Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΖΑΠΠΕΙΟ 2… ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΦΟΥΣΚΕΣ.


anarxosimoritis... speaking.

· ..... Ούτε υπέρβαση, ούτε επανίδρυση καθ`ότι τα κάψανε και τα δύο…τώρα έχουμε επανεκκίνηση!... φέεεεεετα!τη μανιβέλα πρόσεχε!

·,,,,,, Το «μίγμα» θα πάει Ζάππειο!...Κάτι σαν την άνοδο του Λουδοβίκου στο θρόνο! Αρκεί να μη βάλει τρικλοποδιά στον εαυτό του. Αν και το βλέπεις , το διαβάζεις στο περπάτημα, στις σπαστικές κινήσεις, στην έκφραση ότι την ανεπάρκεια και το αδιέξοδο δεν μπορεί να τα κρύψει… Δεν πας ρε παλικάρι για καντηλανάφτης στην Αγία τριάδα που έχεις και το ανάστημα να μη πάει χαμένο … και κάτι να προσφέρεις και σύ Αντωνάκη…μιας και θυσιάζεσαι για πάρτη μας…

· Τον εμπνέει ο Τζαβάρας… και να μη ξεχάσω! Τέτοια παιδιά κάνουν για εθνοπατέρες ρε! Μπράβο και ξανά μπράβο στους ψηφοφόρους του !!! Έχουν , άποψη! Κριτήριο! Έχουν πολιτική ωριμότητα!... Και βέβαια… τι να κάνω μετά εγώ ;… τι νόημα έχει να πάω να ψηφίσω;…Τζαβάρας ρε! Και πάσης Αγελάδας!

· Ο Γιώργος…άλλο πράμα! Σου αραδιάζει τα ψέματα … αλλά τα πιστεύει πρώτα βαθιά. Τι σόι γιόγκα είναι αυτή; Δεν ξέρω! . .Θα τα καταφέρουμε σου λέει!... κι αναρωτιέσαι… τι πίνει;!... το έχει ακατοίκητο τελείως;!... ή σε δουλεύει τόσο χοντρά;!.. Και συμπέρασμα δεν βγαίνει…

· Αυτόν τον πείθει η μελανοσουπιά ο Παπακωσταντίνου!... Να δω μωρή λουλού από ποια πόρτα θα φύγεις μετά από τόσες μαλακίες που έχεις πει και κάνει! Εδώ και τρία χρόνια ξέρω τι μας περιμένει … και συ αλήθεια οικονομολόγος δεν βλέπεις;;; Τι σόι δούλεμα είναι αυτό; Και που το πάτε; Στο πλήρες ξεπούλημα;

· Ψέμα-ψέμα ο Λοβέρδος είναι ο μόνος που κάτι πάει να κάνει …αλλά μόνος σου σε τέτοιο γήπεδο και με τη διαπλοκή εναντίον σου πως γίνεται να κερδίσεις; Δύσκολο το βλέπω… αλλά η προσπάθεια δεν βλάπτει.

· Η Αλέκα ξεκίνησε την επανάσταση από το Σύνταγμα! Έγινε το πρώτο βήμα! Διαβάστηκε το πρώτο μάθημα…περί του ορυκτού πλούτου της χώρας…πετρέλαιο, χρυσός, βωξίτης ( εγώ το αφομοίωσα γρήγορα γιατί είμαι βιαστικός)… σε καμιά δεκαριά χρόνια θα είναι έτοιμο το δεύτερο μάθημα για το ζωικό βασίλειο της χώρας!!! Εμ… να μη ξέρεις πρώτα σε τι χώρα ζεις; Πως θα γίνει επανάσταση αντε- αντε!!!

· Αφού η Κανέλλη… φόρεσε μπλε ποδιά και ρούφαγε το μάθημα σαν πρωτάκι! Από τα χείλη της Αλέκας κρέμονταν!.. Κάποια στιγμή την είδα εγώ!... ένα δάκρυ έτρεξε! Ήταν το δάκρυ του καταπιεσμένου, του προδομένου, του κατατρεγμένου προλεταριάτου …συγκινήθηκα!

· Ο Μαίλης επεξεργάζεται την έφοδο των ανακτόρων!!! Αλλά δεν ξέρει σε ποια πτέρυγα να βάλει αρχηγό τον Κολοζώφ! Όσο για τον Παφίλη τον έστειλε για αφισοκόλληση, και το Σοφιανό να μοιράζει Ριζοσπάστη στα χαρακώματα!

· Έχουμε κατακτήσει το χρυσό-πλατινο- διαμαντένιο παγκόσμιο κύπελλο Ατιμωρησίας, ασυδοσίας, εμπαιγμού και κοροϊδίας !!! αν είναι να το χάσουμε απ` τον Ψωμιάδη ! όχι! Ποτέ! Να μη δικαστεί το παλικάρι! Αθώος και αυτός ομόφωνα! Έτσι γουστάρουμε ρε! Εμείς τα λαμόγια τα προστατεύουμε! Εμείς τους απατεώνες τους κάνουμε Υπουργούς! Εμείς σκύβουμε μπροστά στους Νταβατζήδες μας !Ακούς εκεί να δικάσουν το παιδί του λαού!!!

· Έχεις πλήρη συνείδηση της ανεπάρκειά σου Χρυσοχοίδη!.. και εν τούτοις την εγωπάθεια δεν την μετριάζεις!... Προς τι τα τεχνητά κουνήματα και η υποκρισία; Δεν εντυπωσιάζεις κανένα! Για κάθε «γλώσσα» υπάρχουν και αυτοί που τη διαβάζουν …και σένα σε διαβάζουν για σαχλοκούδουνο του κερατά!

· Που να τα πρωτοχώσεις;.. Στον όψιμο σύμβουλο του «μίγματος» το βουκόλο το Μιχελάκη; Αυτός στάζει αίμα, δηλητήριο… αυτό το παλληκαράκι μεγάλωσε πίνοντας αντιπασοκ-εβαπορέ! Aυτός θέλει πεντόκιλο αγελάδος.

· Στον Σταικούρα τον φέρελπι οικονομο-τρόφο του κώλου που φιλοδοξεί μαζί με τον επαναστάτη τον Χρύσανθο το Λαζαρίδη να μας σώσει;… Που είναι οι Αριστερές κορώνες σου ρε Χρύσανθε; Τι έγιναν οι διδαχές του «Ρήγα»; Τα πιάσαμε χοντρά στο Χρηματιστήριο…και το γυρίσαμε σε offshore Είχα δίκιο που σε ξεφώνιζα στο αμφιθέατρο τσογλαναρά καημένε ,αλλά ποιος με άκουγε;

· Κάτι τέτοια τσόλια ρήμαξαν την Αριστερά…ευτυχώς θα ρημάξουν και τη Δεξιά τώρα γιατί ούτε κει ανήκουν... Αυτά είναι απρόσωπα φασιστοειδή διαχρονικής εμβέλειας. Επιβιώνουν πάντα και παντού! Οι δοσίλογοι χρειάζονται πάντα σε τέτοια συστήματα.

· Κοίτα Αντωνάκι… πες ότι σου κατέβει στο Ζάππειο έτσι κι αλλιώς μαλακίες θα πεις… μόνο να μας πεις πως ακριβώς κατάφερες και διόρισες όλους τους Μεσήνιους στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ακρόπολης… αν σου είναι δύσκολο… τραγούδησέ μας την Σαμαρίνα τουλάχιστον!

Μπεγλίτης !... κατι σαν γλείφτης! τρογλίτης! παρλαπίπας!...έκανε μήνυση σε blog μάθαμε! Τι λέει ρε μαγάλε; Πως το κατάφερες ρε τεράστιε; ...και σήκωσες το κεφάλι απο το γλείψιμο; Ρε σκύψε και γλείφε γρήγορα! ειναι το μόνο που ξέρεις καλά!

O φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ με τον Παναγόπουλο, τον Μανώλη! τον Πεπέ!... και τ`άλλα κ.λόπαιδα θα οργανώσουν μαχητική πρωτομαγιά... κάτω τα χέρια απο τα ρετιρέ...και τα κεκτημένα και τα κεκτημένα... Αυτοί ειναι αγωνιστές ρεεεεεεεεε!

· Έχεις και τους οικονομολόγους να λέει ο καθένας την ανοησία του! Όσοι είναι τόσες γνώμες! Άντε βγάλε συμπέρασμα. Το βγάζουμε, δεν το βγάζουμε τον μήνα;;;

galaxiako.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...