Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΧΟΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ …αν σκεφτεί κάποιος για Καστελόριζο.


Αν διανοηθεί κάποιος να αμφισβητήσει την Ελληνική κυριαρχία, την Ελληνική επικράτεια και την ΑΟΖ ειδικά για το Καστελόριζο... Θα στηθεί αγχόνη! Θέλουμε να προειδοποιήσουμε τώρα πριν είναι αργά.

Μη διανοηθεί κανείς να παίξει παιγνίδια τέτοιου τύπου με την υπομονή του Ελληνικού λαού ούτε στον ύπνο του. Η Ιστορία έχει παραδείγματα και αποδείξεις για το τι μπορεί να συμβεί. Όσες εγγυήσεις και να δίνουν οι Αμερικάνοι και λοιποί δεν είναι ικανές να τουμπάρουν το λαό. Δεν γίνεται να καταπιεί κάτι τέτοιο ο Ελληνικός λαός. Μέχρι εδώ και τέρμα . Ονόματα δεν χρειάζονται …ας φροντίσουν οι σφουγγοκολάριοι-χαρτογιακάδες να μεταφέρουν αυτό το μήνυμα στους επιρρεπείς των υποχωρήσεων και του ενδοτισμού.

Το ξανατονίζουμε και δεν επανερχόμαστε… μη τυχόν …γιατί η αγχόνη στο Σύνταγμα θα γίνει γεγονός…και λειαν επιεικώς! Μην υποτιμήσουν ούτε για μια στιγμή τις δυνατότητες, τη θέληση, το πείσμα, την αποφασιστικότητα του λαού …γιατί αυτό δεν είναι μια αρπαχτή αλλά Εθνική προδοσία…και το Σύνταγμα μας έχει προνοήσει. Περιμένουμε διαψεύσεις και έμπρακες.

Galaxiako.blogspot.com 08/01/2011

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα αυτοί δεν έχουν μπέσα είναι πουλημένα τομάρια έχουν κανει συμφωνίες που ούτε τις φανταζόμαστε, θα έλθουν κάποια ημέρα και θα μας πουν ότι για το καλό μας να δώσουμε κάτι εφ`ενός για να υσηχάσουν τα πράγματα αφ`ετέρου επειδή χρωστάμε πολλά λεφτά πρέπει να κάνουμε κάτι να εκμεταλευτούμε το αιγαίο έστω και μαζί με τους τούρκους γιατί δεν γίνεται αλλοιώς θυμηθείτε το δεν θα αργήσει.Και μη μου πείτε ότι δεν το καταλαβαίνει κανείς από τους ταγούς της Ελληνικής διανόησης, δικαιοσύνης,πολιτισμού κ α σε αυτή την πατρίδα, τι διάολο όλοι ανεγκέφαλοι ηλήθιοι πουλημένοι είναι, κάποιοι τέλος πάντων έχουν ορισθεί από αυτη την πολιτεία να ελέγχουν τους κλέφτες τους προδότες τους σωματέμπορους και κάθε έναν ο οποίος έχει εξουσία και την χρησημοποιεί για πάρτη του και εις βάρος των υπολοίπων αν δεν υπάρχει κανείς πρέπει να θυμηθούμε ποιόν ορίζει το συνταγμά μας για αυτό. Να μην περιμένουμε να βγή κάποιος απο δαύτους στο γυαλί και να μας πεί ότι πήρε τη σημαία μας ο αέρας η κανένα νέο mea culpa και τίποτα άλλα τέτοια πούστικα γιατί από τέτοια ξέρουν πολλά αυτοί που λένε οτι τρέχουν για την πατρίδα και από την άλλη την ξεπουλάνε. Έλληνες γρηγορείτε.Χρύσανθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...