεν απολογείται για τα χρέη του, που , πόσα και γιατί τα χρωστάνε… δεν εξήγησαν ποτέ γιατί έχουν πάρει μπροστάντζα- χρέος από το κράτος για τα επόμενα χρόνια…το δε ΚΚΕ δείχνει και νταηλίκι!!! «δε δεχόμαστε οικονομικό έλεγχο από κανένα»… Ωπα ρε παλικαράδες του μισά-μισά με το Σωκράτη!!! Δεν σας απασχολεί βέβαια ότι γλεντάτε στην καμπούρα του Ελληνικού λαού…

Καμιά ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ,ΓΕΝΟΠ.Κ.Λ.Π. δεν απάντησαν για το τι έκαναν τις επιχορηγήσεις του κράτους, της ΔΕΗ, των Δήμων..κ.λ.π.

Κανείς φέρελπις συνδικαλ(η)σταράς δεν λέει να δημοσιοποιήσει τα καθαρά σύνολα των αποδοχών όλων και παντού…αλλά βλέπουμε μέχρι και στα blogs να γράφεται πάντα η μισή αλήθεια ,το τρίτο των καθαρών, βλέπουμε υπεκφυγές , διαιρέσεις και μισόλογα…. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Η υποκρισία ξεπέρασε τα όρια της διαστροφής. Με τόσα και δεκάδες άλλα φλέγοντα –κρίσιμα ερωτήματα αναπάντητα… φορούν την μάσκα του εργατοπατέρα του έντιμου εθνοπατέρα και ξετσίπωτα τάχα οδύρονται για τις περικοπές στον ανεπαρκή μισθό του μισθωτού και το ΕΚΑΣ του μικροσυνταξιούχου!!!

Με χυδαία υποκρισία τονίζουν σε ακραίο λαϊκισμό ότι θα «γίνει ο χαμός»…¨θα περάσουν πάνω από πτώματα»… «θα χυθεί αίμα…»… «θα αντισταθούμε»… «έχουμε πόλεμο»…και πολλά τέτοια μαργαριτάρια και καλούν του φουκαράδες χαμηλόμισθους να απεργήσουν ,να αγωνιστούν …για να μη χάσουν όλοι αυτοί τις θεσούλες, τα πακέτα, τη βόλεψή τους τα οφίτσια, το αραλίκι… και επιστρατεύουν ότι βάζει ο νους τους όπως… Ζητάμε αυξήσεις με κατώτατο 1900 λέει το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ!... {Οχι ρε λεβέντες τούτη τη φορά θα σας σκίσουμε εμείς ζητάμε !!!ο κατώτερος μισθός να είναι 79.000 !!!όσα παίρνει και ο Παναγόπουλος!!!.} Να μπει πλαφόν και κάτω από κει να μη υπάρχουν μισθοί!… Να μη γίνει καμία απόλυση! Να εξετάζουμε εμείς λέει η ΓΣΕΕ ποια επιχείρηση κινδυνεύει και να το κουβεντιάσουμε …και πολλά τέτοια ευτράπελα –κωμικοτραγικά προκειμένου να εντυπωσιάσουν ,να τουμπάρουν και πάλι τα «κορόιδα»… Σε μια αγορά σε κρίση με την ανεργία να καλπάζει … και τόσα μαύρα χάλια εχουν τάχα τη δυνατότητα να αποφασίσουν αυτοί ,αν μια επιχείρηση κλείσει ή μεταφερθεί ή απολύσει ή να χτυπήσει πτώχευση!!!

Το μέγεθος της υποκρισίας και της διαστροφής δεν έχει μέτρο… ΑΙΔΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Δε λέμε τίποτε για τον Γιώργο! Τι να πούμε;! Ο Γιώργος είναι σκεπτόμενο άτομο!!! Είναι ψυχοπονιάρης!!! Του παιδιού τόσο του κόβει…τέτοια κάνει!!!

ANARXOSIMORITIS 09/12/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...