Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔOΣΙΑΣ

Ο διακομματικός εμπαιγμός του Ελληνικού λαού συνεχίζετε και αγγίζει πλέον τα όρια της εσχάτης προδοσίας για την χώρα και αυτό διότι:

1) Ενώ αποδέχονται ότι το χρέος το 2013 θα φτάσει τα 500 δις ευρώ ! …μας εμπαίζουν συνειδητά ότι τάχα τότε θα βγουν να δανειστούν(!) και πάλι από τις αγορές-τοκογλύφους!.. Κανείς δεν επεξεργάζεται μια πρόταση μείωσης-απεμπλοκής από το δυσβάστακτο χρέος.

2) Ενώ αποδέχονται ότι το Έλλειμμα είναι 15,7% δηλαδή κάπου 40 δις ευρώ η μεν κυβέρνηση με ένα χρόνο καθυστέρηση και λάθος ημίμετρα προσπαθεί να μειώσει το έλλειμμα με περικοπές από τους χαμηλόμισθους και τα κοινωνικά προγράμματα… (ενώ θα έπρεπε να μη γίνουν καθόλου περικοπές κάτω από 2000 ευρώ και να κατέβουν αυτομάτως από πέρυσι όλοι κάτω από 2500 ευρώ… ταυτόχρονα να εφαρμοζόταν από πέρυσι το πόθεν έσχες για όλους και να ακολουθήσουν οι κατασχέσεις…κ.λ.π.) Τα κόμματα της αντιπολίτευσης βέβαια πελαγοδρομούν ανίκανα εντελώς όχι μόνο να παράγουν πολιτική και επεξεργασμένες προτάσεις, αλλά δεν μπορούν ούτε να δουν και να αξιολογήσουν την κατάσταση γιατί το καθένα βραχυκυκλώνεται από την δική του διαπλοκή και εσωκομματικές αντιπαλότητες…Και να κατέβει το έλλειμμα φέτος 6%... το υπόλοιπο 9% πως θα πέσει με την Ανεργία ήδη επίσημα στο 13% ανεπίσημα στο 20%; …Πρέπει να πέσει στην εξαθλίωση το 60% του Ελληνικού λαού περίπου.

3) Ενώ όλοι φωνάζουν και επιδιώκουν τάχα Ανάπτυξη καμία πρόταση για Ανάπτυξη δεν έχουν καταθέσει…κανείς! Και αυτό διότι γνωρίζουν ότι Ανάπτυξη μέσα σε αυτό το διαμορφωμένο περιβάλλον από την ΕΟΚ-ΔΝΤ-ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ είναι αδύνατον να γίνει! Είναι αδύνατη η όποια μορφή ανάπτυξης και σε κάθε τομέα γιατί δεν μπορεί να είναι καμιά επιχείρηση ανταγωνιστική στα Παγκοσμιοποιημένα τραστ-μονοπώλια. Έχουν καταφέρει μέσα από νομοθετημένα πλαίσια τόσο μέσα στην ΕΟΚ όσο και με διεθνείς συμφωνίες μεταξύ ΗΠΑ-ΕΟΚ-ΑΓΓΛΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ –ΙΑΠΩΝΙΑΣ να εδραιώσουν την κυριαρχία τους και να εισάγουν όλες οι χώρες τα προϊόντα τους χωρίς δασμούς ! Οι χώρες ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΓΑΛΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ έχουν και δική τους παραγωγή αλλά και συμμετοχή στους παγκοσμιοποιημένους ομίλους μονοπωλίων όλες τις άλλες χώρες τις χειρίζονται πλέον ως αγορές…για τα φάρμακα, τα αυτοκίνητα, τα παπούτσια, τις πινέζες, την τεχνολογία …τα πάντα και βέβαια τα παράγουν με φτηνά χέρια στην ΚΙΝΑ,ΚΟΡΕΑ,ΙΝΔΙΑ,ΜΑΛΑΙΣΙΑ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ… και έχουν αναλάβει μέχρι και την μεταφορά όπως η COSCO στον Πειραιά.... (βλέπε ...παγκοσμιοποίηση-οικονομικοί δεινόσαυροι.στο galaxiako;)

4) Γνωρίζουν λοιπόν ότι ως χώρα η χρεοκοπία είναι γεγονός και με χυδαία τεχνάσματα καθυστερούν την ομολογία… μέχρι κάποια μέρα να μας πουν τάχα προσπαθήσαμε αλλά οι κακές αγορές δεν μας λυπήθηκαν! Τόσο απλά… και θα ζητήσουν στη συνέχεια γη και ύδωρ από τον Ελληνικό Λαό. Γνωρίζουν ότι ως το 2013 θα κλείσουν το 25% όλων των καταστημάτων… Θα κλείσουν οι μισές από τις εναπομένουσες Βιομηχανίες-Βιοτεχνίες λόγω του Διεθνούς ανταγωνισμού κυρίως…Γνωρίζουν ότι η Ανεργία θα βρίσκεται πάνω από 30%... Γνωρίζουν ότι οδεύουν σε πλήρες αδιέξοδο…και όμως επιμένουν στην συνειδητή κοροϊδία!!!

· Αντί λοιπόν να ομολογήσουν την αλήθεια μας εμπαίζουν χυδαία και κάνουν σταδιακή απόσβεση της οργής του Ελληνικού λαού με στόχο να ξεχαστούν οι κλέφτες και τα λαμόγια γιατί είναι όλοι τους τέτοιοι και να καταφέρουν σταδιακά να καναλιζάρουν τον άνεργο-εξαθλιωμένο πλέον λαό με νέες υποσχέσεις και νέα φώτα στα τούνελ.

· Αυτός ο εμπαιγμός αγγίζει την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ… γιατί είναι καταστροφή για την Ελλάδα και είναι συνειδητή επιλογή όλων τους με βοηθούς τους Δικαστές που δεν κάνουν τίποτε και τα ΜΜΕ που τους καλύπτουν που πληρώνονται για να μη λένε την Αλήθεια. Για να είμαστε δίκαιοι το ΚΚΕ λέει κάποια άλλα πράγματα…αλλά στον δικό του κόσμο χωρίς απάντηση ρεαλιστική και γόνιμη.

· ΠΡΕΠΕΙ:

1) Άμεση παραδοχή της Χρεοκοπίας και του Αδιέξοδου

2) Άμεση ρύθμιση του Χρέους και απαίτηση από τη Γερμανία τις αποζημιώσεις του 1940-45.

3) Άμεση προστασία των Ελληνικών προϊόντων με ανάλογους δασμούς σε κάθε εισαγόμενο προϊόν…εν ανάγκη με μονομερή καταγγελία όσων συμβάσεων εμποδίζουν την Ανάπτυξη του τόπου….Εν ανάγκη έξοδο από ΕΟΚ και ευρώ!.

4) Τα κεφάλαια θα βρεθούν από την πλήρη εφαρμογή του πόθεν εσχες και τις κατασχέσεις μέρους των μη νομίμως κτηθέντων… από την χρηστή διαχείριση κάθε ευρώ-δραχμής με αυστηρές και γρήγορες καταδίκες των παρανομιών…με αξιοποίηση της Δημόσιας και Εκκλησιαστικής περιουσίας!...μα προπάντων με έντιμους διαχειριστές πολιτικούς και με πλήρη εφαρμογή για όλους αυστηρής νομοθεσίας. ( εμείς προτείναμε μια ενωμένη Αριστερά από κοινού με το Πασοκ και με βασικούς άξονες και πρόγραμμα είναι δυνατόν να γίνουν τα παραπάνω…)

ΥΓ Ξέρουμε …θα πείτε δεν γίνονται αυτά!...Εντάξει λέμε κι εμείς αφού δεν γίνονται… ας καθίσουμε οκλαδόν για να δούμε αν θα επαληθευτούμε ή όχι! Ας καθίσουμε να δούμε τον πάτο… Μόνο που τότε θα είναι αργά… και δεν θα έχει καμιά σημασία αν είχαμε εμείς δίκιο ή όχι….

ΤΩΡΑ… ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΆΤΙ;;;

Diaskronos – anarxos – kiklonas – anarxosimoritis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...