Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

300 ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ

Πολύ θολούρα… και όλοι φοβούνται να μιλήσουν…τι θα πουν , ποιος τους ακούει, ας τα πει κάποιος άλλος….και τέτοιες σάλτσες. Εδώ και τώρα θα τα πούμε ένα χεράκι …ελπίζοντας να τα θυμάσαι φίλε αναγνώστη και σε 5-6 μήνες…υπάρχει λόγος!

Μπροστά στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας, με τα δυσβάσταχτα χρέη, την οικονομική ύφεση, την Ανεργία που είναι στο 20% και θα πάει 30%,τη φτώχια που δέρνει πολλές Ελληνικές οικογένειες, η λογική απάντηση πέρα από συναισθηματισμούς είναι μία και μοναδική.

· Να σταματήσει η είσοδος λαθρομεταναστών στα σύνορα και εν ανάγκη με κάθε μέσο…ακόμα και των όπλων.

· Να απελαθούν άμεσα οι 300 και όλοι οι υπόλοιποι που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα, εκτελώντας επιτέλους το αίτημα του λαού που το υπαγορεύει με πλειοψηφία 90% τουλάχιστον..αλλά και για παραδειγματισμό.

· Να δοθεί πολιτικό άσυλο μόνο σε όσους αποδεδειγμένα καταζητούνται στις χώρες τους για πολιτικούς λόγους.

Οι φασιστικές, τυχοδιωκτικές και ανεγκέφαλες ομάδες που πατρονάρουν τους λαθρομετανάστες επιτέλους πρέπει να απομονωθούν. Ο Γιαννόπουλος, ο Γιώτης, Ο Χρίστου, η Μαρκάκη, η Κούρτοβικ κ.λ.π. απέδειξαν την ευαισθησία τους σε μας τους «αναίσθητους» αλλά μόνο στα λόγια. Ας μοιράσουν την περιουσία τους στους συνανθρώπους που υποτίθεται λυπούνται τόσο πολύ. Ας κάνουν ότι μπορούν για λογαριασμό τους και όχι να εκβιάζουν συνειδήσεις και κοινωνία. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να τους φορτώνουν στον Ελληνικό λαό και με το ζόρι. Αυτό ακριβώς είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Ο Πειθαναγκασμός των άλλων στις επιλογές σου είναι καθαρόαιμος ΦΑΣΙΣΜΟΣ Γιαννόπουλε και λοιποί που λανσάρεστε κατά πως νομίζεται. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν είναι το κούρεμα ή το μουστάκι…είναι ο πειθαναγκασμός στη βαρβαρότητα στην πράξη… Οσο για τους λαθρομετανάστες δική τους επιλογή είναι η απεργία πείνας…οι ίδιοι ας φάνε όταν αποφασίσουν! Τόσο απλά! Αν νομίζεται ότι με τα κόλπα σας θα μας φορτώσετε ενοχές…ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟ.

Ελπίζω βέβαια οι όντως δυστυχείς λαθρομετανάστες να καταλάβουν έγκαιρα σε τι τυχοδιωκτισμό τους σπρώχνουν οι ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και να αλλάξουν ταχτική.

Μόνο ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ θα οργάνωναν στην πλάτη αυτών των ανθρώπων τέτοιο καλαμπαλίκη! Γουστάρεις μπάχαλο Γιαννόπουλε αλλά δεν μπαίνεις στον κόπο να ρωτήσεις και τους υπόλοιπους. Και ποιος φαντάζεσαι ότι είσαι; Ακόμα και μια επανάσταση Γιαννόπουλε δεν γίνεται έτσι. Θέλει κόλο κι άλλο κόλο και κομάτι απ` άλλο κόλο… για να δημιουργήσεις , να χτίσεις, να πείσεις…αλλά τι λέω το μπάχαλο γίνεται με πέντε φασιστοειδή.

Όταν ο Έλληνας δεν έχει να πληρώσει διόδια!!! Πως γίνεται να απαιτείς και με ποια παρακαταθήκη, ποια διαδρομή, ποιο ανάστημα να φορτωθεί ο λαός μας κάποιες χιλιάδες λαθρομετανάστες;

Τέλος τα βολεμένα και αραχτά φραπόγαλα των Αθηνών καλό είναι να μαζευτούν στο μπόι τους πριν εξοργίσουν ένα λαό που τους ανέχεται να τον βρίζουν, να τον γελοιοποιούν, να ασελγούν στην πλάτη του όπως και τα πολιτικά λαμόγια της Βουλής και οι καρχαρίες।

Η υπεύθυνη στάση εχει στίγμα... η ανευθυνότητα βρίσκεται παντού.

Kiklonas 12/2/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...