Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ… «ο φαρμακόγλωσσος» ο πολλά αγανακτισμένος!

απο την antromeda

Χθες στο πάνελ της ΝΕΤ …ο πολλά εξοργισμένος Λουράντος! Ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών τα είχε με όλους και με όλα! Ασε που φόραγε και γραβάτα! Η γλωσσούλα όμως άλλα μαρτύρησε...άλλο φρούτο...ας πρόσεχες λεβέντη μου! Ξέρεις και οι ζώνες παρθενίας κάποτε δεν σώζαν την κατάσταση!...μη το παίζεις λοιπόν σοβαρός...αλλά αυτό που εισαι! σοβαροφανής!!!

Το τεράστιο κέρδος που έχουν στα φάρμακα διαρκώς το απωθούσε από την κουβέντα…Το μόνο που ήθελε ήταν να μη αλλάξει τίποτε.

Τόσα χρόνια… δηλαδη 40 χρόνια που το ξέρω τουλάχιστον αυτός δεν άκουσε ποτέ για την διαρκή και μόνιμη καθημερινή ληστεία των Ασφ. Ταμείων από το σινάφι του;;; Δεν άκουσε αυτός για τις Συνταγές μαϊμού;;; Δεν έμαθε ποτέ για τις πλαστές συνταγές που μετατρέπονταν σε καλλυντικά, παπούτσια, αποσμητικά, κ.λ.π. ;;; Δεν είδε ποτέ του πλαστά κουπόνια πανάκριβων φαρμάκων που τα κοτσάριζαν στις συνταγές και εισέπρατταν τεράστια ποσά από τα Ταμεία του Δημοσίου;;; δεν αντάμωσε αυτός ποτέ του το κυκλωματάκι … «Γιατρός-φαρμακοποιός- πελάτης» !!! Ποιοι έκαναν αυτή τη δουλειά;;; Που ζούσε ο κύριος Λουράντος… σε Μοναστήρι;;;

Τώρα λοιπόν που πάει κάτι να γίνει… ξεσπάθωσε και μιλάει για χώρα κατοχής. Τη δική σας κατοχή τόσα χρόνια μας ρώτησες ποτέ πως την αντέχουμε κ.Λουράντο; Κάτσε καλά και μέτρα και τα λογάκια κακομαθημένο αχόρταγο κολιμπρί . Ολα τα πάρτυ έχουν ενα τέλος! Μην επιμένετε γιατί τα Ταμεία ειναι άδεια ...και μάλλον θα αρχίσετε να τα ξερνάτε!!!

Ο νοών νοήτω!

Antromeda 15/01/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...