Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΥΡΟ στους ΜΑΥΡΟΥΣ…ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΤΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ.


ΔΑΓΚΩΤΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ.

Ψηφίζουμε ΚΑΜΙΝΗ... ΣΓΟΥΡΟ... ΜΠΟΥΤΑΡΗ... ΜΠΟΛΑΡΗ... ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ... ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟ... ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ... ΑΡΓΥΡΗ... ΜΙΧΑ...ΦΙΛΙΟ... TOYNTA…και κάθε προοδευτικό υποψήφιο και ισχυριζόμαστε ότι κάνουμε το σωστό... Αφού πρέπει να βγει κάποιος Δήμαρχος … είναι καλύτερα να μην είναι φασίστας, έστω και αν δεν είναι αυτό που θέλουμε.

Κάναμε ως blog ΑΠΟΧΗ στον πρώτο γύρο..και μακάρι να ήταν μεγαλύτερη για να εισέπρατταν όλοι ένα μήνυμα αντίστασης στην κοροϊδία και οι 300!!! Ζητήσαμε ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ …το ίδιο σκεφτήκαν και πολλοί Ελληνες με αποτέλεσμα να φτάσει σχεδόν 50% πανελλαδικά και 9% ακυρα-λευκά…

Δυστυχώς τα κόμματα ,τα αποκόμματα, οι ομαδούλες, τα ρευματάκια, και οι παρεούλες της συμφοράς… συμμετείχαν με τα συγγενολόγια και τα κουμπαριλίκα στις κάλπες…. και αφού βρήκαν ότι και οι συγγενείς και οι κουμπάροι δεν τους ψήφισαν…αφού μέτρησαν τα μουμουδιασμένα κουκιά τους … αφού το πανηγύρι που συμετείχαν τους χάλασε... αφού δεν τους βγήκε η θεσούλα ,το βολεματάκι, το πάνω χέρι κοινώς λεγόμενο...αφού έσπασαν τα μούτρα τους-και πώς να το ομολογήσουν- αποφάσισαν να το παίξουν το δεύτερο γύρο επανάσταση!!! Οπα ρε πανηγυριώτες το ανταρτιλίκι!!! Σιγά μη σκίσετε τις ρόμπες!!!Τα ληγμένα βλάπτουν δεν το ξέρετε;;; Με ποια νομιμοποίηση;;; Με τι μούτρα;;; Το 60% του λαού σας έγραψε σας εφτυσε από τον πρώτο γύρο!!! Π.χ.Επί του συνόλου των εγγεγραμμένων το ΚΚΕ πήρε 6% ! …έχασε δηλαδή…το ίδιο και οι υπόλοιποι και όμως βγήκαν όλοι νικητές!!!

Περαστικά σας!!!

Αποφασίσαμε λοιπόν και πάλι ως blog στη δεύτερη φάση να ψηφίσουμε το μη χείρον…δηλαδή ΜΑΥΡΟ στους ΜΑΥΡΟΥΣ και τα φασιστοειδή αναρριχόμενα και καρεκλοκένταυρα αρπακτικα… Μαύρο στον.. Ομερ πριόνι… τον Βελιγκέκα… τον ζορό… τους κικίλερ…Μαύρο στους κυρίως υπεύθηνους της χρεοκοπίας της χώρας που το κάνουν γαργάρα και θρασύτατα επανακάμπτουν και μιλούν για "ολική επαναφορά" και αντιμνημονιακή συμπεριφορά και ψήφο!! Μαύρο στους νεκροθάφτες που το παίζουν παρθένες!!! Μαυρο στη μαύρη αντίδραση που θέλουν να μας διδάξουν και επανάσταση!! Μαύρο απο σήμερα σ`αυτούς που εχουν προγραμματίσει απο αυριο να κάνουν τη χώρα μπάχλο δεύτερη φορά. Μαύρο στις ορδές των Παναγιωτοπουλέων, Μαρκοπουλέων, Στηλιανοειδών και όλης της καφρίλας που καραδοκεί υποκριτικά καμουφλαρισμένη με τον μανδύα της ανανέωσης...

Ισχυριζόμαστε οτι με την αποχή στον πρώτο γύρο στείλαμε ενα μήνυμα στο ξεφτιλισμένο πολιτικό σήστημα... και ξέρουμε οτι το πήραν όλοι... άσχετα οτι δεν το παραλαμβάνουν.... Με συνέπεια λοιπόν στις Αρχές μας ως άτομα και ενεργοί πολίτες... ξαναστέλνουμε το δικό μας ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ μήνυμα ΜΑΧΗΤΙΚΑ!!! Ισχυριζόμαστε οτι αυτό που κάνουμε ειναι πολιτική!!! Ενω το ανάποδο που κάνετε εσεις-κόμματα,αποκόμματα,ομαδούλες- και αφού πήρατε ή δεν πήρατε κάποιες θεσούλες....ειναι τυχοδιωκτική συνδιαλαγή-διαπλοκη-βόλεμα και εμπαιγμός των οπαδών σας.

Ψηφίζουμε δαγκωτό ….ΚΑΜΙΝΗ, ΣΓΟΥΡΟ, ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΜΠΟΛΑΡΗ, ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ, ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ, ΑΡΓΥΡΗ, ΜΙΧΑ,ΤΟΥΝΤΑ…και κάθε προοδευτικό υποψήφιο.

Οι υπευθυνοι του blog...Kiklonas, anarxos, anarxosimoritis, diaskronos... 13/11/2010

10 σχόλια:

  1. Και το ΛΑΟΣ που στηριζει πασοκ τι ειναι ρε, ασπρο ειναι;

    ΠΑΣΟΚΙΑ αποκαλυφθηκατε, αλλα ο λαος σας εχει παρει χαμπαρι.
    Ιδου λοιπον η αποδειξη οτι αναρχικοι και πασιοκ ειναι ενα και το αυτο.
    Που ειστε φετος, κοτουλες, που ο μαλακοjeffrey εφερε τα πανω κατω, ενω πριν καιγατε την Αθηνα για ψυλλου πηδημα;

    Ωραια τα φραγκα του Soros, ετσι, πως σας πληρωνει, με επιταγη η μεσω τραπεζης;

    Αυτα να τα βλεπουν κατι πιτσιρικαδες - προβατα που συχναζοθν σε τετοιου ειδους blogs... οτι δηλαδη χρησιμοποιωντας τη βιτρινα του "ανενταχτου αναρχικου" τους σπρωχνετε στο μαντρι του πασοκ... με το αζημειωτο βεβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ειχες διαβάσει και προηγούμενες αναρτήσεις του blog...θα γνώριζες περισότερα και καλύτερα...κάτι θα καταλάβαινες ...
    Αλλά θα σου το δώσουμε έτοιμο μη κουράζεσαι...
    Σου μάθαν λάθος μέχρι τώρα κατι"Αριστερές" ρόμπες οτι Αριστερός σημαίνει μακάκας!!! Ε λοιπόν δεν ειναι ετσι...Υπάρχουν ακόμα Αριστεροί που σκέπτοντε διαλεκτικά και με ...όλα τα εργαλεία!!!
    galaxiako.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας..Δεν χρειάζεται να μαλώνουμε παιδιά.Εχουμε μεγάλα προβλήματα οικονομικά που δυστυχώς έγιναν και απο τα 2 μεγάλα κόμματα απο το 1980..Δυστυχώς να πούμε μερικές αλήθειες!Και φταίνε ανεξαιρέτως ολα τα κομματα απο το μικρότερο μέχρι το κυβερνών..Αν ο πολιτικός δεν εχει ημερομηνία λήξης,και δεν το κάνει επαγγελμα τότε θα τραβάμε αυτα το οποία τραβάμε..Αν ο πολιτικός δεν κάνει εργο να φεύγει..Μας κυβερνούν 3 οικογένειες απο το 1945 και μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ matthaios συμφωνούμε ... αρκει να πηγαίνουμε μπροστά και οχι πίσω...εδω συμβαίνει το αντίθετο...Βγήκε η χώρα απο τη χούντα σχεδόν χωρίς χρέος και φτάσαμε στα σκατά με τις οικογένειες και τα λαμόγια.
    kiklonas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε πληρωμενες εφεδριες τις ιπποκρατους!!!!! ντροπη σας!!!! καλα σας κραζουνε... το λαος δεν ειναι φασιστες?????... αντε ρε σκλαβοι!!!! ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ!!!!!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re ntroph sas... re rentikola ths ippokratoys!!!!!! oyst!!!! re!!! MAYRO RE STOYS PASOKOYS SAN KAI ESAS!!!! MAYRO KAI SE ND NTORA KAI LAOS!!!!! TI SIXAMATA EISTE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΑΣ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ,ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλαρακι είσαι απλά τρόμπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 12:13 αυτά θα πεις στο Δήμαρχο της περιοχής σου απο τη Δευτέρα;...
    ή για τα προβλήματα της πόλης σου;
    ...και αν δεν κάνω λάθος δεν διάβασες το κείμενο καθόλου...κακώς έβαλα οπτική εικόνα.
    kiklonas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Τι προβοκατόρικη στάση είναι αυτή;;;;

    Μας προτείνεις να ψηφίσουμε αυτούς που καταδικάσαμε - έστω και αν κάνουν ότι δεν κατάλαβαν το νόημα της ΑΠΟΧΗΣ ΜΑΣ-την περασμένη Κυριακή !!!!

    Φιλαράκο αυτή την Κυριακή η ΑΠΟΧΗ πρέπει να γίνει ενεργητικό ΜΑΥΡΙΣΜΑ των δυνάμεων που υποστηρίζονται από τους"ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ" για να καταλάβουν το νόημα της ΑΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.

    Η ψήφος σε αυτούς που λες ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...