Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ – ΔΗΜΟΙ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2010


Ακόμη μια φορά καλείται να ψηφίσει ο Ελληνικός λαός για περιφερειακή και τοπική διοίκηση , προσεκτικά επιλεγμένα άτομα από τα διαπλεκόμενα κόμματα με κριτήρια είτε την αφοσίωσή τους στον πρόεδρο, είτε την δοκιμασμένη ανικανότητά τους, είτε γιατί τους επιβάλει η ισχυρή διαπλοκή τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εκφράζεται η λαϊκή θέληση, η τόλμη, η πρωτοβουλία ,η δραστηριότητα, η αυτονομία... Κανένα κόμμα δεν παρουσιάζει κάποια ΠΡΟΤΑΣΗ αξιόπιστη, ολοκληρωμένη είτε γενικής πολιτικής, είτε τοπικής εμβέλειας .Κανένα κόμμα ή φορέας δεν δίνει την εναλλακτική απάντηση στη διαπλοκή . Δεν έχει νόημα να μπούμε σε πρόσωπα γιατί δεν έχουμε φωτεινές εξαιρέσεις…είναι γενικά κάτω του μετρίου έως τους προκλητικά ανίκανους ή και τους φανερά διαπλεκόμενους.

Με δεδομένο ότι μετά από ένα χρόνο σχεδόν διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ…πολλά ειπώθηκαν ,πολλά γράφτηκαν, πολλά εξαγγέλθηκαν…αλλά τίποτε δεν έγινε βαθύ, αποφασιστικό, ριζικό, αποτελεσματικό, δίκαιο ,σε κανένα τομέα. Αποτέλεσμα …ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! Πληρώνουμε ξανά και ξανά εμείς…τα κορόιδα!!! Οι κλέφτες ,οι ληστές ,τα λαμόγια ..δεν πλήρωσε κανένας…όλοι στα ψηλά και στα μεγάλα…πολλοί μάλιστα επανακάμπτουν με απύθμενο θράσος ως λευκές περιστερές…και σύ λαέ μου ακόμα προσκυνάς… Ανάθεμα στην Γυφτοτουρκονοοτροπία που σε πότισαν….

Σήμερα που οργανωμένο στα υπάρχοντα κόμματα δεν ανήκει ούτε το 50% του Ελληνικού λαού …και στα ίδια τα κόμματα δεν ακούγεται το 80% των μελών κάθε κόμματος… αντιλαμβάνεται κανείς ότι αποφασίζει για τον Ελληνικό λαό μια μικρή ελίτ γύρω από τα διαπλεκόμενα επιτελεία των κομμάτων…γιαυτό δεν πρόκειται να σπάσει ο φαύλος κύκλος της διαπλοκής στην Ελλάδα…γιαυτό δεν μπαίνει κανείς από τους κλέφτες φυλακή… γιαυτό βολεύονται-διορίζονται οι συγγενείς τους…γιαυτό συνεχίζεται το πάρτι της αρπαχτής διακομματικά και διαπλεκόμενα…γιαυτό μη προσμένετε άσπρη μέρα…

Κανένας «ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ» δεν μας σώζει αν δεν καταλάβουμε ότι πρέπει πρώτα να αποδομηθεί πλήρως η διαπλοκή και το σύστημά τους .Οι ψευτιές ,οι υποσχέσεις, τα θα, είναι η κλασική διαιώνιση της διαπλοκής….

«Απ το να προσμένω και να καρτερώ …κάλιο περισκόπιο και τορπίλα…» έγραφε ο Καβαδίας.


kiklonas 06/09/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...