Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Anarxos – kiklonas - antromeda 18/03/11

Ακόμα μια φορά ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν αμάχους προκειμένου να γονατίσουν ένα λαό και ένα καθεστώς που δεν είναι της αρεσκείας τους.
Αναγκαστικά εμείς είμαστε στο πλευρό των Λίβυων και του Καντάφι! Όσο κι αν διαφωνούμε για τον τρόπο της διακυβέρνησης που εξασκεί και αυτό διότι οι Αμερικανοί είναι τρισχειρότεροι και τρισάθλιοι εγκληματίες δολοφόνοι.
Θα έπρεπε αγχόνη σε πολλούς Αμερικανούς (Μπους, Κλιντον, Ρήγκαν ..και πολλούς άλλους) για τα εγκλήματα που με τις διαταγές τους έγιναν στη Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν …αλλά και σε όλο τον Πλανήτη.
Έχουν μετατρέψει το ΝΑΤΟ σε δολοφονική μηχανή με κύριο στόχο την πλήρη υποδούλωση των λαών…και τον ΟΗΕ σε μασκαράτα υποκρισίας για να κρύβονται τάχα πίσω από τις εκβιαστικές δικές τους απάνθρωπες, παράνομες, φασιστικές αποφάσεις.
Είδαν ότι οι πράκτορές τους δεν τα κατάφεραν να παραπλανήσουν τον λαό της Λιβύης για αναταραχή και εξέγερση !!!στο πουθενά!!! Και έκριναν ότι πρέπει να τους βομβαρδίσουν! Πήραν μαζί τους και όλα τα φασιστόμουτρα-υπηρέτες Άγγλους, Ισραήλ και Σαρκοζί! Και βγήκαν για σαφάρι ανθρώπων φτωχών στην Αφρική! Στο Ιράκ μας λέγανε ότι έχει πυρηνική, Χημικά κ.λ.π. τώρα δεν λένε τίποτε !!! Έτσι θέλουν ! έτσι γουστάρουν !...και ο Πλανήτης τους παρακολουθεί αδύναμος να αντιδράσει στην ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Πρέπει να αντισταθούν όλοι οι λαοί στα φασιστικά τους σχέδια. Στο άρθρο …. ΤΟ Δ΄ ΡΑΙΧ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΤΑΙ… το λανσάρουν ως… «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»…διαβάστε περισσότερα για τον Παγκόσμιο Φασισμό που προσπαθούν να μας επιβάλουν.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ .
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.
galaxiako.blogspot.com 18/03/11

3 σχόλια:

  1. Μόλις ανταπέδωσα την προτίμησή σας. Με τη χαρακτηριστική καθυστέρηση που με διακρίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω η "κατάπαυση του πυρός" που διέταξε ο Καντάφι να προλάβει τις καταστάσεις και να μη γίνει το ντου των Αμερικάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανεμογκάστρι να εισαι καλά θα τα λέμε.
    antromeda
    @ Φίλε Μάζεστιξ...μη μασάς! Εχουν πάρει την απόφαση προ πολλού καιθα την υλοποιήσουν. Τον Καντάφι θα τον εκτελέσουν και τα πετρέλαια θα τα πάρουν....ο λαός θα σφαγιαστεί και θα μπει σε Μεσαίωνα... εκτός και αντιδράσει η ανθρωπότητα ,αλλά που; ποιός;
    antromeda

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...