Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Όλοι πήδηξαν… και στο φτωχό ξημέρωσε!


Γράφει ο anarxosimoritis
Κατεδάφισαν, ρήμαξαν τα πάντα στη χώρα… Βούλιαξαν οι Τράπεζες της Ελβετίας… και όλοι είναι αθώοι και κυριλάτοι! Σουλατσάρουν στη Βουλή στα κανάλια και στις παραλίες σκαφάτοι και αναιδείς!!! Ελεύθεροι και αναβαθμισμένοι ως επιτυχημένα λαμόγια. Δεν τους αγγίζει κανείς! Καμιά πουτάνα Δικαιοσύνη… Αυτή την πουτάνα την πηδήξαν όλοι στη «νύχτα» που διανύουμε!!! Όλοι; Όχι όλοι …Μόλις έφτασε η σειρά του φτωχού… του είπαν «όπα, εσύ δεν προλαβαίνεις γιατί ξημέρωσε»!!!
Η φοβερή και τρομερή λοιπόν Δικαιοσύνη όμως , καταδίκασε σε 10 χρόνια κάθειρξη ένα φτωχό πολίτη που αμυνόμενος στο σπίτι του είχε το «θράσος» να αντισταθεί στο αλλοδαπό κλέφτη που μπήκε να τον κλέψει; Να τον βιάσει; Να τον σκοτώσει ;ποιος ξέρει.
Κατάφερε να αντισταθεί στον επίδοξο κλέφτη; Βιαστή; Δολοφόνο; Που μπούκαρε μέσα στο ίδιο το σπίτι του !!! και τον μαχαίρωσε με ένα κουζινομαχαιρο… αλλά λέει τον χτύπησε φεύγοντας, έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού και γιαυτό του έριξαν 10 χρόνια φυλακή!!!και τον βάλαν μέσα τον άνθρωπο!
Λοιπόν Έλληνα απ` ότι φαίνεται ούτε σπίτι έχεις πλέον! Και το ερώτημα είναι το εξής … αν τύχαινε το επεισόδιο στον Δικαστή που έριξε τα 10 χρόνια … θα έμπαινε φυλακή;;; Και ποιος θα τον έβαζε μέσα;;; Και το επόμενο που έρχεται στο μυαλό… πότε καταργήθηκε το Σύνταγμα των Ελλήνων;;;
galaxiako.blogspot.com 17/02/11

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΟΥΣΑ ' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ'..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...