Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΜΠΛΕ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, O ΜΑΥΡΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΣ,ΤΟ ΡΟΖΕ ΛΕΙΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΔΙΑΤΗΡΗΤΈΟ ΨΙΛΙΚΑΝΤΖΙΔΙΚΟ.

Αυτές είναι οι πολιτικές προτάσεις!!!

Η μπλε πολυκατοικία έχει λέει!!! «ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…!!!» Που όμως είναι μια από τα ίδια και αρκετά χειρότερα, αν λάβεις υπόψιν σου ποιοι θα τα εφαρμόσουν! Ένα μείγμα αηδίας!!Εντελώς ξεδιάντροπα μας χλευάζουν. Κουβέντα για τους κλέφτες, για τα κλεμμένα, για τους σκελετούς που επιμελώς αποφεύγουν να μιλήσουν…Ονειρεύονται την εξουσία και προαναγγέλλουν πάλι εξεταστικές.!

Η πράσινη πολυκατοικία έχει λέει!!! «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»!!! Που όμως δεν βλέπουμε πουθενά στον ορίζοντα…και αυτό το λένε έξοδο από την κρίση!!! Που είναι λοιπόν οι θέσεις εργασίας; Που είναι οι επενδύσεις; Μόνο απολύσεις βλέπουμε και φορολογίες που όμως δεν πάει άλλο… Πράσινα βατράχια δηλαδή…

Ο μαύρος οικοπεδούχος λανσάρεται ως μέγας κριτής χωρίς ουσιαστική πρόταση εξουσίας παρά μόνο γκρίνια για συμμετοχή στη διαχείριση του πτώματος. Μια στο καρφί μια στο πέταλο.. και μια στο πόδι! Κάνε κριτική αλλά και καμία θέση δεν βλάπτει…όπως να εφαρμοστεί εδώ και τώρα το «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» για όλους.

Το ροζέ λυόμενο δεν πρόλαβαν να το στήσουν …το τραβάει ο Τσίπρας μέσα, το σπρώχνει ο Αλαβάνος αριστερά, το θέλει ο Κουβέλης λίγο δεξιά ,και οι άλλοι θέλουν να το στήσουν στην ταράτσα…το διέλυσαν το παράπηγμα της αυλής. Τι θέσεις και τι προτάσεις να ζητήσεις; Αυτά τα ζητάγαμε παλιά τώρα κοιτάμε μόνο τους δικούς μας ρετιρεδάκιδες είτε είναι της Ολυμπιακής ,του ΟΤΕ, Της ΔΕΗ, των ΔΗΜΩΝ, κ.λ.π.

Όσο για το γωνιακό διατηρητέο αυτό είναι παγκόσμια πατέντα φολκλορικής αντοχής…με συνταγή παλιά από τις γιαγιάδες και παπούδες… Το φαινόμενο οφείλεται αποκλειστικά σε αυτές. Δηλαδή…ίντριγκα στην ίντριγκα, διαγραφή στη διαγραφή, διαβολή τη διαβολή, σκευωρία τη σκευωρία …κρατάς το μαγαζάκι στη γωνία αλλάζοντας αναλόγως και το εμπόρευμα! Πότε Στάλιν, πότε Τζανετάκη, πότε Κανελί και πασατέμπο… δεν μεγαλώνει η επιχείρηση αλλά δεν κλείνει και το μαγαζί απεναντίας δουλεύει καλά και κονομάει!!!

Εχεις και κάτι φορτηγαντζήδες να φωνάζουν του κοκού εσένα θέλουμε!!!

Έγινε η Ελλάδα… τι;;;; τρελλοκομείο δεν είναι γιατί αυτά έχουν και γιατρούς και αρα ελπίδα… οίκος ανοχής δεν είναι γιατί εκεί υπάρχει τάξη….Ζούγκλα δεν είναι γιατί αυτή δεν διαθέτει κατασταλτικούς μηχανισμούς όπως η Ελλαδάρα…Κόλαση δεν είναι γιατί σε αυτή πάνε υποτίθεται αυτοί που κλέβουν κι εμείς δεν κλέψαμε…

Ας με βοηθήσει κάποιος …τι ΣΚΑΤΑ έγινε η Ελλάδα;;;;

kiklonas 24/09/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...