Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

απο την antromeda

Ακόμη μια φορά και ακόμη πιο ξεδιάντροπα, αδίστακτα, φασιστικά… έχουν σχεδιάσει το αιματοκύλισμα των λαών της Τυνησίας, Αιγύπτου, Μπαχρέιν, Υεμένης, Λιβύης, κ.λ.π.

Ειδικά για τη Λιβύη έχουν στόχο να την κάνουν Ιράκ και βάλε… χρησιμοποιούν το παγκόσμιο φασιστικό έκτρωμα όπως τον κατάντησαν ΟΗΕ, και τη Ναζιστική πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ με την εκβιαστική συμμετοχή όλων των χωρών, για να ισοπεδώσουν ένα λαό με τα όποια προβλήματα σε επίπεδο διαβίωσης και πολιτεύματος, με ολοφάνερο στόχο τα Πετρέλαια και τον ορυκτό πλούτο της Λιβύης.

Οι ηγέτες της Ευρώπης ως καρτούν σε μια τρισάθλια τραγωδία απλά κουνούν τα κεφάλια καταφατικά ως γνήσιοι και πειθήνιοι πρακτωρίσκοι των Πλανηταρχών. Δυστυχώς θα εμπλακούμε ως χώρα σε μια γενοκτονία των Αμερικανών χωρίς να θέλουμε αλλά και χωρίς να μπορούμε να αντισταθούμε. Είμαστε σε τέτοιο κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό χάλι… και δεν μπορούμε να ορθοποδήσουμε για τη χώρα μας …πόσο μάλλον να αντισταθούμε μόνοι στους Αμερικανούς.

Έχουμε γράψει τόσες φορές για την αναγκαιότητα ενός Ενιαίου

Αριστερού Μετώπου από όλες τις υπαρκτές πολιτικές δυνάμεις…ειλικρ

ινά αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί δεν κάνουν κάτι τα Αριστερά στελέχη!!!

Στο άρθρο "ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ… ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ"

του blog έχουμε επισημάνει τα σχέδια και τους σκοπούς των Αμερικάνων

antromeda 26/02/11

5 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ DIASKRONE,ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΤΙΜΩ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΙΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΜΑΜΕΩΝ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ,ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.Η ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ,ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΤΡΟΥΝ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΩΘΟΥΜΕ, ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ; ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνος του κανεις δεν μπορει να κάνει τίποτε. Η δομημένη κοινωνία με φανερό πρόγραμα και αξιοκρατικά εντιμα στελέχη ειναι ο μοναδικός τρόπος να λειτουργήσει μια κοινωνία Δημοκρατικά και νομίζω ειναι αυτονόητο και συμφωνεις.
    Πρέπει κατι να γίνει...
    galaxiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αλαβάνος - που αλιβάνιστος να παέι - παρέδωσε του διαδηλωτές της Ταχρίρ, στους στρατοκράτες και ζήτησε να γίνει το ίδιο και στο Σύνταγμα. Οι αμερικανοί λιώνουν τους λαούς, μαζί κι εμάς με μια ήπια προς το παρόν οικονομική ύφεση. Η κυριλάτη Ευρώπη κοιμάται, η ευρωπαϊκή αριστερά ψάχνει καρέκλες στα κοινοβούλια και η ελληνική αριστερά έχει πέσει σε κώμα, λόγω ένταξης στο σύστημα και υπερτροφίας του πισινού της. Για μας του έλληνες δεν απομένει παρά η δικαιοσύνη κι ο πολιτισμός μας. Στηρίξτε τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα φίλε των 12.51
    Φοβάμαι και μάλιστα βάσιμα οτι δεν μας έμεινε πια τίποτε.Δεκάδες χρόνια τώρα πια Δικαιοσύνη; που την είδαμε;Οσο για τον πολιτισμό,πιο πολιτισμό έχουμε ως κοινωνία; Ο Αρχαίος ηταν τόσο δυνατός που επιβίωσε και χωρίς εμάς. Εμεις όμως επιβιώνουμε μόνο χάρις εκείνων γιατί σήμερα ειμαστε για τα μπάζα.
    Δυστυχώς έρχονται τα χειρότερα και οι πάντες κοιμούνται.ειμαστε τελειωμένοι ήδη . Ενδιαφέρον εχουν τα: EΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ και ακόμα το: H ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    Να εισαι καλά
    diaskronos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...