Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ...!!!

Γράψαμε και σε προηγούμενα κείμενα οτι οι Αραβικές χώρες τίποτε καλό δεν εχουν να δουν με τον τρόπο που γίνεται η αλλαγή δικτατόρων. Η μετάλλαξη του παγκόσμιου συστήματος επιβάλει αλλαγές εγκαιρα και μακρόπνοες πριν τους ξεφύγει η κατάσταση...
Οταν δεν υπάρχει λαικό κίνημα και φορέας με προταση εξουσίας αυτό γίνεται...
Αν δεν κάνουμε κάτι και στην Ελλάδα τα ίδια θα πάθουμε και χειρότερα . kiklonas

αναδημοσίευση απο αντιπληροφόρηση

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ(;) ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Ο Ομάρ Σουλεϊμάν, στα αριστερά, ήταν ο προτιμώμενος υποψήφιος του Ισραήλ για να αντικαταστήσει τον Μουμπάρακ σύμφωνα με μυστικές διασυνδέσεις που δημοσιεύτηκαν στην «The Daily Telegraph» απο τις Wikileaks

Ο Suleiman, που έχει προωθηθεί πάρα πολύ για να πάρει την θέση του Μουμπάρακ ως πρόεδρος της Αιγύπτου, έχει κατονομαστεί ως ο προτιμώμενος υποψήφιος για την δουλειά μετά απο συζητήσεις με Αμερικανούς αξιωματούχους το 2008.

Ως μια απο τις φυσιογνωμίες κλειδιά για την ειρήνη στην Μέση Ανατολή, πρότεινε τα ισραηλινά στρατεύματα θα ήταν «ευπρόσδεκτα» στο να εισβάλλουν στην Αίγυπτο για να σταματήσουν την λαθραία διανομή όπλων στους «τρομοκράτες» της Χαμάς στην γειτονική Γάζα.

Οι λεπτομέρειες, που αναδύθηκαν απο μυστικά έγγραφα που δόθηκαν απο το Wikileaks και πέρασαν στην Telegraph, ήρθαν αφού ο Σουλεϊμαν ξεκίνησε συνομιλίες με την αντιπολίτευση πάνω στο θέμα της μελλοντικής Αιγυπτιακής κυβέρνησης.

Το Σάββατο, ο Σουλεϊμαν κέρδισε την υποστήριξη της Χίλαρυ Κλίντον(σ.σ:Οπως έχουμε δημοσιεύσει η Χίλαρυ έχει εβραϊκή καταγωγή σύμφωνα με δήλωσή της) της Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, να ηγηθεί της «μετάβασης» στην δημοκρατία μετά απο δύο εβδομάδες με διαδηλώσεις που ζητούσαν ο Πρόεδρος Μουμπάρακ να παραιτηθεί.

Ο Ντέϊβιντ Κάμερον(σ.σ:Επίσης εβραϊκής καταγωγής σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου), ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας, μίλησε στον Σουλεϊμαν στις 6 του Φλεβάρη και τον παρότρυνε να κάνει «τολμηρά και αξιόπιστα βήματα» για να δείξει στον κόσμο οτι η Αίγυπτος επιβιβάζεται σε μια «αμετάκλητη, επίγουσα και πραγματική» αλλαγή.

Οι πληροφορίες των Leaks απο δίκτυα των Αμερικανικών πρεσβειών στο Κάϊρο και το Τελ Αβίβ γνωστοποιούν την στενή συνεργασία μεταξύ του Suleiman και των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ, όσο και με διπλωμάτες που ενδιαφέρονται για το ποιος θα αναλάβει την θέση του Μουμπάρακ.

Τα έγγραφα τονίζουν την λεπτή θέση την οποία η Αιγυπτιακή κυβέρνηση προσπαθεί να διατηρήσει στην πολιτική της Μέσης Ανατολής, ως ένα κορυφαίο Αραβικό έθνος με στενές σχέσεις με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Το 2008, ο Σουλεϊμάν, που ήταν αρχηγός των εξωτερικών μυστικών υπηρεσιών της χώρας, είχε γίνει το κύριο σημείο επαφής στην Αιγυπτιακή κυβέρνηση για το Ισραήλ.

Ο ίδιος ο Εχούντ Μπάρακ υπουργός Αμυνας του Ισραήλ έχει δηλώσει εντυπωσιασμένος απο τον Σουλεϊμάν του οποίου το όνομα προφέρεται «Σολιμαν» σε κάποια δίκτυα(σ.σ: Σόλιμαν – Σάλομον μοιάζουν δεν νομίζετε;).

Στη φώτο ο Σόλιμαν με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε θερμή χειραψία!

Την ίδια ώρα διπλωμάτες του Ισραήλ προσθέτουν: «Σεβόμαστε την ανάλυση της Πρεσβείας στο Κάϊρο για σενάρια επιτυχίας, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία οτι το Ισραήλ προτιμά την περίπτωση του Ομάρ Σόλιμαν!»

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Σουλεϊμάν "Σόλιμαν" ήταν ένας απο τους πιο έμπιστους και υψηλόβαθμους βασανιστές της CIA και της Μοσάντ. Ανέκρινε μέσω βασανιστηρίων υποτιθέμενους τρομοκράτες...

Πηγές:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/wikileaks/8309792/WikiLeaks-Israels-secret-hotline-to-the-man-tipped-to-replace-Mubarak.html

http://www.infiniteunknown.net/2011/02/13/egypt-cia-mossad-agent-omar-suleiman-exposed/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...