Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ...!


ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

Δεν τους ενδιαφέρει τι θα ψηφίσεις!!!

Έχουν φροντίσει γιαυτό ... Ελεγχόμενη Πτώσευση! Ελεγχόμενη Κυβέρνηση! Ελεγχόμενα κόμματα! Ελεγχόμενος Συνδικαλισμός! Ελεγχόμενη Δικαιοσύνη! Ελεγχόμενα ΜΜΕ! Ελεγχόμενη Τρομοκρατία! Ελεγχόμενες Εκρήξεις σε χαρτοκούτια!........ Ελεγχόμενος θα μείνεις μια ζωή;;;

Καίγονται μόνο και μόνο να πας να ψηφίσεις!!! Για όλα τα άλλα έχουν φροντίσει και έχουν λύσεις…Το μόνο που θέλουν είναι να μείνεις μέσα στη Στάνη τους…και να βελάζεις όσο θέλεις!!! Χτυπήσου όσο θες!!! Το ζήτημα είναι μη βγεις από τη Στάνη…γιατί τότε σε χάνουν ,δεν σε κουμαντάρουν, δεν σε ελέγχουν, δεν σε αρμέγουν, δεν σε σφάζουν και το ξέρουν πολύ καλά.

Γιαυτό τα παπαγαλάκια τους σε καλούν να ψηφίσεις, να τους αναγνωρίσεις το δικαίωμα πάνω σου, να τους εξουσιοδοτήσεις για τα περεταίρω, να τους νομιμοποιήσεις. Γιαυτό σε παραμυθιάζουν όλοι τους, επιχειρηματολογούν με ψευτιές, απειλούν με καταστροφές, και εν ανάγκη όπως τώρα σε τρομοκρατούν. Γιαυτό και οι στρακαστρούκες και τα άδεια χαρτόκουτα σε ελεγχόμενες…κυριολεκτικά εκρήξεις!!! Πολύ ελεγχόμενες!!! Πάση θυσία να σε κρατήσουν έρμαιο πρόβατο μέσα στη Στάνη τους.

Τρέμουν στο ενδεχόμενο να τους αδειάσεις… φοβούνται μόνο και να σκεφτούν ότι από τα 9 εκ. ψηφοφόρους να μη ψηφίσουν τα 6 ας πούμε. Τρέμουν στην μεγάλη αποχή…γιατί τότε θα φανεί η γύμνια τους. Δεν θα μπορούν να κάνουν καμιά κίνηση αν η πλειοψηφία του λαού τους αποδοκιμάσει.

Τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί η Λαϊκή οργή να τους ξεβράσεικαι με ψευτιές χοντροκομμένες προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο εις βάρος μας. Το χρέος αυξάνεται, οι 300 ψηφίζουν σήμερα 2/11/2010 μεγαλύτερες αυξήσεις για τον εαυτό τους, το ποθεν εσχες δεν εφαρμόζεται για τα λαμόγια, οι έχοντες δεν πληρώνουν, οι κλεφτες και οι μιζοαποδοχείς απολαμβάνουν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία, φυλακή δεν πήγε κανείς…και συ ακόμα τους ακούς;;; Μπουρλότο!... φωτιά και τσεκούρι έλεγε ο Κολοκοτρώνης στους προσκυνημένους!..

Εχεις τη δύναμη να αντισταθείς πραγματικά.

ΑΠΟΧΗ ΜΑΝΗΤΙΚΗ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

Κάνε τους φόβους τους πραγματικότητα…Αγνόησέ τους… Χειρότερα απ`ότι σε φέρανε δε γίνεται!!!

kiklonas -Αναρχος - diaskronos - anarxosimoritis ...03/11/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...