Κυριακή 22 Μαΐου 2011

«ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ» ζητούν οι τραπεζίτες!.. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΝΙΤΡΟΤΟΛΟΥΟΛΗ πρέπει να πάρουν.

Μολότωφ του anarxosimoriti

Ενάμισι χρόνο τώρα μας πολιορκούν. Τα θέλουν όλα και χωρίς όρους. Τα θέλουν όλα και τώρα.

Αλλαγή πλεύσης λοιπόν μόνο αυτό έμεινε! ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ. Έχουν εισπράξει το αίμα μας χρόνια και χρόνια με το παραπάνω. Τόσα χρόνια δεμένοι πισθάγκωνα στο άρμα τους τι καλό είδαμε; Το ζήτημα είναι ποιοι πολιτικοί θα σηκώσουν ανάστημα; Ποιος έχει το ανάστημα π.χ. του Βενιζέλου; Υπάρχουν και κίνδυνοι ασφαλώς και γιαυτό θα χρειαστεί ομοψυχία και Εθνική στρατηγική.

Αλλά το σημαντικό είναι να μην μας διαλύσουν αμαχητί! Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε σαν αρνιά το Πάσχα! Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε να μας λυπηθούν γιατί δεν πρόκειται να το κάνουν! Δεν είναι δυνατόν να μείνουμε απλοί θεατές της καταστροφής μας. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ… Συμμαχίες διμερείς με διάφορες χώρες που είναι πρόθυμες σε ισότιμη βάση. Εν ανάγκη επιστροφή στη Δραχμή και περιφρούρηση των Εθνικών προϊόντων. Με την Ρωσία , την Κίνα, με Αραβικές χώρες, την Ινδία, Βραζιλία κ.λ.π. μπορούμε να ξαναδούμε τα πράγματα. Δεν είναι δυνατό να μας διοικεί η Μέρκελ και η Γερμανία ως κατακτητές!

Μπορούμε και μεις να κάνουμε ασφυκτικό μποϊκοτάζ στα Γερμανικά προϊόντα και εταιρείες. Μπορούμε να ανασυγκροτήσουμε την πατρίδα μας με λεφτά από τις κατασχέσεις των αμύθητων περιουσιών των κλεφτών και καταχραστών. Υπάρχει τρόπος και μέσα αρκεί να το θελήσει ο Ελληνικός λαός. Το να μας συκοφαντούν ως απατεώνες , τεμπέληδες, χαραμοφάηδες, είναι το λιγότερο την ίδια στιγμή που οι δικοί τους Τραπεζίτες κάνουν πάρτι με τον δικό μας ιδρώτα. Πόσο θα τα ανεχόμαστε ακόμα όλα αυτά;

Τα πολιτικά ανεγκέφαλα –καθικια που κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτό τον τόπο δεν έχουν όρια. Τα ανδρείκελα τύπου Σημίτη, Καραμανλή κ.λ.π. να πάνε στον ΟΑΕΔ να μάθουν κανένα επάγγελμα γιατί το τρώνε τζάμπα το παντεσπάνι στην ράχη του λαού μας.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!..Ναι... γίνεται και μια χαρά μάλιστα! Οποιος δεν ξέρει μπορούμε να την εξηγήσουμε!

galaxiako.blogspot.com 22/05/11


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...