Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ… ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ

Με ποια επίγνωση ζητάτε να σας ψηφίσουμε;;;

Ποια είναι η μέχρι τώρα διαδρομή σας;;;

Για ποιο επίτευγμα ζητάτε επιβράβευση από τον Ελληνικό λαό;;;…

κ. Παπανδρέου…

σχηματίσατε μια κυβέρνηση με αριβίστες, βουτυρομπεμπέδες, άπειρους, άσχετους, κολλητούς, κενούς περιεχομένου …και επί ένα χρόνο άγεστε και φέρεσθε μαρσάροντας και σπινάροντας επιτοπίως χωρίς κανένα αποτέλεσμα…Η χώρα εξακολουθεί να χρεώνεται, τα λαμόγια που πλούτισαν περιφέρονται κομπάζοντας και επανακάμπτουν, οι καταχραστές χασκογελούν, οι βρώμικοι πολιτικοί μας απειλούν κιόλας, η ανεργία καλπάζει, τα ρετιρέ κάθε είδους απολαμβάνουν ακόμη τα προνόμιά τους, τα Καρτελ συνεχίζουν την κλοπή –αισχροκέρδεια σε βάρος των καταναλωτων, το «πόθεν έσχες» δεν εφαρμόζεται για τους κατέχοντες, η εξωτερική πολιτική έχει γίνει σκοτεινό υπόγειο και ενώ συμβαίνουν τόσα ύποπτα τριγύρω δεν ακούγεται τίποτε…τι συμβαίνει με το Αιγαίο; Τη FYROM; Το Κυπριακό; το Καστελόριζο; Ο Δρούτσας δεν είναι λίγος είναι ανύπαρκτος! Πως ελπίζεις να βγούμε από την κρίση το 2013..όταν τότε θα χρωστάμε ακόμα περισσότερα; Πως ελπίζεις σε επενδύσεις και μείωση της ανεργίας χωρίς ανταγωνιστικές δυνατότητες και χωρίς δασμούς προστασίας της όποιας εγχώριας παραγωγής;….Οταν ανέχεσαι τον Ανθιμο να σου κάνει υποδείξεις μέσα στην εκκλησία!!!και συ του λες "θα κάνω οτι μπορώ" αντι να τον πετάξεις κυριολεκτικά έξω με τις κλωτσές....τι στάση περιμένουμε να έχεις απέναντι στους τούρκους, ευρωπαίους, Αμερικάνους;;; Για σκέψου το...

Σε τι να ελπίσουμε για να σου δώσουμε την επιβεβαίωση ;να συνεχίσεις τι;;;

κ.Σαμαρά…

ένα χρόνο τώρα μας το παίζεις νέος, άφθαρτος, οραματιστής, καθαρός, αισιόδοξος και πάνω απ`όλα έχεις λέει «μείγμα πολιτικής που μας βγάζει από την κρίση γρήγορα»!!! Και γιατί δεν μας τη λες;;; Έχεις και παρελθόν…και λερωμένο μάλιστα! Δεν ήσουν Υπουργός του Καραμανλή;;; Τότε δεν έβλεπες; Δεν ήξερες; Δεν άκουγες; Δεν καταλάβαινες; δεν συμμετείχες στην εφαρμογή της καταστροφικής συμπεριφοράς-και όχι πολιτικής- του Καραμανλή; Δηλαδή περίμενες να αποτύχει για να αρπάξεις το κόμμα της ΝΔ;;; και τώρα θα μας σώσεις;;; Εδώ έγινε το πάνω κάτω …εσύ δεν ήσουν μέλος της Κυβέρνησης; Πότε πρότεινες κάτι διαφορετικό-σωστό;…Ποτέ!!! Τώρα βγάζεις στη γύρα τον Παναγιωτόπουλο, τον Αντώναρο, τον Στυλιανίδη να βρίζουν, να υποκρίνονται, να λασπολογούν, να το παίζουν επανάκαμψη!!! Ποιοι αυτοί που χτες απέτυχαν, κουκούλωσαν, παρέγραψαν για την παράταξή τους αδικήματα, βούλιαξαν τη χώρα μαζί με σένα και τον Καραμανλή! Οποίο θράσος!!! Είναι καλύτερα να δώσουν στα κανάλια το «πόθεν έσχες» αναλυτικά με λεπτομέρειες ο καθένας τους…και να ψάξουν να βρουν καμία άλλη δουλειά…να σταματήσει το ξεδιάντροπο δούλεμα και ο εμπαιγμός του Ελληνικού λαού.

Σε ποιό "μείγμα προσωπική σου αμετροέπειας" να ανταποκριθούμε...και για ποιό λόγο;;;

Εκει που μας βουλιάξατε...ζητάτε και τα ρέστα;!!!

κ. Παπαρήγα…

από νίκη σε νίκη και ακόμη βρίσκεσαι εκεί που σε άφησα το 1985! Ένα οδόφραγμα του λαικού κινήματος!!!Το βασικό εμπόδιο για κάθε προοδευτικό-σοσιαλιστικό βήμα!!!Η ίντριγκα, οι κλίκες, τα ατομικά οφίτσια του Περισσού αλλά και οι τρικλοποδιές, συκοφαντίες κάθε αγνού αγωνιστή από τη μία και η άκριτη , επιπόλαια, μικροκομματική, κοντόφθαλμη, καιροσκοπική στήριξη των ρετιρέ-συνδικα-ΛΗΣΤΩΝ στη ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ,ΟΣΕ,ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ,ΠΟΠ-ΟΤΑ, ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ, ΑΓΡΟΤΕΣ..κ.λ.π.. Σας καθηλώνει και σας έχει οδηγήσει στην απαξία, ανυποληψία, απραξία…στο τέλμα!!! Μας λέτε τώρα «Λαική συσπείρωση»….γιατί; Για εκδρομές στα λιμάνια να προβοκάρουμε τους τουρίστες και να πάρουν οι λιμενικοί την αρπαχτή που πήραν; ( Που είναι τώρα αυτοί που φώναζαν για την κακιά COSCO);.. Στην Ακρόπολη για να μη δουν τον Παρθενώνα οι ξένοι;….Πότε ξεμπροστιάσατε εσείς τα λαμόγια;;; Πότε διαφωνήσατε για τα οφίτσια των βουλευτών; Πότε καταγγείλατε με ονοματεπώνυμο του καταχραστές; ΠΟΤΕ!!! Πάντα το παίζετε … λεπτές ισορροπίες…αρκεί να μη σας ελέγξει κανείς για τα οικονομικά του Περισσού! Το μόνο καλό που θα μπορούσατε να κάνετε είναι ένα! Να διαλυθείτε και να αφήσετε ήσυχο το λαό να βρει επιτέλους το δρόμο του…χωρίς οδοφράγματα και ξεπουλήματα!!!

Σε ποιό ανέξοδο επαναστατικό λαικίζον ανταρτιλίκι μας καλείται;;;Ανοίχτε πρώτα να μπει φως και αέρας στον Περισσό...και μετά βλέπουμε.

........... εσεις λοιπόν και οι συνδαιτημόνες σας....

Εκγυμνασατε ενα ολόκληρο λαό στην αρπαχτή,την ρεμούλα ,τη μίζα, το φακελάκι,την κατάχρηση, τον τζόγο, την αναξιοπιστία ,την ανεντιμότητα,την κλεψιά, το βόλεμα, την ιντριγκα, την φοροαποφυγή,την φοροκλοπή,την ατιμωρησία………..Την επιβράβευση της ανικανότητας, της απάθειας, της λαμογιάς,…και όλα αυτά με νομοθετημένα κόλπα υπογεγραμμένα και απο τους “τάχα προέδρους” “της τάχα Δημοκρατίας”….
Καταστήσατε τους Ελληνες πολίτες φοβισμένους υποταγμένους και μοιραίους…κάτω απο την μπότα ανίκανων και άσχετων πολιτικών που δίχως τους προστάτες σας δεν θα στεκόσαστε ουτε μια ώρα….Πολίτες αφημένους στα μεσαιωνικά Χριστιανοεβραικά σκιάχτρα…πολίτες Θρησκόληπτους και φοβισμένους να κουβαλούν λάδια ,κεριά και χρήμα στους παπάδες να κάνουν δωρεές για τον κοπανιστό αέρα της άλλης τάχα ζωής…που έντεχνα οι Μητροπολιτάδες λανσάρουν ασκούμενοι με την παχυσαρκία τους και οχι μόνο!…Πολίτες φοβισμένους απο τα ρόπαλα της εξουσίας και τους αόματους διαπλεκόμενους Δικαστές ….Πολίτες θηράματα των Τραπεζιτών ,των καρτελ,των λαμογιων...Πολίτες χαμένους στα γήπεδα με την μπάλα και πυροτεχνήματα και τα μιαλά στα κάγκελα… Πολίτες εγκλωβισμένους στα κόμματα οδοφράγματα ,ελέγχου και πυρόσβεσης της όποιας λαικής οργής….πολίτες σβησμένους και άβουλους στη δύνη των ναρκωτικών…και χούλιγκανς…Πολίτες με παρωπίδες να κουβαλούν στους ωμους ζητωκραυγάζοντας περιφερόμενα λαμόγια-εθνοπατέρες… Πολίτες των πρωινάδικων και των μεσημεριανών και βραδιάτικων των Μέσων Μαζικής Εξαθλίωσης…και fan της όποιας Τζούλιας-Εφρέμ-Ρουβα- πολιτικάντη. ..Πολίτες Λωτοφάγους που καίνε ,καταστρέφουν, αφανίζουν, κατά βούληση,στήνουν γύφτικα τσαντήρια, όπου, όπως, όπου..αδιαφορώντας για την χώρα τους και το χειρότερο με άμιλλα αυτοκαταστροφής…πολίτες που καλούνται να θρέψουν μια σειρά παρασιτικά στρώματα ολόκληρα αποτελούμενα απο βολεμένους τσανακογλύφτες, ακαμάτηδες, τεμπελχανάδες, λαμόγια, κλέφτες ,καταχραστές, δήθεν ιερεις, δήθεν ποδοσφαιριστές, δήθεν καλόγεροι, δήθεν πολιτικοί, δήθεν δήμαρχοι,δήθεν δημοσιογράφοι,κ.λ.π.
Με αγχος και οργη για την κατάντια που μας φέρατε...αντε στα σπίτια σας.Δεν θέλουμε νταβατζήδες στο κεφάλι μας.

**********************************************

ΥΓ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΌ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗ...

Σήμερα δεν ειναι ευκολο στον Ελληνισμό να αναπνεύσει… θα δυσκολέψουν και άλλο τα πράγματα...αξία έχει να μη το βάλουμε κάτω.Σημασία μεγάλη εχει η Οργάνωση…πρέπει να βρούν τρόπο οι Ελληνες να οργανωθούν ξανά.Πέρα απο Θρησκείες,ιδεολογίες,κόματα, ταμπού…με ένα μόνο κριτήριο να νοιώθει o καθένας Ελληνας και να σκέπτεται Ελληνικά.

Σήμερα λοιπόν μόνο προτάσεις επικοδομητικές,ρεαλιστικές πρέπει να γίνονται για το παρών και το μέλλον αυτού του τόπου.
Μιά προσωπική πρόταση εξόδου απο την κρίση ειναι αναρτημένη στα blog ,galaxiako,kiklonas και ksipnistere με τίτλο : “ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ”.
Σήμερα οι Ελληνες περιφρουρούμε την πραγματική ιδέα της άμνεσης Δημοκρατιας….
Απαιτούμε άμεσα τιμωρία των ληστων και καταχραστων του Δημοσίου...

Απαιτούμε αναλυτική -λεπτομερή εφαρμογή του "ποθεν έσχες' και με αντιπαραβολή δυο -τριων φορολογικών δηλώσεων και κτηματολογιου!

"Απ το να προσμένω και να καρτερώ..κάλιο περισκόπιο και τορπίλα!!"έγραφε ο Καβαδίας

kiklonas 28/10/2010


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...