Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

κ. Μάνεση τι απαντάτε σήμερα στη μητέρα της Γερμανίδας;


Τι απαντάτε σήμερα κ. Μάνεση εσύ και οι όμοιοί σου...τα κανάλια σας για τις ηλίθιες συκοφαντίες και φανφάρες;
Σας ειπαμε σε προηγούμενο άρθρο Ν Μάνεσης… ο προπαγανδιστής «δημοσιογράφος» της «καταστολής»! ...και οι χαφιέδες της Αντιτρομοκρατικής δεν χαχανίζουν αυτάρεσκα όπως εσείς ντρέπονται για τη δουλειά που κάνουν! Εσείς προφανώς δεν ντρέπεστε!!! Και το κακό ειναι οτι δεν εισαι ο μόνος...ειστε πολλά κουμάσια σε αυτή τη ρεταλοδημοσιογραφία.
Και πάλι άξιος ο μισθός σας....Απαντήστε λοιπόν στην επιστολή της κ।Μάγιερ ...και αν θες και στο γνωστό στιχάκι... "αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι"

Επιστολή της μητέρας της γερμανίδας

Δεν θα ηρεμήσω μέχρι ορισμένοι δημοσιογράφοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

Όλες τις νόμιμες αστικές και ποινικές διαδικασίες προτίθεται να κινήσει η μητέρα της 27χρονης Γερμανίδας που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στον Περισσό και ασκήθηκε εναντίον της δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Σε επιστολή της η μητέρα της κατηγορούμενης διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η ίδια και ο πρώην σύζυγός της δεν έχουν ποτέ κατηγορηθεί, όπως παρουσιάστηκε, για συμμετοχή στη RAF.

To πλήρες κείμενο της επιστολής της κ. Μπάρμπαρα Μάγερ έχει ως εξής:

«Εγώ, η Μπάρμπαρα Μάγιερ, γεννημένη στις 03.06.1958 στο Μπαντ Βάλντζεε της Γερμανίας, κόρη του Ρούντολφ και της Ανελίζε, είμαι η μητέρα της προχθεσινής συλληφθείσας Φαίης-Μαρί Μάγιερ.

Με την παρούσα δήλωσή μου ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι η Μπάρπαρα Μάγιερ που κατηγορείται για συμμετοχή στη RAF, όπως και ότι ο διαζευγμένος σύζυγός μου, Βόλφγκανγκ Μάγιερ του Χάινριχ, δεν είναι ο δολοφονημένος άντρας της. Κάτι που εύκολα αποδεικνύεται, αφού αυτός ζει και εργάζεται στη Γερμανία.

Με απογοήτευση και οργή παρακολούθησα χθες τις ειδήσεις τόσο στην τηλεόραση, όσο και σε διάφορες ηλεκτρονικές ειδησεογραφικές σελίδες. Δεν γνωρίζω πώς και γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να παραπληροφορήσουν ότι οι γονείς της κόρης μου είναι καταζητούμενοι ή νεκροί τρομοκράτες. Εγώ τους ονομάζω δυσφημιστές και διασπορείς ψευδών ειδήσεων. Όλη μου τη ζωή υπήρξα ειρηνικός άνθρωπος. Δεν θα ηρεμήσω όμως, μέχρι ορισμένοι δημοσιογράφοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, να ανακαλέσουν δημόσια όσα προείπαν και να καθαρίσουν τη λάσπη που έριξαν.

Σκοπεύω να κινήσω όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αστικές και ποινικές, και να διαταράξω τις ήρεμες ζωές τους. Τέτοιοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις συνέπειες των πράξεών τους, μόνο όταν συρθούν και οι ίδιοι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τέλος δηλώνω με υπερηφάνεια, ότι δεν είμαι μόνο μητέρα, αλλά και καλή φίλη της κόρης μου. Δεν γνωρίζω τι περιέχει η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον της, γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι είναι αναρχική και όχι τρομοκράτης. Αυτοί που χρησιμοποιούν τελείως ανεύθυνα τη θέση τους για να σπιλώσουν τον οποιοδήποτε ως τρομοκράτη, αυτοί που δεν ντρέπονται να καταστρέφουν τη ζωή της κόρης μου, αυτοί είναι που τρομοκρατούν.»

Θεσσαλονίκη, 16 Ιανουαρίου 2011

Μπάρμπαρα Μάγιερ
απο την antromeda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...