Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

Η ΣΥΡΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ (Η.Α.Ι.)


Γράφουν οι …Anarxos-kiklonas
(αναδημοσίευση)
Η Συρία όπως δείχνουν τα πράγματα είναι το επόμενο θύμα του φασιστικού άξονα.
Μετά την αποσταθεροποίηση που έκαναν στο Λίβανο πριν τρία-τέσσερα χρόνια και τις δολοφονίες τις οποίες προσπάθησαν να φορτώσουν στους Σύριους με υπόγειες πάντα διαδρομές κυρίως η MOSANT συνεπικουρούμενη από τη CIA έστησαν δίκτυο αποσταθεροποίησης της Χώρας. Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή μετά την απόσυρση των Ισραηλινών στρατευμάτων από το Νότιο Λίβανο και την «ήτα» ή την Πύρειο «νίκη» αν προτιμάτε με την Χαισμπολάχ. Τότε κατάλαβε το Ισραήλ ότι δεν γίνεται να νικήσει με αυτό τον τρόπο και άλλαξε τακτική.
Είναι ζήτημα χρόνου η επίθεση στη Συρία κυρίως από την Αγγλική βάση στην Κύπρο, τα αεροπλανοφόρα από ανοιχτά του Λιβάνου και τα στρατεύματα κατοχής του Ιράκ από ανατολικά. Ασφαλώς θα προσπαθήσουν να τελειώσουν πρώτα με τη Λιβύη και μετά είναι το πιο πιθανό να πάνε ή στην Υεμένη ή στη Λιβύη.
Είναι όμως πολύ ύποπτο το ότι οι Αμερικάνοι δεν θέλουν μεγάλη εμπλοκή στη Λιβύη… φοβούνται ότι θα αναγκαστούν να επιχειρήσουν παράλληλα αν τα γεγονότα τους ξεφύγουν …θέλουν να έχουν την δυνατότητα να το κάνουν.
Οι λαοί επειγόντως πρέπει να σταματήσουν τον όλεθρο που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα. Πως ;;; Αντίσταση με κάθε μέσο.
galaxiako.blogspot.com 24/3/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...