Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

H CIA ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ… ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΟΚ!


Γράφει ο diaskronos

Η CIA τακτοποιεί ένα ακόμα ζήτημα μετά την Β. Αφρική προσπαθεί να αποδημήσει την ΕΟΚ.

Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για συνομωσιολογία αλλά αν προσέξει τις λεπτομέρειες τότε θα καταλάβει ότι αυτά δεν έγιναν τυχαία, τόσο μεθοδευμένα, τόσο «Δημοκρατικά» από τους Αμερικάνους. Οι επιθέσεις στο Ευρώ και την δομή της ΕΟΚ από τα Αμερικάνικα κεφάλαια-Αγορές αλλά και την Αγγλική διαρκή υπονόμευση δεν είναι τυχαίες. Κάθε άλλο είναι σκοπούμενες και χρόνια τώρα το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν εμπόδια στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Ποτέ οι Ευρωπαίοι δεν είχαν φτάσει τόσο κοντά σε ενιαία έκφραση πολιτικής όσο τώρα έστω και κάτω από την ανάγκη της κρίσης. Έχουν ποντάρει πολλά στην διάλυση της Ευρώπης και την υποδούλωση της στο ΔΝΤ πολλών χωρών –οικονομιών που να υπηρετούν όμως τις Αμερικάνικες «Αγορές».Προσπαθούν την δική τους οικονομική κρίση να την φορτώσουν στην Ευρώπη μέσω του ΔΝΤ.

Θέλουν να εμποδίσουν τους Σοσιαλιστές να επικρατήσουν στη Γαλλία από τη μια αλλά και να αλλάξουν εντελώς την πολιτική του ΔΝΤ προς το χειρότερο για τον πλανήτη.

Εδώ δεν θα κάνουμε πολλές αναλύσεις διότι τα γεγονότα ήδη είναι γνωστά. Ο τρόπος χειρισμού του ζητήματος, η διαπόμπευση, ο τρόπος της Αστυνομίας και του Δικαστηρίου, η πλήρης σιωπή του Λευκού οίκου κ.λ.π.... Θυμάστε την συμπεριφορά με τον Κλίντον και τη Λεβίνσκι;...και οχι μόνο!... Το μόνο που κάνουμε είναι η επισήμανση ότι η CΙΑ είναι πίσω από τη καραστημένη περιπέτεια του Στρος Καν! O οποίος ως βλάξ και αλαζόνας έπεσε θύμα στην παγίδα που του στήσανε. Έπεσε θύμα με τον πιο αρχαίο-κλασικό τρόπο.

Στο εξής δώστε προσοχή στην νέα ηγεσία του ΔΝΤ και στην πολιτική που θα εφαρμόσει…και τότε θα γίνει πολύ καθαρό το τι συνέβη με τον Στρος Καν!Θα ειναι ραγδαίες οι εξελίξεις και όλες σε βάρος της ΕΟΚ, των χωρών Ελλάδος, Πορτογαλίας,Ιρλανδίας, Ισπανίας κ.λ.π. διότι μέσω του ΔΝΤ θα προσπαθήσουν οι Αμερικάνοι να αιχμαλωτίσουν τις οικονομίες και τις χώρες κάνοντας απόσβεση της δικής τους κρίσης! Ας μη βιάζεται κάποιος να διαβάσει τόσο επιδερμικά το όλο ζήτημα.

Εμεις δεν έχουμε καμία αμφιβολία οτι πισω απο την απαράδεκτη βλακεία του Στρος Καν που έπεσε στη λούμπα...ειναι η CIA που ακόμη μια φορά μεγαλούργησε σε βάρος της Ευρώπης.

ΥΓ. Τώρα τι σχέση έχει η πόρ.η με την CIA και πόσα πήρε δεν μπορούμε να ξέρουμε...μπορεί να ειναι και υπάλληλος της το πλέον πιθανό!!

galaxiako.blogspot.com 16/05/2011

5 σχόλια:

  1. It looks too obvious.The truth is that the Europeans do not buy the crap. Something had
    occur and the domestic bankers decided that
    he had to go the hard way or he stood against
    their interests,so the sacrifice should take place immediately.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τραπεζίτες ειναι οι άρχοντες του παιγνιδιού.
    Και θα παίξουν πολλά με αυτή την κίνηση.
    Αλλά το μακρύ χέρι τους η CIA θέλει να πατρονάρει τις εξελίξεις στην Ευρώπη...
    Μας συγχορεις φίλε αλλά εμεις γράφουμε μόνο Ελληνικά!!! εκτος και ειναι απόλυτα απαραίτητο να γράψουμε ξένα.
    diaskronos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. diaskronos σε διαβαζουν κι από άλλες χώρες με μετάφραση της google...συγχόρα τον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελληνικές αντιαμερικανικές κλασσικές σχαχλαμάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ανώνυμε των10:09 κάνε υπομονή ...το πολύ σε ενα μήνα θα αρχίσει να φαίνεται πιο καθαρά το τι συμβαίνει.
    θα έλεγα όμως οτι εσυ εισαι το αιώνιο θύμα στα ίδια κόλπα της CIA ...και όμως δεν ενοείς όπως και οι πολλοί να ξηπνίσεις!

    @ Φίλε αορατε εχεις δίκιο... αλλά εχουμε πάθος με τη χώρα μας όπως και συ και δεν το κρύβουμε.
    diaskronos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...