Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Aλέξανδρος Παναγούλης... Ηρωας με πράξεις!

απο diaskronos

Μέρα μνήμης για τον Αλέξανδρο Παναγούλη... ενα ηρωα με ατσάλινη θέληση και ξεκάθαρη σκέψη! ... εναν ήρωα με ανθρώπινη ζεστή καρδιά και αποφασιστικότητα.

O A. Παναγούλης αφύπνισε πολλούς και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό σε σχέση με τη Χούντα !Ηταν η κορυφαία αντιστασιακή μορφή και πράξη της επταετίας.


Πολλοί τον φοβήθηκαν και με την μεταπολίτευση! Προσπάθησαν να τον λασπώσουν , να τον εξωστρακίσουν απο το πολιτικό σύστημα... οχι μόνο τα Χουντικά κατάληπα και τα σταγονίδια του Αβέρωφ αλλά και ολόκληρη η αντίδραση και το σύστημα. Εβλεπαν στο πρόσωπό του, τον ασυμβίβαστο αντίπαλο τον ανυποχώρητο μαχητή που ειναι επικίνδυνος για το σύστημά τους.Ακόμα και ο ίδιος ο Α. Παπανδρέου δεν του φέρθηκε σωστά γιατί φοβόταν τη σύγκριση! αυτή ειναι η αλήθεια και να μη την κρύβουν πιά . Ελεος!!!.... Κατάφεραν όμως φίλοι και εντιμοι πολίτες και τον ανέδειξαν Βουλευτή και το άξιζε οσο κανεις άλλος!!! αναγκαστικά με την Ενωση Κέντρου.

Δυστυχώς μπήκε και πάλι στο στόχαστρο των Μυστικών υπηρεσιών και της μαύρης αντίδρασης ..με ανελέητο κυνηγητό .
Ο θάνατος του Α. Παναγούλη κατά την γνώμη του λαού αλλά και η προσωπική μου δεν εγινε τυχαία . Δεν ηταν τροχαίο αλλά δολοφονία προγραμματισμένη και στοχευμένη ...και δεν ειναι τυχαίο οτι εκείνες τις μέρες θα έβγαζε στο φως τα Αρχεία της ΕΣΑ και την Προδοσία της Κύπρου. Οι απειλές του Αβέρωφ εγιναν πράξη αλλά απο ποιούς ακριβώς δεν θα το μάθουμε ποτέ. Μόνο να υποθέτουμε βάσιμα μπορούμε.
galaxiako.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...