Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η ΘΑΛΑΣΣΑ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και οι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ή … «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»… στο μιξερ!

ο anarxosimoritis σε διαλογισμό!

Έχω Έρωτα με τη θάλασσα αν και βουνίσιος! ... διαθέτει ένα βαθμό ελευθερίας πιο πολύ από την ξηρά…. Στην ξηρά, πας Αθήνα –Θεσσαλονίκη στο επίπεδο… σε δύο βασικά διαστάσεις. Ενώ στη θάλασσα έχεις και το βυθό !!! που κρύβει θαυμάσια πράγματα!
Πάνω –πάνω έχεις τους φελλούς σαν το Παπανδρέου! Αυτός έτσι έμαθε, να κυκλοφορεί δήθεν αεράτος ,δήθεν αεικίνητος, δήθεν μέσα σε όλα, δήθεν πολιτικός! Και ας κάνει την ρουτίνα διαδρομή του φελλού Σαλαμίνα –Πειραιάς ανάλογα με τους αέρηδες! Εχει πατσαβούρια τύπου Καραμανλή... ευπλαστα, ευλίγιστα, μισοβυθισμένα αλλά εντελώς σάπια! Εχει γοβιούς σαν την Αλέκα βολεμένους στα απόνερα και στα θολά ...αυτοί φοβούνται να ανοιχτούν στο πέλαγος και που να πάνε;! Η θάλασσα έχει χταπόδια διαπλεκόμενα κι επικίνδυνα για τα ψαράκια, τύπου Κόκαλη, Μπόμπολα, Αλαφούζου… Έχει ροφούς τύπου Πάγκαλου, Βενιζέλου που ρεύονται γουρλώνοντας τα μάτια απ` την τρύπα τους λες και τα ξέρουν όλα αλλά τον φυλάν καλά τον κώλο τους, καλυμμένο στο άβατο της ασυλίας και της προνομιακής θέσης που έτυχε να καταλάβουν.
Έχει σκυλόψαρα επιθετικά αλλά προσεκτικά ώστε να μη απομακρύνονται…το παίζουν άρχοντες στη μαριδούλα και το γαύρο αλλά τα κάνουν απάνω τους όταν κυκλοφορούν οι καρχαρίες ,πιάνουν ανάμερα με υποκλίσεις…. Σαν στη Βουλή καλή ώρα αλλά και έξω απ` αυτή κάτι λαμόγια φουνταριστά δεξιά και αριστερά που στοχεύουν βασικά σε αρπαχτές.
Η θάλασσα έχει καρχαρίες , τα μεγάλα αφεντικά που καμιά φορά γίνονται και μπουλούκια όπως το ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ καλή ώρα ..και τότε αλίμονο σε όποιον ξεμοναχιάσουν την έχει γα…ει!.. Να κοίτα τι θα πάθει η Λιβύη και θα καταλάβεις.
Έχει και τα ψαράκια κλόουν όπως Παπαουτσής, Πρωτόπαπας αν και αυτός έπρεπε να είναι σε σκυλόψαρο θεατρίνος, έχει σουπιές που σε λούζουν με μελάνι τάχα να μη πάρεις μυρωδιά εσύ ο βλάκας… ενώ αυτοί είναι άπιαστοι τύπου Σαμαρά! Έχει βόδια !...πολλά βόδια μην εκπλήσσεσαι. Γέμισε η θάλασσα βόδια που χασκογελάνε ,που χειροκροτούν, που σκύβουν …και μένω άγαλμα!!! Τι είδους βόδια είναι αυτά που τα βαράς ,τα κλωτσάς, τα αρμέγεις, τα σφάζεις, τα γδέρνεις …και αυτά συνεχίζουν να χειροκροτούν;;; Έχω απέναντί μου κάθε μέρα ένα τέτοιο βόδι-συνδικαλιστή τάχα… αγνό τάχα… αυτός δεν έφαγε τάχα… δεν ομολογεί ότι θέλει να φάει! Δεν ομολογεί ότι ελπίζει κάτι να δαγκώσει! Τάχα αγωνίζεται στηρίζοντας την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ…’όλους αυτούς που τα έφαγαν πριν! Αλλά τάχα αυτός είναι άλλο πράμα… ελπίζει τάχα ότι ο Σαμαράς που θα τον φέρει αυτός θα μας σώσει!!! Μιλάμε για τέτοια βόδια!!! Άντε εσύ μίλα τους για τον Σωκράτη, τον Ηράκλειτο, τον Μαρξ, τον Βελουχιώτη…
Θάλασσα είναι και τα έχει όλα! Και επαναστάτες έχει με καλάσνικωφ που εξεγείρονται από την υποκρισία, την αναισθησία, την εκμετάλλευση, την κοροϊδία, την σαπίλα, την απάθεια , τα βόδια… και καλά κάνουν αν το πιστεύουν ,άσχετα αν είναι επιτυχημένοι ή δεν τα καταφέρνουν καλά. Θα ήθελα να τα καταφέρνουν καλύτερα και νοστιμότερα… Τελικά το κωλοσύστημα μόνο αυτούς τους επαναστάτες φοβάται και τίποτε άλλο . Όλα είναι ελεγχόμενα και θέλουν να ελέγξουν και τους επαναστάτες… ε! αυτό δεν είναι δυνατόν…γιαυτό και με τα Μέσα Μαζικού Εμπαιγμού τους βάφτισαν τάχα Τρομοκράτες!!! Γιατί ρε παλικάρια ;Ποιοι τρομοκρατούνται; Πάντως εγώ ένα περίεργο πράμα δεν έτυχε να φοβηθώ ποτέ ούτε από την 17 Νοέμβρη ,ούτε από τον ΕΛΑ, ούτε από τη ΣΕΧΤΑ, ούτε από τους πυρήνες της φωτιάς…αυτοί γιατί τρέμουν;;; Για να πω την αλήθεια ..μου έχουν δώσει πολύ μεγάλες χαρές κατι φορές και τους ευχαριστώ γιαυτό! Την καταβρήκα.. ένα μυστήριο πράμα… ελάφρυνε η καρδιά μου!
Η θάλασσα τέλος έχει και ΤΣΟΥΝΑΜΙ που έρχεται κάποτε με μαθηματική ακρίβεια και σας παίρνει ο διάβολος καθίκια καπιτάλες!
Ο Anarxosimoritis…ως θαυμαστής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...