Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ : ... ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ… Πρόταση του …galaxiako.blogspot.com


Επειδή είδαμε την ΝΔ φοβούμενη το πολιτικό κόστος και την αντιπαράθεση, χωρίς άποψη να μετεωρίζεται και επί 6 χρόνια να μη κάνει τίποτε!

Επειδή ειδαμε το ΠΑΣΟΚ ένα χρόνο αλλά και πιο πριν με αντικρουόμενες απόψεις να φοβάται να πάρει θέση προφυλάσσοντας τάχα το Δημοκρατικό του προφίλ …να μη κάνει τίποτε …..και κάτι!…

Επειδή ο Ομερ-πριόνης 4 χρόνια είχε το κεφάλι στην άμμο δεν έκανε τίποτε …..και δυο κάτι!…

Επειδή ειδαμε οτι η Αριστερά ευθυνόφοβη, αδιάφορη, άχρωμη, διασπασμένη, παραιτημένη εγκλωβισμένη σε κόκκινα και ροζ βιβλία είτε γραφτά του οστεοφυλακίου περί Διεθνισμού είτε της ψευδοκουλτούρας και της αερολογίας ,ομφαλοσκοπεί αναπαράγοντας τριάδες διαφωνούντων καλαμοκαβαλάρηδων που βγάζουν λογίδρια περί Ρατσισμού, ξενοφοβίας…και τέτοια ευτράπελα αυτοχειροκροτούμενοι και αδιαφορούν για την ουσία και έτσι επιδεινώνεται η κατάσταση...δεν παίρνει θέση και πολλά κάτι...

Επειδή είδαμε οι πολίτες να περιφρονούντε ,να εμπαίζοντε ,να υποφέρουν , να βρίσκονται σε αδιέξοδο στον Παντελεήμονα ,στην Ομόνοια, στην Πειραιώς, στην Πάτρα κ.λ.π. και δεν ακούγονται από κανέναν…

Επειδή ως χώρα δεν αντέχουμε τόσους πολλούς και μάλιστα Λαθρομετανάστες και οι ενεργοί πολιτικοί κάνουν πως δεν βλέπουν ούτε την ποσότητα, ούτε την ποιότητα, ούτε πως τους χειρίζονται τα Ευρωπαϊκά κράτη….

Επειδή ως άθρησκοι δε γουστάρουμε θρησκόληπτα κουμάσια στην πλάτη μας και οδυρμούς απο κακόηχα νταούλια στ`αυτιά μας…και όπως δεν ενοχλούμε κανέναν να θρησκεύετε έτσι δεν θέλουμε να μας ενοχλούν. Εδώ το 95% περίπου που είναι ορθόδοξοι πηγαίνουν στις εκκλησίες και δεν ενοχλούν κανένα…με γεια τους και χαρά τους αλλά δεν μας ενοχλούν…που στο κάτω-κάτω ειναι και οι πολλοί!

Επειδή οι Μουσουλμάνοι όσο προσεύχονταν στα σπίτια τους δεν ενοχλήθηκαν από κανέναν…μετά πήγαν στην Κοτζιά …γιατί;;; Τώρα στα Προπύλαια! Γιατί;;; Δηλαδή θα μπουν στη Βουλή; Πως την είδατε;;; Εχουν αρχίσει να μας βρίζουν κιολας... μέχρι και απο τηλεοράσεως χαμογελάκια και ειρωνίες με τις πλάτες και την υποστήριξη απο κάτι νυφίτσες που το παίζουν...τάχα προοδευτικές προστατευτικές κλώσσες. Εμεις τι ειμαστε βρε χαμουρόκοτες;΄; ; και εν ονόματι ποιάς Αριστεράς τολμάτε και μιλάτε βρε παρασιτόβια τσιμπούρια;;; Αλλοι τα βάλαν με τα τανκς μέρες που ειναι... άλλοι έκαναν "διακοπές" στη Μπουμπουλίνα και την Ασφάλεια Περισού... άλλοι τρέχαν καταζητούμενοι στην παρανομία επι Χούντας... Απο ποιό άλογο κατεβήκατε ρε λεβέντες της μπουρμπουλίθρας;;; Και προφανώς αναφέρομαστε στους απανταχού δήθεν προστάτες των Λαθρομεταναστών. Η υπομονή έχει όρια.... Και να μάθετε και κάτι. Ακριβώς αυτή η υπομονή ηταν που ξεχίλησε και επι χούντας! και όποιος δεν το καταλάβει θα ξηπνίσει άσχημα!

Επειδή ακριβώς είμαστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ουσίας και πράξης και όχι τσιχλόφουσκες της Δημοσιογραφίας, του σαλονιού και της φραπεδοκουλτούρας….

Επειδή ως Έλληνες Αριστεροί έχουμε και νου και κότσια… προτείνουμε

ΠΡΟΤΑΣΗ

1) Χορήγηση πολιτικού ασύλου με στοιχεία σε όσους είναι πράγματι πολιτικά διωκόμενοι από αντιδημοκρατικά καθεστώτα. Δηλαδή ένα 5% των λαθρομεταναστών.

2) Καταμέτρηση και απογραφή όλων με στοιχεία και ταυτόχρονη ΑΠΕΛΑΣΗ με συνοπτικές διαδικασίες .

3) Παραμονή με πράσινη κάρτα στο 4-6% το πολύ του Ελληνικού πληθυσμού, και να σταματήσει το λαθραίο παραεμπόριο.

4) Αυστηρότερο έλεγχο της συνοριακής γραμμής Ορεστιάδα-Καστελόριζο –Κρήτη με δίμηνη προειδοποίηση ακόμα και με βύθιση πλοιαρίων!

* Σε όσους Ευρωπαίους δεν αρέσει ,ας τους πάρουν οι ίδιοι εδώ και τώρα..

* Σε όποιους τάχα οικολογο-πρασινο-αριστερούς ,ανθρωπιστές, δεν αρέσει ας προσέλθουν να τους υιοθετήσουν πάραυτα…γίνεται δεκτόν.

* Ναι… για να προλάβουμε κάτι ξύπνιους…συμφωνούμε πιθανώς σε αυτό το θέμα με τον Καρατζαφέρη, τους Χρυσαυγίτες, τους πολίτες που υποφέρουν και με το διάβολο ακόμα αν προτείνει αυτά που προτείνουμε για να λυθεί το πρόβλημα.

* Μη τολμήσει καμιά «Αριστερή» κλώσα και μας αποκαλέσει ρατσιστές γιατί έχουμε και Ιστορία και περγαμηνές …και θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Αν δεν αντέχουν αυτοί που έπρεπε να εχουν λύσει το ζήτημα δεν μπορούν...ας αφήσουν τότε τους άλλους που μπορούν και θέλουν...απο το 1990 φωνάζαμε για τα Ταμεία και τα Χρέη και σεις κάνατε γαργάρες.

* Έχουμε υποχρέωση να λύσουμε εμείς αυτό το πρόβλημα και να μη καταδικάσουμε τα παιδία μας . Οι ξεφτιλισμένοι πολιτικοί χρέωσαν εμάς και τα παιδιά μας μέχρι χρεοκοπίας ( και έχει μεγάλες ευθύνες η Αριστερά γιατί κοιμόταν ύπνο βαθύ αν δεν έτρωγε μαζί τους)…δεν θα μας φορτώσουν τώρα και τους Μουσουλμάνους , τέλος.

* Θεωρούμε άκρως επείγον ΕΘΝΙΚΟ ζήτημα την επίλυση του προβλήματος των Λαθρομεταναστών.

ΤΕΛΟΣ…Καλούμε όλους τους πολίτες να ξεσηκωθούν και να απαιτήσουν ..

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΣΗ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ή πολιτικό άσυλο ή απέλαση.

ΥΓ. Όποιος θελήσει να μας επικρίνει…θα τον παρακαλούσαμε να σκεφτεί καλά πριν … και μετά ας το κάνει με επιχειρήματα…. Ότι και οι Έλληνες πήγανε μετανάστες… ξέρουμε πως πήγαν …αν ήταν υγιείς και αφού έφτιαχναν εδώ και τα δόντια τους και αφού είχαν πρόσκληση από συγγενή και αφού ήξεραν από πριν που θα μείνουν και που θα δουλέψουν…….ότι η Δημοκρατία…ότι ο προοδευτισμός… τρίχες. Όποιος έχει κότσια… λέει την αλήθεια στα ίσια ....ουτε την κρύβει.... ουτε κρύβεται .

Ε λοιπόν......."Γαία πυρί μειχθήτω"!

Οι υπευθυνοι του blog: .... kiklonas, diaskronos, anarxosimoritis, anarxos

galaxiako.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Diaskronos, τι πινεις ρε φιλαρα και δε μας δινεις και μας;
    Επροχτες παραμονες δευτερης Κυριακης δεν παροτρυνες τουε αναγνωστες σου να ψηφισουν "αντιφασιστικα", δηλαδη να ψηφισουν σγουρο, καμινη, μπουταρη, μπολάρη και γενικοτερα ολα τα βρωμοπασοκια;

    Τωρα λες για τους λαθρο "απελαση με συνοπτικες διαδικασιες";

    Εγω μαζι σου ειμαι σε αυτο, αλλα ο σγουροκαμινομπουταρομπολαρης εχει αλλη αποψη για αυτο, πως δεχτηκες να τους ψηφισεις;

    Εκτος κι αν τα κανεις ολα για να τραβηξεις μερικους αναγνωστες στο μαγαζι σου, οποτε πασο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου
    τσιπουράκι Τζουμερκιώτικο χωρίς φυτοφάρμακα,βιολογικό και πολύ δυνατό...
    Θέλει πολύ ψάξιμο να το βρείς δεν ειναι ευκολο.
    Ολα ειναι σωστά και τα προχθεσινά, και τα πιο προηγούμενα και τούτα...όλα στην ώρα τους και το καθετί για διαφορετικούς λόγους αλλά ενα πάντα στόχο...Καλύτερη πατρίδα για τα παιδιά μας.
    Αν ψάξεις και μέσα στο blog θα καταλάβεις περισότερα για την απορία που εκφράζεις ,και φυσικά σε πρώτη ανάγνωση έχεις δίκιο φαντάζει τρελλό...θα δούμε.
    galaxiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και όσο για αυξηση στο blog μη νομίσεις οτι δεν απαντάμε...ειναι πολύ φτηνό..μας υποτιμάς...δεν βλέπεις οτι δεν μας ενδιαφέρει; φαίνεται καθαρά ...και ο κόσμος ακόμα που απευθήνεται.οχι... και θα το δεις και στην πορεία.
    galaxiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...