Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Κ.Κ.Ε. και Π.Α.ΜΕ… ολοταχώς για αυτοκαταστροφή ως Χώρα!

Π.Α.ΜΕ και ΚΚΕ...
Έχουν χάσει
τελείως τον μπούσουλα… έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα… έχουν χάσει και το τελευταίο λαϊκό έρεισμα… έχουν σκοτώσει κάθε μαρξιστική έννοια!

Έχουν πάρει το δρόμο της καταστροφής και της ανεξέλεγκτης ισοπέδωσης των πάντων… Θυμίζουν το κίνημα των Χαρτιστών της Αγγλίας το 19 ο αιώνα, που για να εκδικηθούν τα αφεντικά των εργοστασίων κατέστρεφαν τις μηχανές..και την επόμενη διαμαρτύρονταν για την ανεργία!.

Το Π.Α.ΜΕ στο Λιμάνι του Ηρακλείου καταδικάζει τους αγρότες της Κρήτης σε καταστροφή. Χιλιάδες τόνοι οπωροκηπευτικών σαπίζουν στις νταλίκες γιατί ο αποκλεισμός του λιμανιού από το Π.Α.ΜΕ και τους ανεγκέφαλους διατεταγμένους του Περισσού δεν επιτρέπουν στα πλοία να αποπλεύσουν! Ποιος θα αποζημιώσει τους αγρότες; και πώς να ελπίσουμε σε ανάκαμψη αν εμποδίζουμε τις δικές μας εξαγωγές και καταναλώνουμε κηπευτικά Ιταλίας και Ισπανίας; Τι άλλο έχουμε για εξαγωγή από τα οπωροκηπευτικά;

Με δική μας λοιπόν υπαιτιότητα (του Π.Α.ΜΕ) διώχνουμε τους Τουρίστες κλείνοντας την Ακρόπολη και τα Μουσεία, κλείνοντας τα λιμάνια και απαγορεύοντας τον απόπλου των πλοίων ταλαιπωρώντας τους Τουρίστες… απαγορεύοντας στους Έλληνες καταστηματάρχες να εισπράξουν απο τον τουρισμό και τους αγρότες να εξαγάγουν τα προϊόντα τους πότε με τα λιμάνια ,πότε με τις απεργίες των νταλικέρηδων, πότε με του ΟΣΕ!...Τι περιμένουμε μετά να συμβεί;…

Μόνο και συνειδητά… η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ...

Δεν αρκούνται λοιπόν οι φερέλπιδες του Περισσού στις διαδηλώσεις – διαμαρτυρίες στις Νομαρχίες –Περιφέρειες-Υπουργεία-Βουλή …κάθε άλλο βρίσκουν εύκολους στόχους Τουρίστες-αγρότες-μαθητές για να εμποδίσουν τάχα την Κυβέρνηση εξασκώντας μέχρι και βία… επειδή έτσι νομίζουν ότι εκτελούν το ιερό κομματικό καθήκον !!!

Σε ποιόν αιώνα βρίσκεται λοιπόν ο Περισσός;

galaxiako

2 σχόλια:

  1. Δεν έχουν σκάψει ποτέ, δεν έχουν ραντίσει, δεν έχουν ιδρώσει, δεν έχουν πονέσει. Ευτυχώς ο δικός μου μπόρεσε κι έβαλε κάποια φορτία απόψε μέσα στο Ηράκλειο. Αλλιώς ήταν καταδικασμένος. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι σαν και σένα που τα λένε.
    Πάμε. Ναι! Αλλά που πάμε; Απ' τον καναπέ στο δρόμο είναι κοντά. Απ' τον καναπέ στο χωράφι είναι πολλά κιλά ιδρώτα μακριά, αγωνισταράδες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς η Ελλάδα κοιμάται σε μακάριο ύπνο... και οι εθνικές τραγωδίες έρχονται.Θα θέλαμε να κάνουμε εμείς λάθος ...αλλά τα γεγονότα καθημερινά ειναι όλο και χειρότερα απ` οτι λέμε.
    galaxiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...