Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ… Με στόχο την ολική επαναφορά των κουμπάρων.

τζάμπα τα γράφει ο diaskronos

Ξύπνα Γιώργο… μας πιάσανε…

( Έτσι έλεγε ο Παλαιολόγος στον Φλωράκη για να τον ξυπνήσει… κάποτε στο βουνό! Να και κάτι που δε θα το βρεις πουθενά αλλά είναι αλήθεια πέρα για πέρα.)

Εκτός συστήματος είπαμε Γιώργο… όχι εκτός πραγματικότητας!

Και τι νόμιζες δηλαδή θα σου τη χαρίσουν! Όταν τους απαλλάξατε από το Βατοπέδιο, τα κουκουλώσατε στη Ζήμενς από κοινού, επί ένα χρόνο δεν βάλατε εισαγγελείς παντού να ψάχνουν… τώρα καλά σου κάνουν. Όπως πετυχημένα λέει ένας φίλος το παίζουν ασπρόρουχα κολλαριστά!.

Και τι νόμιζες ότι μετάνιωσαν και αποσύρθηκαν… εγώ σου λέω ότι και η καθιστή, μουγκή μοσχάρα θα σου ζητήσει και τα ρέστα…να δεις που το Ρουσοπούλι θα αρχίσει να βγάζει γλώσσα…να δεις που κάποτε θα μας πούνε και…τρελούς!

Και τι νόμιζες Γιώργο ,επειδή κάποτε με τον Αντωνάκι στο Αμέρικα…. Θα βάλει πλάτη;;; και τα δυό τα μάτια θα σου έβγαζε αν γινόταν για να γευτεί την εξουσία! Εδώ χτυπιέται και βιάζεται από το 1990… Τι δεν κατάλαβες …τις κολοτούμπες που έκανε από τότε;;; το γλείψιμο, τα παρακάλια, την πρεμούρα… μέχρι να επανακάμψει;;; Από λιοντάρι σε γατούλα και τούμπαλιν…Τώρα βλέπει τη νίκη της παράταξης στα μάτια του Τζαβάρα ! Παλιά συνταγή …φωνάζεις εκλογές! Εκλογές ! για να μη κοιμηθούνε τελείως οι οπαδοί τα κορόιδα!..

Παρ`όλα αυτά… Ο Αντωνάκης λέει… ας λέει… δεν είναι να φοβάσαι αυτόν αλλά τα Διαπλεκόμενα!!! Εγώ σου το λέω… ΝΑΙ !…ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ που είναι και γύρω σου .Γιώργο ξύπνα!!! Και σου το λέω …απλά για να το πω. Δεν πιστεύω ότι θα κάνεις πια τίποτε σπουδαίο…

Τα διαπλεκόμενα λοιπόν στήνουν το Μαύρο μέτωπο με τα ρετιρέ και τους βολεμένους …Και το στήνουν καλά! Προσπαθούν να παρασύρουν και όλα τα κοροΐδα εμάς!!! Διότι εμείς είμαστε το όπλο!!! Τα κοροΐδα ,ο λαός! Να σηκωθούμε λοιπόν μαζί με τα διαπλεκόμενα να το κάνουμε μπάχαλο…ίσα με δύο Δεκέμβρηδες!!! Και μετά να μην αλλάξει τίποτε…

Δηλαδή να μη ζητάμε εμείς τα κοροΐδα,, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ,… ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ,… ΝΑ ΕΦΕΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,… ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ,… ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,… Ποιο κόμμα –κίνημα θα βγάλει τον λαό εξω με τέτοιες απαιτήσεις;;; ΚΑΝΕΝΑ!

Οοοοοχι! Να ζητάμε να κρατήσουν οι γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, εφοριακοί, συμβολαιογράφοι, φαρμακοποιοί, τσιφλικάδες, κατασκευαστές, καναλάρχες, Τραπεζίτες, …. Όλα τους τα «προνόμια»… παράνομα, νόμιμα και ηθικά…όπως τις μίζες, το φακελάκι, το λάδωμα, το μπαξίσι, την αρπαχτή, την ευκαιρία, την επιδοματάρα, τις πλασματικές υπερωρίες…

Όλoi μαζί ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ,ΠΟΕ-ΟΤΑ,ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ…। Όλα τα ρετιρέ…από κοινού με τα ΧΟΝΤΡΟΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ… θέλουν να βάλουν τα κοροΐδα ,το λαό μπροστά για πάρτη τους!

Γιώργο...δες και το.... "Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"...εδώ στο blog

Τέλος θα σου πω ότι αρκετά κοροΐδα θα τσιμπήσουν… είναι καλοστημένο το Μαύρο μέτωπο και συμφέρει κατά πως βλέπω (όπως νομίζει η ίδια) και την Παπαρήγα…

diaskronos 07/02/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...