Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ

Επειδή πιστεύουμε ότι ήδη έχουμε χρεοκοπήσει…επειδή τρόπος ανάκαμψης δεν έχει βρεθεί… επειδή η Ανεργία όπως γράφουμε από το 2007 θα φτάσει 25-35% … επειδή με άγονες αντιπαλότητες πριονίζουμε πιο πολύ την Ελλάδα…πρέπει να βάλουμε όλοι νερό στο κρασί μας, ή αν θέλετε να πιούμε πιο πολύ μπας και συνενοηθούμε!
Στο σημείο που βρισκόμαστε πρέπει χωρίς καθυστέρηση η Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούν με βασικές προγραμματικές αρχές ,χωρίς εκλογές και πολλές κουβέντες… Υπάρχουν άνθρωποι όπως …Γ. Παπανδρέου, Κ.Σκανδαλίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ραγκούσης,Δ.Τσοβόλας, Σ.Μπένος, Κ.Λαλιώτης ,Αλαβάνος, Β.Παπανδρέου, Ψαριανός Κουβέλης, Τσίπρας, Παπαδημούλης, Λαφαζάνης…και πολλοί άλλοι… όπως ΤΟ ΒΑΘΎ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να συμμαχήσουν άμεσα με το ήδη Κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ… ακόμη να γίνει ανοιχτή προσπάθεια με το ΚΚΕ αλλά και και τη ΔΗΣΥ !...

Έχετε δίκιο …δεν είναι δυνατόν!...Και όμως αυτό πρέπει να γίνει γιατί τα χάνουμε όλα. Και όταν λέμε όλα…εννοούμε ΟΛΑ!...Πρέπει να γίνει αυτό που φαίνεται αδύνατον και πρέπει να γίνει τώρα.

Εμείς δεν θα μοιράσουμε ούτε καρέκλες ούτε πρωτιές…Εμείς αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για εθνική προσπάθεια και συνεννόηση πριν είναι αργά. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη των όσων γράφουμε και μέσα σε προηγούμενα άρθρα υπάρχουν και οι λόγοι και επιχειρήματα που υπαγορεύουν μια καθαρά πατριωτική στάση. Δεν μπορούμε να ελπίζουμε ότι ξαφνικά θα βρεθεί ο Μεσσίας από το πουθενά. Και ας βάλουν ένα όρο σαφή… Όποιος παραστρατήσει θα μπει στη φυλακή χωρίς αντιρρήσεις.

Πιστεύουμε ότι ο Παπούλιας και ο Μίκης Θεοδωράκης μπορούν να καταφέρουν το αδύνατο, μπορούν ως Εθνικοί καταλύτες να χτίσουν μια Δημοκρατική ενότητα πλειοψηφίας και αποφασισμένη να βγάλει την Ελλάδα από την κατρακύλα. Διαφορετικά πολύ γρήγορα…περισσότερο απ`ότι ο καθένας μπορεί να φανταστεί …θα φτάσουμε μέχρι Εμφύλιο και δεν έχουμε κανένα λόγο για να κινδυνολογούμε… ισα-ισα είμαστε στην κατεύθυνση για ειρηνικής συνεργασίας .

Χτες ίσως ήταν νωρίς ,αύριο θα είναι αργά…ίσως τώρα δεν γίνεται διαφορετικά.

Galaxiako.blogspot.com... 24/11/2010

2 σχόλια:

  1. θα ηταν η ιδανικη λυση αλλα σ αυτο τον τοπο νομοτελειακα στην κρισιμη ωρα παντα κανουμε την λαθος επιλογη....δεν ελπιζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια τα λες αλλα ξερεις πολυ καλα οτι ΚΚΕ-ΣΥΝ μπορουν να συνεργαστουν με το Διαβολο (βλεπε ΝΔ) αλλα με το ΠΑΣΟΚ ποτε, οποτε αδικος κοπος καλε μου φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...