Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ… ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ!

Βρίζει ο anarxos χοντρά
Μίκη Θεοδωράκη ειμαστε μαζί σου!...
Καλογερόπουλε μεινε όρθιος και χώστα!...

Κοιμηθείτε ξεφτιλισμένες ρόμπες, ηγετίσκοι, γραμματείς και πρόεδροι και βολευτάδες της τάχα Αριστεράς… Κοιμηθείτε οι θεσούλες και τα μισθουλάκια σας δεν κινδυνεύουν!.. Αν σκύψετε λίγο ακόμα θα πάρετε κι άλλα.!
Κοιμηθείτε και θα σας πιάσουν με τα σώβρακα να τρώγεστε σαν τα σκυλιά για τις καρέκλες όπως το 1967…και μετά θα κλαίτε τάχα για τα δεινά του τόπου!..
Φωνάζουμε χρόνια για Ενωμένη Αριστερά όλος ο λαός το απαιτεί και σεις τρώγεστε και παίρνετε θέσεις στη διαπλοκή ,την ίντριγκα, σπρώχνεστε για τα οφίτσια… Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και μάλιστα πιο φαρμακερή όταν την αγνοείτε.
Το Μαρόκο, η Αλγερία, Η Τουρκία , η Μαυριτανία, η Ρωσία, η Κίνα… λένε όχι στη δολοφονία των λαών έστω και για τους δικούς τους λόγους και σεις κοιμάστε και κλείνετε Σχολεία και διόδια… εσείς διαμαρτύρεστε τάχα για την αύξηση του μαρουλιού!και πάιζεται με τα γιαούρτια!...θέλετε και τσιγκάκια;;;
Τώρα που θα έπρεπε να είστε στο πόδι όλοι μαζί… κουφάλες ,βολεμένα καθάρματα…τώρα κοιμάστε τάχα δεν καταλαβένετε!... Ντροπή για τον τίτλο του Αριστερού που θέλετε να κουβαλάτε! Ντροπή και ξεφτίλα στον αιώνα τον άπαντα πουλημένα τομάρια του φραπόγαλου! Αίσχος και ντροπή υποκριτές της δεκάρας!!! Αντε στην ουρά στα κωλοκάναλα.. στριμωχτείτε με τα πληρωμένα τσιράκια να μας πείσετε. Μη κουράζεστε, μην ιδρώνετε το έχουμε ξαναδει το έργο!
Όχι σήμερα δεν αναλύω τίποτε! …σήμερα δεν εξηγώ τίποτε!... σήμερα δεν παρακαλάω!!! Σήμερα πονάω για το λαό της Λιβύης που δολοφονειτε!...Σήμερα βρίζω ακατάσχετα για πάρτη μου , να ξεθυμάνω! Δεν θα με σκάστε εσείς οι λειψολελέδες του κόλου και των ρετιρέ! Σήμερα δεν θέλω ούτε να σας βλέπω! Τόσες μέρες γράφουμε… κι εμείς και τόσοι άλλοι αλλά εσείς κοιμάστε και ροχαλίζετε!
Καλέστε μας τώρα να πάμε να κλείσουμε την Ακρόπολη! Τα διόδια των Μαλγάρων ! την Γέφυρα του Ρίου τσογλάνια των σαλονιών!... μαζι με το σίχαμα τον Νικολόπουλο της ΝΔ στην Πάτρα… Μήπως θα μας καλέστε να γιορτάσουμε και τη νίκη του ΝΑΤΟ,ΟΗΕ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ στη Λιβύη;
Μπράβο ρε Παπανδρέου !!! απέδειξες πλέον τα πάντα! Είσαι ο μονόφθαλμος των τυφλών αρουραίων ! Απέδειξες περίτρανα, χορταστικά ότι είσαι ξετσίπωτο τσιράκι του Φασισμού και των Αμερικάνων! Απέδειξες ότι κάναμε κι εμείς λάθος! Δεν περιμέναμε ότι έχεις τέτοιο ταλέντο! Πιστός εθελόδουλος Αμερικανοτραφής και Αμερικανόδουλος! Πάλι τη σκούπα σου δώσανε κακομοίρη; Θα το παίξεις υποστήριξη; και το καλαμπαλίκι στις πλάτες μας! Υπουλη νυφίτσα.. αντε στον αγύριστο!..
Κοιμήσου ξεφτιλισμένη Αριστερά δεν σε ενδιαφέρει η διχοτόμηση της Λιβύης! Δεν σε ενδιαφέρει το αιματοκύλισμα του λαού της Λιβύης! Εδώ δεν κατάλαβες ούτε με τον αργό θάνατο που επέβαλαν στη χώρα μας!
Συνεχίστε τον ύπνο σας ξεφτιλισμένοι ηγετίσκοι της Αριστεράς… «Κάλιο με γέρους Αχαρνιώτες σε αυτή την ανηφόρα»..
Μίκη είμαστε μαζί σου αλλά δεν φτάνουμε!...

Μίκη είπαμε θα σταθούμε όρθιοι έτσι κι αλλιώς!!! Μίκη μείνε όρθιος και συ μεγάλε Καλογερόπουλε και όλοι οι άλλοι, κι εμείς μαζί σας …και όπου βγει! Στο κάτω – κάτω δεν σκύβουμε! Στο κάτω- κάτω τα παιδιά μας δεν θα μας πουν ριψάσπιδες και προδότες! Στο κατω- κάτω μια γούνα έχουμε ας την πληρώσουν ακριβά!
Anarxos- galaxiako.blogspot.com 19/03/11

3 σχόλια:

  1. Οι Έλληνες ενισχύοντας τους γάλλους, με 4 μαχητικά αεροσκάφη και 2 φρεγάτες θα φέρουν τη δημοκρατία στη Λιβύη... Μη χέ.ω ρε γαμώτο! Χάσαμε και τη συμπάθεια του αραβικού κόσμου, ενώ η Τουρκία σταδιακά την κερδίζει. Φοβερή διεθνής πολιτική! Φτου...Σκατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΑ.ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ ΜΕ ΑΓΩΝΑ,ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΖΗΤΑΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...