Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΤΑ «ΕΓΩ» ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ,ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ … ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.


Γράφει ο anarxos

«… Εκεί που φύτρωνε φλισκούνι κι άγρια μέντα

Τώρα χωριάτες παζαρεύουν τα τσιμέντα…»

Ο υδροκεφαλισμός της Αττικής ως συνέπεια του συγκεντρωτισμού, του μη σχεδιασμού, της ατολμίας της ευθυνοφοβίας και του πολιτικού κόστους των πολιτικών, του προσωπικού βολέματος, του ατομικισμού, των καταπατήσεων , του ανεξέλεγκτου κάθε βλαχοχωριάτη ή πρωτευουσιάνου λαμόγιου κ.λ.π…. καταστράφηκε η Αττική και καλείται όλος ο Ελληνικός λαός να πληρώσει το τίμημα φταίει δεν φταίει.

Ο μισός πληθυσμός της χώρας είναι στην Αττική. Πόσα είναι τα καταπατημένα; Πόσα ρέματα μπαζώθηκαν από τους ανεύθυνους ιδιώτες και του ανεύθυνους Δημάρχονομάρχες; Πόσα δάση καικαν από τους καταπατητές; Πόσοι δρόμοι δεν άνοιξαν από τις αυθαίρετες περιφράξεις; Πόσες πλατείες-πάρκα δεν έγιναν για το εύκολο κέρδος; Πόσες βιομηχανίες στήθηκαν ή δεν έφυγαν γιατί έτσι βόλευε τους προύχοντες; Γιατί ποτέ δεν σχεδιάστηκε αποκέντρωση;

Το σημερινό «ερημικό τσιμεντόφρακτο Νταχάου» λοιπόν πνίγεται στα σκουπίδια του! Σαράντα χρόνια μεταπολίτευση!!! ούτε τη διαχείριση των σκουπιδιών δεν έκαναν… Εβερτ, Μπακογιάννη, Αβραμόπουλος, Κακλαμάνης…γνώριζαν το ξεχείλισμα στη Φυλή!.. κανείς δεν ανέλαβε τις ευθύνες του και όμως επιβιώνουν πολιτικά! Είστε άξιοι της μοίρας σας!

Με τα σκουπίδια κάτι πρέπει να γίνει. Κανείς δεν τα θέλει! Λογικό και επόμενο…αλλά κάπου πρέπει να πάνε! Αφήστε λοιπόν τις παλικαριές και σκεφθείτε λύσεις!

Σας προτείνουμε να γίνουν 5 χώροι διαχείρισης και απόθεσης.

Στην Κερατέα, στο Διόνυσο, στο Γραμματικό, βόρεια της Πάρνηθας και βόρεια των Μεγάρων προς τα αρβανιτοχώρια. Να σπάσει λοιπόν στα 5 η αποκομιδή και διαχείριση των σκουπιδιών του Λεκανοπεδίου. Θα προτείναμε Διόνυσο και Μέγαρα διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών και Κερατέα,βόρεια Πάρνηθα και Γραμματικο υγειονομική ταφή των άχρηστων.

Αλλά πάνω απ` όλα προτείνουμε αμεση ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ και μειωση πληθυσμού της Αττικής!

Η Πάτρα έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Η Περιβόλα μπούκωσε…αλλά ποτέ δεν σχεδιάστηκε, δεν έγινε κάτι καινούργιο.Και ενα μικρό εργοστάσιο επεξεργασίας στου Φλόκα δεν επαρκει να λύσει το πρόβλημα. Πρέπει να βρεθεί και άλλη λύση! κανεις όμως δεν αναλαμβάνει την ευθύνη! Τι Δήμαρχος εισαι ρε Δημαρά της Πάτρας; Τι σκοπεύεις να κάνεις;...ΤΙΠΟΤΕ!!! Αποτέλεσμα η Πάτρα σήμερα είναι ξεκρέμαστη!

Η Θεσσαλονίκη και όλη η Ελλάδα τα ίδια!... και θα αρχίσουν να πέφτουν και τα πρόστιμα επειδή τίποτε δεν έγινε από αυτά που είχαμε δεσμευτεί να κάνουμε!

Όσοι αβαντζάρουν τα «εγώ» της κάθε Κερατέας , Πάτρας…κ.λ.π. είτε λέγονται αντιεξουσιαστές ,είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΚΚΕ, είτε καραΔΕΞΙΟΙ, είτε βαθύ-ρηχο ΠΑΣΟΚ… όσοι παίζουν πετροπόλεμο, όσοι κλείνουν δρόμους και καταστρέφουν, όσοι ως Δήμαρχοι αγωνισταράδες, όσοι ως τάχα νοικοκυραίοι ανησυχούντες, όσοι ινστρούκτωρες της θεωρίας χωρίς προτάσεις …ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ κανονικά γιατί ότι κάνουν θα το πληρώσουν πολλαπλά και οι ίδιοι! Ακόμα δεν βρέθηκε τρόπος να εξαφανίζει δια μαγείας τα σκουπίδια!

Η Αστυνομία έχει άλλη δουλειά και όχι να παίζει κλεφτοπόλεμο με ανεγκέφαλους.

galaxiako.blogspot.com 02/04/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...