Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΑΛΕΧΤΕ!....ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!!!

Βγήκαν και πάλι στο γιαλί με την ντουντούκα και του ξερόλα το υφάκι...να μας σερβίρουν την "καλή πραμάτια"!!! Διαλέχτε σωτήρες!.
Ποδοσφαιριστές, μοντέλα, αεργους, ακαμάτηδες, ασχετους, γόνους, αρεστους, επίδοξους της διαπλοκής, θρασείς, σιγανοπαπαδιές, καμουφλαρισμένους, φυτευτούς, κουμπάρους, ξαδέρφφια, γκόμενες,-νους, αθερίνα... απ` 'ολα εχει ο μπακτσές!!!

Αυτές τις μέρες το πιάτο εχει Κακλαμάνη φρέσκο...οχι τον παλιό τον Υπουργό !!! που αγνάντευε το φαγοπότι στα Νοσοκομεία απο τις Φαρμακοβιομηχανίες... ουτε τον προηγούμενο Δήμαρχο Αθηναίων που έκανε το Δήμο κονάκι της ΝΔ και γούπατο με το πριόνι στο πράσινο!!..οχι ετούτος ειναι φρέσκος!!!

Εχει Δημαρά λαχταριστο γοβιό ..ελαφρώς μεταλλαγμένο κάτι μεταξύ χάνου και ροφού που δεν ψήφισε το Μνημόνιο γιατι σκέφτηκε οτι θα το ψήφιζαν οι άλλοι!!!!
Εχει Κικίλια μπαλαδόρο...θέμα για σουρεαλιστή ζωγράφο...όπως το γατόψάρο και η μπάλα!!!Σωστά ...σου λέει γιατί ο Φασούλας ...εγω μακάκας ειμαι;;;
Εχει Τατούλη πρωταθλητή... σούπερ εξτρίμ.. ο περιηγητής...αυτός μάλιστα έχει και πρωτιά. Εχει περάσει απ`όλα τα κόμματα και τις παραφυάδες!!! έχει εμπειρία! Τη μια μέρα έκανε μήνηση και σταματούσε το Μουσείο της Ακρόπολης την άλλη μέρα έκοβε την κορδέλα εγκαινίων με τον χοντρό...ήμαρτον θα έλεγε ο Τράγκας αν....
Εχει Μαντούβαλο "το παιδί του λαού"... σε λαδόκολα
με αγιασμένα ψιλικά και με σφραγίδα πρωτοδικίου παρακαλώ !
Εχει Παφίλη με διπλάσιο αμωνιαζόλ για όλα ...θα ξεκινήσει την Επανάσταση απο την προβλήτα του Πειραιά να διώξουμε την κακιά COSKO...δεν θα μείνει τουρίστρια για τουρίστρια...και Σοφιανό το υοθετημένο της Παπαρήγα...του διαβάσματος ...να σου απαγγείλει αυτός Ριζοσπάστη να σου φύγει το μεδούλι στην ανατριχίλα!
Εχει Σγουρό τον ισιοτρίχη με πείρα... δεν άφησε σγουρή τρίχα στο Λεκανοπαίδιο ...της ίσιωσε όλες !!
Εχει Μητρόπουλο αεργατολογο χαμηλου βαρομετρικού...τουμεινε κουσούρι ως μαιδανός του Αυτιά!!! ναι να πονάει για τα Στειτς...κατω τα χέρια απο τα παλικάρια ωρέεε...

Εχει Ψωμιάδη σε οίστρο και vertiko ταυτόχρονα... και χωρίς άλλα σχόλια.
..
Εχει Παπαθεμελή
σε εκδοση ΚΛΙΝ-ΑΡΙΕΛ με μπλεκαι πράσινους κόκους!!!
Εχει Ανθιμο-Μπουτάρη σε ματς γοήτρου αμφίροπο και σκληρό με γιορταστικό περιτήλιγμα σκούρο μπουκάλι και άρωμα θυμιάματος... το παίζω (Μουτζαχεντίν-Κρασάς 0-0) για το α΄ημίχρονο... στο δεύτερο βλέπω διακοπή παιγνιδιού.
Εχει Γκιουλέκα φουρτσάτο που λένε... ανυπόμονο ... γιατί μόλις τον ακούω τον μπερδεύω με τον Βεληγκέκα;;; Γιατρέ μου τι έχω πάθει;;; Τι έχω ζήσει ο άνθρωπος..
Ωρε και Τρεμόπουλο οι-κολολαμόγιο...Σκοπιανόφιλο τακίμι απο τα λίγα και σπάνιας ράτσας...ο φουνταριστός της FYROM!!!
Εχει Κουράκη τον φωτογενή ετερόφωτο των φλας και των επετείων...
Εχει και Μουτζαχεντίν γένους θυλικού κάπου στη Θράκη...που τρώει απο δω καιτο δίνει απο κεί...
Ευτυχώς δεν τους ξέρω όλους γιατί δεν θα άντεχα...αλλά και ετσι φοβάμαι δεν τη γλυτώνω την κατάθληψη...
Αναρχος 02/11/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...