Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΚΛΑΜΠ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ… Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Γράφει ο diaskronos

Οι κεφαλαιοκράτες όλου του κόσμου έχουν καταφύγει στην ανωνυμία πίσω από το απόρρητο των «Αγορών» των «Τραπεζών» των « offshore» απ`όπου κυριαρχούν και λεηλατούν τους λαούς κατά βούληση έχοντας εξασφαλίσει με τους αχυρανθρώπους ,Πρωθυπουργούς ,Προέδρους , Διοικητές και το νομικό πλαίσιο την πλήρη ασυδοσία τους.

Η μεγαλύτερη απάτη των αιώνων συμβαίνει στις μέρες μας!!! ( το έχουμε ξαναγράψει στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ)… Οι παγκοσμιοποιημένοι μασονικοί και μη όμιλοι των Τραπεζών άρπαξαν 700 δις δολάρια στις ΗΠΑ… 500 δις ευρώ στην Ευρώπη… 108 δις ευρώ στην Ελλάδα!!! Με το έτσι θέλω. Αποφάσισαν να τα πάρουν όλα..και οι οι «ηγετίσκοι- αχυράνθρωποι», όντας υπηρέτες τους βγήκαν και είπαν στους λαούς … πρέπει να βοηθήσουμε τις Τράπεζες διαφορετικά χανόσαστε!!! Η μεγαλύτερη απάτη που έγινε ποτέ! Τόσο μεγάλη που και οι ίδιοι στην αρχή δεν το πίστευαν! Και όμως έγινε.

Όταν ο εγκληματίας Ομπάμα είπε να δώσει στις Τράπεζες 700 δις δολ. Στην πρώτη ψηφοφορία μέχρι και από συντηρητικούς γερουσιαστές δεν ψηφίστηκε!!! Έκανε δεύτερη ψηφοφορία και τους πήγαν σηκωτούς (με το πιστόλι στον κρόταφο μερικούς αντιρρησίες ) και το ψήφισαν! Τα ίδια στην Ευρώπη ,αλλά και στην Ελλάδα… Ο χοντρομπαλάς Καραμανλής έδωσε 28 δις ευρώ στις Τράπεζες, εκ των οποίων τα 5 δις ζεστό χρήμα την ώρα που έκοβε τις κοινωνικές παροχές και τις συντάξεις.

Συνολικά στην Ελλάδα μέχρι σήμερα και με τον Παπανδρέου ( το άλλο κουλό ξεφτιλισμένο τσογλάνι) έχουν δοθεί στις Τράπεζες 108 δις ευρώ !!! όλο το δάνειο που πήραν από το ΔΝΤ-ΕΟΚ και το το πήραν ως ΧΡΕΟΣ στην πλάτη του Ελληνικού λαού!!! Δεν φτάνει δηλαδή που έφαγαν όλα τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων, όλα τα κρατικά αποθεματικά, υποθήκευσαν οι αλήτες- εγκληματίες τις γενιές που ακόμα δεν έχουν γεννηθεί!!! υποθήκευσαν όλη τη Δημόσια περιουσία του Ελληνικού κράτους!!!

Οι λαοί μετά την κατάρρευση του αντίπαλου δέους ,της Σοβιετικής Ένωσης έγιναν έρμαια των άπληστων εγκληματιών των Μασονικών στοών ,των κλάμπ Αγορών, των λεσχών ,των Τραπεζών. To Παγκοσμιοποιημένο σύμπλεγμα Πολυεθνικών, Τραπεζών, Λεσχών πίσω από την ανωνυμία άλωσε κυριολεκτικά και Παγκοσμίως τα ΜΜΕ, τα πολιτικά Κόμματα, Μυστικές υπηρεσίες, Δικαιοσύνη, Ένοπλες δυνάμεις, Αστυνομίες … με αποτέλεσμα οι λαοί να μη μπορούν πλέον να αντιδράσουν στο παραμικρό. Ήδη προ πολλού ανοιχτά και προκλητικά πλέον επεμβαίνουν στα εσωτερικά όποιας χώρας , όποτε θέλουν , όπως θέλουν χωρίς καν μια δικαιολογία σίγουροι ότι τίποτε δεν τους σταματά.

Τα ανώνυμα κλαμπ Αγορών και Τραπεζών όπου έχουν καταφύγει οι κεφαλαιοκράτες –εγκληματίες Παγκοσμίως είναι πλέον ο ταξικός εχθρός όλων των λαών και οι πολιτικοί υπηρέτες τους δεν είναι παρά οι κατά τόπους δοσίλογοι- ρουφιάνοι-τσιράκια- πράκτορες.

Η απάντηση των λαών πρέπει να είναι μια. Κατεδάφιση όλων αυτών με κάθε μέσο ,με όποιο κόστος, με όποιο τρόπο! Καμία αναγνώριση «χρεών», Αγορών, Τραπεζών, Λεσχών και πολιτικών αυτού του είδους. Οι λαοί πρέπει να επανακαθορίσουν τον τρόπο συναλλαγών τους και μόνο. Πρέπει δηλαδή οι λαοί να καταργήσουν μονοκοντυλιά το υπάρχον ληστρικό Τραπεζικό σύστημα και να το αντικαταστήσουν με Κεντρικά Δημόσια Ταμεία τα οποία θα ανήκουν , θα ελέγχονται από το κράτος και η μόνη τους δουλειά θα είναι η είσπραξη φόρων και εισοδημάτων του Δημοσίου και η πληρωμή αντίστοιχα των οφειλών χωρίς ίχνος πλασματικού χρήματος , αξιόγραφων, χρεογράφων, κ.λ.π.

Εάν δεν καταφέρουν οι λαοί να αντιδράσουν η Κόλαση δεν θα μπορεί να περιγράψει την κατάσταση που οδηγούν τον κόσμο. Με ποιο τρόπο δεν ξέρω. Τα ποσοστά 60%,70% που παρατηρούνται σε εκλογές παντού, φανερώνουν τα αδιέξοδα των λαών. Σε όλες τις χώρες φαίνεται καθαρά η απουσία φορέα, κινήματος, κόμματος, οργάνωσης ικανής να εμπνεύσει με πρόταση διεξόδου, με μπούσουλα, με πλατφόρμα επαναστατικής ανατροπής του ολοκληρωτισμού και του φασισμού που καλπάζει ανεξέλεγκτα. Οι λαοί χρειάζονται επειγόντως ένα νέο μανιφέστο και γρήγορα γιατί μέρα με τη μέρα μετατρέπονται σε είλωτες ενός Νεοφασιστικού Παγκοσμιοποιημένου Μεσαίωνα.

galaxiako.blogspot.com 15/04/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...