Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΠΑΤΡΑ…μια «άτυχη» πόλη… και βρώμικη όχι τυχαία!

γράφουν ANTROMEDA-ANARXOS

Αν η Διαπλοκή … είχε μία Αρχή… αυτή θα ήταν στην Πάτρα! Ξεκίνησε πολύ παλιά πάρα πολύ παλιά… Στην εποχή του Λόντου και του Καλαμογδάρτη!!! Στην εποχή του παλαιών Πατρών Γερμανού!!!...στην εποχή του Ζαΐμη …(τι μπραίμης)!!! Στην εποχή της δολοφονίας του Καποδίστρια… και φτάνει οργανωμένη και αντικρουόμενη, με φαγωμάρες και διαβολές ,με αρπαχτές και καταστροφές, με μιζέρια και σταυροκομποσκίνια …μέχρι τις μέρες μας.

Φαγώθηκαν πακέτα και πακέτα τα τελευταία 40 χρόνια με σπρωξίματα ,με υπόγειες διαδρομές και φανερές ακόμα στρεβλώσεις… είδε και έπαθε η Πάτρα με το νερό και την αποχέτευση….τώρα πάει να σαπίσει στα σκουπίδια της.

Αεριτζίδικες κουβέντες, ψευτιές, υποκρισίες, μεγάλους σταυρούς και σφιχταγγαλιάσματα με τους μητροπολίτες… και τον πάνε και τον φέρνουν το λαό στα αδιέξοδα. Περάσανε Δήμαρχοι με πολύ λίγο έργο σε σχέση με άλλες πόλεις. Ο μητροπολίτης Νικόδημος που βγήκε στη σύνταξη …τι περιουσία είχε; Και πως την απέκτησε; Στην Πάτρα ακούγεται κάτι για εκατομμύρια είναι αλήθεια; Μπορεί κάποιος ή ο ίδιος να μας διαφωτίσει με στοιχεία πειστικά; Ο άλλος του Μ. Σπηλαίου; Πολλά ακούγονται και όλοι τα γνωρίζουν. Υπάρχουν βουλευτές που «αγόρασαν» μέσω της εκκλησίας σπίτια, διαμερίσματα, οικόπεδα; Πόσοι; Ποιοι; Πόσα; Πόσο και πότε;;;

Ας γυρίσουμε όμως στην πόλη. Εξελέγη Δήμαρχος ο κ. Δημαράς και μας έλεγε ότι είχε τις απαντήσεις για τα προβλήματα της Πάτρας… και τώρα βλέπουμε ότι δεν είχε και δεν έχει ΤΙΠΟΤΕ! Τώρα καλεί τους Δημότες να πάνε μαζί με τον Νικολόπουλο το άλλο φιντάνι της ΝΔ να κλείσουν την Γέφυρα του Ρίου για να διαμαρτυρηθούν τάχα στην Κυβέρνηση που η Πάτρα δεν έχει Χωματερή-ΧΥΤΑ,ΧΥΤΗ Κ.Λ.Π… Καλούν το λαό να πάει και να ταλαιπωρεί όλους τους άλλους πολίτες Ηπειρώτες, Αιτωλοακαρνάνες, Κερκυραίους, Λευκαδίτες κ.λ.π. επειδή η ντόπια φαγωμάρα και διαπλοκή για 40 χρόνια δεν έκανε τίποτε… Για κοίτα λοιπόν ο Νικολόπουλος με τα σταυροκομποσκίνια και όχι μόνο!!! Να μας το παίζει και άναρχα για τις αντιπολιτευτικές του ανάγκες –έτσι νομίζει-. Πότε θρησκεύόμενος , πότε καραγκιόζης, πότε, πότε «πολιτικό κεφάλαιο», τώρα και αντιεξουσιαστής; Κάτσε καλά.

Όσο για τον Δήμαρχο ας κοιτάξει να βάλει μια σειρά στο Δήμο –μπάχαλο ..και αν δεν μπορεί ,υπάρχει και η παραίτηση, αρκεί να ζητήσει συγνώμη από το λαό για την προεκλογική παραπλάνηση. Είχαμε ρωτήσει πιο παλιά με e-mail τον Δήμαρχο για το έργο που προσφέρει το ΚΑΠΗ Ζαρουχλεικων , πόσο στοιχίζει, με πόσους λειτουργεί και πόσους ανθρώπους εξυπηρετεί όχι στα χαρτιά και τις καταστάσεις αλλά πόσοι ηλικιωμένοι το επισκέπτονται καθημερινά στα ωράρια των εμπορικών καταστημάτων !!! ή είναι απλά πάρκινκ «εργαζομένων»!!! Το μέτωπο της Πόλης προς τη θάλασσα είναι φραγμένο ακόμα… και το κέντρο της πόλης τόπος οδομαχιών των λαθρομεταναστών… και οι πολίτες στο αδιέξοδο.

Σε τούτο τον τόπο… δεν πληρώνει κανείς ένοχος καθ`ότι διαπλεκόμενος ..και η διαπλοκή σε βγάζει λάδι. Απεναντίας πάντα πληρώνει ο αθώος πολίτης και για όλα..ακόμα και για τα στραβά των διαπλεκόμενων.

Είχαμε γράψει πριν μήνες το « Πάτρα η πιο βρώμικη πόλη»και Δήμαρχος ήταν ο κ. Φούρας… και το ξαναγράφουμε ισχύει και σήμερα! Οι υπηρεσίες του Δήμου ήταν και είναι άθλιες!!! Σε όλες τις υπηρεσίες παρά του ότι υπάρχει υπερεπάρκεια εργαζομένων και προσωπικού!!! ΤΙΠΟΤΕ δεν δουλεύει σωστά… όλα λειψά , όλα ανεπαρκή, κανένας έλεγχος, καμιά βελτίωση.

Εσείς δηλώνατε ότι θα κλείσει η Ξερόλακα !!! με βάση πιο εναλλακτικό σχέδιο; ΚΑΝΕΝΑ! Απλά θέλετε πολύ να κερδίσετε τις εκλογές…και τώρα τι γίνεται;;; Δεν σας ενοχλεί κ. Δημαρά; Έχουμε άδικο; Τι λέτε να κάνετε; Θα πνιγεί η πόλη στα σκουπίδια; Στο 80% των δρόμων δεν έχει περάσει σκούπα ποτέ!!! Μάρτυρές μου για τα παραπάνω όλοι οι Πατρινοί!!! Δεσμεύομαι να δημοσιοποιήσω όλα τα σχόλια και ας με διαψεύσουν αν δεν είναι έτσι… και ακόμα όποιος τολμά …Δημόσια συζήτηση σε ισότιμη βάση και χρόνο σε Πατρινό κανάλι… ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ!

Προβλέπουμε ότι δεν θα τολμήσετε…γιατι;… Μια ατυχία την έχει αυτή η Πόλη!

ANTROMEDA-ANARXOS από το galaxiako.blogspot.com 18/03/11

2 σχόλια:

  1. Φαίνεται ότι ξέρεις πολλά για την Πάτρα. Πρόσωπα και πράγματα. Ξέρεις ακόμη και γι' αυτή τη μεγάλη λέρα το Νικολόπουλο. Αυτό το καθίκι που τόσα χρόνια επιβιώνει με το παπαδαριό, τα μοναστήρια, το ρουφιανιλίκι και τα ρουσφέτια. Τα χιλιάδες ρουσφέτια, τους αμέτρητους διορισμούς.
    Αυτός ο τόπος είναι μουτζωμένος. Καταδικασμένος να τον κουμαντάρουν μόνο άχρηστοι αεριτζήδες.
    Όσο για το νέο δήμαρχο... πολύ γρήγορα αποδείχτηκε φούσκα. Μία από τα ίδια και χειρότερα.
    Τελικά σ' αυτή την πόλη υπάρχουν πολλοί καρνάβαλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και δεν γράφονται όλα να φανταστείς φίλε μου!
    γιατί αυτοί ειναι και επικίνδυνοι!
    antromeda

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...